Moderator krd Opublikowano 27 Października 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Samochód nie będzie na sprzedaż.
Abdul Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Samochód nie będzie na sprzedaż. Kawał pięknej pracy kawał historii
Tomeq631 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Samochód nie będzie na sprzedaż. I bardzo dobrze ja też swoim bede jezdził do oporu bo za dużo przy nim zrobiłem i do niego dołożyłem żeby nawet za jakis czas komus prezenty robic
hshadow14 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Gdzie można dostać takie maty i jaki jest przybliżony koszt? Może byc pw.
Slovak Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 hshadow14, w internecie. Wystarczy poszukać po nazwach podanych przez Justynę, ja GMS-a w Kielcach mogę załatwić.
Chabsu Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 hshadow14 np www.bitmat.pl maja chyba najlepsze ceny
patrykBmw95 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 niedługo to tolek będzie praktycznie jak nowy
dareme89 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 Inwestycje robia wrazenie, a nie lepiej zainwestowac w alufelgi? Bo bardzo biednie wyglada na tych kolach, nawet jezeli mialyby byc na zime.
Moderator krd Opublikowano 5 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 dareme89, nie wiem czy czytałeś dokładnie posty, ale już parę razy ten temat był omawiany. Nie chcemy mieć popularnych 16 czy 17 w aucie. Planowane są 18stki... Ale żeby to miało ręce i nogi wymagane są inne inwestycje - nowe zawieszenie, nowe hamulce by ładnie wypełniały koła oraz sensowne opony. Te wszystkie rzeczy przewyższają wartość katalogową takiego samochodu wobec czego trzeba na nie trochę czasu poodkładać...
dareme89 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 Teoretycznie tak ale ja jednak wolalbym zaczac od felg, bo to jedyna rzecz w aucie ktora tak mocno wplywa na wyglad. No nic trzymam kciuki zeby Wasze plany doszly do skutku
dominiczek9518 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 dareme89, nie wiem czy czytałeś dokładnie posty, ale już parę razy ten temat był omawiany. Nie chcemy mieć popularnych 16 czy 17 w aucie. Planowane są 18stki... Ale żeby to miało ręce i nogi wymagane są inne inwestycje - nowe zawieszenie, nowe hamulce by ładnie wypełniały koła oraz sensowne opony. Te wszystkie rzeczy przewyższają wartość katalogową takiego samochodu wobec czego trzeba na nie trochę czasu poodkładać... A może taka klasyka jak parabole od tt-ki w dobrym stanie robią robotę
cannonn Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Ja bym widział te z cupry i tyle. Tylko 18" na seryjnym trochę będzie koza, a w cuprze jeszcze są niższe zderzaki.
Justyna Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Panowie nie wiem ile można to jeszcze raz pisać... Tak wiem, że biednie wygląda na tych stalówkach, ale przynajmniej nie kusi złodziei Poza tym ja chcę felgi od audi o nazwie cosmo a to już spory wydatek. Mówiąc krótko: - same felgi to koszt od 2000 do 3500 zł (jest ich bardzo mało bo ma być rozstaw 5x100) - opony Continental to wydatek 2800 zł - zawieszenie Blistein B12 sportline 3000 zł - hamulce tył 1500 zł (bo i tak już tarcze i klocki do wymiany) w sumie już mamy około 9300 - 10800 zł Poza tym jest jeszcze jedna kwestia zawieszenia, bo owszem mogę kupić felgi i obniżyć auto tylko co z tego jak są dwa rodzaje zawieszeń b12 w zależności od wersji silnikowej... do obecnej musiałabym kupić inny co mi się nie opłaca a z drugiej jak już bym kupiła pod ten docelowy to na tym silniku i tak by stał jak koza, więc efektu by nie było. Nie mówiąc już o tym, że potrzebuję przeszczepu pełnego zawieszenia z przodu łącznie z nowymi półosiami.
Franek Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 \ cosmo Poprawna nazwa to cosma - zawieszenie Blistein B12 3500 zł
Justyna Opublikowano 6 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Franek w necie wszędzie widziałam nazwę Cosmo a co do Blisteina pomyłka kosztuje równo 3008,30 zł co nie zmienia faktu, że podsumowując wszystko wychodzi dużo
Moderator krd Opublikowano 6 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 cosmo Poprawna nazwa to cosma Tak po prawdzie to chodzi o felgi akcesoryjne z audi a1 - 8X0601025AM.
Pawel_t11 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Wszyscy co znają ten temat powinni wiedzieć, że tutaj na półśrodki nie ma miejsca, jak się coś dzieje to na maksa ps. temat widziałem przynajmniej 20 razy i ciągle jest wielką inspiracją dla mnie i pracy przy moim samochodzie
gruby_RS Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Blisteina pomyłka kosztuje równo 3008,30 zł Obawiam się że inną pomyłkę Franek miał na myśli ..... audi a1 Oby tylko projekt nie wymknął się spod kontroli i takowy nie okazał się tańszy Ale oczywiście kibicuję i szerokości/przyczepności życzę
dominiczek9518 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Fajny model felg i faktycznie mogłoby to zgrać się z Tolkiem. Szkoda tylko, że pod maską tylko 1.6 a to kawał koła
Horas91 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Mogę wiedzieć jak plasuje się spalanie? Bo rodzice mieli w toledo 1.6 i na miejscu wcinał 8-10 litrów przy czym 8 to tak spokojnie jeżdząć spalanie potrafi zaskoczyć dla mnie spali tyle ile wleje a tak na serio potrafi zejść w trasie do 6-7 litrów, w mieście z reguły 8-10 litrów
Borek Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Macie swoją wizję i nic mi do tego, ale moim zdaniem tak "górnolotne" mody nijak pasują do tego auta i ociera się to o groteskę . Mega zadbana seria wzbogacona o pewne elementy wyższych wersji to jest magia tego auta. Ładna fabryczna 17" np. z Leona Monzy, jakiś Pro-kit z dobrymi amorami, wszystko oczywiście w stanie dziewiczym i można by cmokać, a tak...gruby przerost formy nad treścią się szykuje a może zgrzybiałem już, że tak gadam
Justyna Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Borek, wiesz plany planami i pewnie zostaną w ramach marzeń, bo to nie są niskie kwoty Przede wszystkim chcę skończyć wnętrze, aby wszystko już działało na tip top. Życie pokaże co będzie dalej...
sprytny Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 to toledo mnie rozwaliło... pięknie zrobione. mi by się nie chciało aż tak bardzo:P
stanleyst Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Patrzę i oczom nie wierzę. Kobieto, Ty bardziej dbasz o auto od niejednego faceta! Widziałem Twoją relację z renowacji Golfa II i powiem szczerze, że jestem wgnieciony w fotel. Gratulacje i pełen szacunek, za wszystko. Za zaangażowanie, za czas, za cierpliwość (choćby do podsufitki). Ja zwyczajnie nie dowierzam! Gratulacje.
Moderator krd Opublikowano 4 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Kobieto, Ty bardziej dbasz o auto od niejednego faceta! Powiedziałbym, że lepiej od większości...
Rekomendowane odpowiedzi