krzygaj Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 kamillo964, jest np w InterCarsie
powalla Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 750ml Rotona kosztuje chyba 12 zl , a dziala jak te co wymieniles
Danon861 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Michał bierz tuge nie zastanawiaj się. Osobiście używam i mogę Ci śmiało polecić. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
Paweł84Katowice Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wczoraj pierwszy raz użyłem Sonax-a Xtreme i pozytywnie mnie zaskoczył, próbowałem domyć zapuszczone białe felgi w ciężarówce a dokładnie rdzawy nalot którego było sporo, najpierw umyłem felgi Bilberry od angelwaxa, wysuszyłem i atax sonaxem, zdjęcia jak działa poniżej. Bardzo dobrze domył felgi jestem zadowolony z tego produktu.
adriand0088 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Wczoraj po raz pierwszy użyłem zachwalanej Tugi i muszę przyznać, że się nie rozczarowałem. Myje rzeczywiście kapitalnie. Mam tylko jedno pytanie. Jak radzicie sobie z opryskiwaniem? Fabryczny atomizer nie ma możliwości regulacji i psika tylko strumieniem co jest bardzo nieekonomiczne bo aby spsikać dokładnie felgę to trzeba go trochę zużyć.
Gesiu_15 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 adriand0088, można sobie kupić butelkę z atomizerem Canyon i przeleać napewno będzie lepiej Ja mam już ponad rok w normalnej butelce , fakt faktem że psika strumieniem ale nie narzekam . Cóż zresztą chcieć od Tugi tylko 30 zł 1 L
druhh Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jak masz malowane felgi np. stalówki sprayami to trzeba uważać na Roton, bo mi zmieniły kolor na różowe.
piepia Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wam tez tak szybko Vampire Liquid schodzi? Brud znika momentalnie ale zawartosc butelki jeszcze szybciej. Chyba wroce do ekonomiczniejszej tugi
pawelpp Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 adriand0088, spróbuj naciskać bardziej energiczniej, szybciej. Jak normalnie naciskasz to trochę leje a z większa siłą jak by większe ciśnienie się tworzyło i lepiej "rozpyla". Nie wiem czy kumasz co mam na myśli...?
adriand0088 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 647863 Nie wiem czy kumasz co mam na myśli...? Kumam, kumam:) Weekend się zbliża to przetestuję i zdam relację
Moderator krd Opublikowano 17 Czerwca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wam tez tak szybko Vampire Liquid schodzi? Brud znika momentalnie ale zawartosc butelki jeszcze szybciej. Chyba wroce do ekonomiczniejszej tugi Ostatnio używałem go z fabrycznym (nową wersją) atomizerem i byłem zaskoczony jak mało zużyłem po porządnym opryskaniu całego samochodu. A nie zastanawiałem się nad tym by wyszło ekonomicznie
razorvwmk3 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Promo w tesco za 22 zł i nie załuje elegancko doczysciło alusy. Polecam za ta cena 5+
powalla Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 22 za 500ml czyli litr 44zl , a Tuga 30zl , ze nie wspomne o tym ze za 44zl kupuje sie 2.75L rotona Czy dalej to okazja cenowa tego nie jestem pewien
druhh Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Można już kupić Rotona 5l za ok 68 zł
pawelpp Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 No no, ta Tuga to już tyle nie kosztuje. Wychwalacie i cena poleciała na 34zł. Zamawiałem dopiero. Jak ktoś potrzebuje na JUŻ to na miejscu w sklepie Sonax za 22zł da się przeżyć. A z tym Rotonem to ja bynajmniej się rozczarowałem...nie krwawił i cuchnie cała okolica
-patrick- Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 ale nadal to 32zł (bo za tyle dzisiaj zamawiałem) za litr a nie 22zł na 500ml no i wybacz, ale Sonax też fiołkami nie pachnie
pawelpp Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Miałem Sonaxy, Tugi ale uwierz, ze Roton wali najgorzej. Ostatnio kumpel podjechał jak myłem koła, stanął z kilka metrów dalej. Idzie i pyta co tak wali ? Mówi, ze zaczął się pod pachami wąchać bo był po robocie i myślał, ze to od niego Szefowi w Niemczech to bałem się potem felgi w Cayenne myć, żeby mnie nie pogonił z podwórka
-patrick- Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 nie miałem Rotona, więc nie będe się wypowiadał porównywałem Sonaxa do Tugi, i nie widzę specjalnie różnicy w "zapachu" jedno i drugie nie jest przyjemne. nooo, może Tuga ciut intensywniej śmierdzi jednak za tą cenę można to wybaczyć
giginski Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Siemka słuchajcie zastanawiam się nad Tuga albo adbl vampire liquid by użyć również na całą powierzchnię lakieru, również ktoś pisał że tuga jest dobra jako poślizg do glinki, jak myślicie który warto ? do lakieru i felg ?
powalla Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Oba wymienione i wiele nie wymienionych w Twoim poscie sie nadaja do takich prac ...choc glinkowania na smierdzacej tudze sobie nie wyobrazam
pawelpp Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Dzisiaj doszła do mnie kolejna Tuga i mając w pamięci powyższe posty miałem wrażenie, ze Tuga o ma nawet jakiś zapach w porównaniu do Rotona Normalnie nachylałem się nad kołami gdzie w przypadku R nie szło wytrzymać. Co do glinkowania to raczej sobie nie wyobrażam skoro można wodą z pachnącym szamponem.
Fitte Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ja jakoś mam odwrotne wrażenie Jak kiedys używałem Tugi jako pierwszego deironizatora to dla wszystkich 'pachnial' a ja czułem smród. Teraz uzywam K2 Rotona i bez problemu potrafie 'wytrzymac' z tym zapaszkiem co bylo ciezkie przy tudze
pawelpp Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Powiem ci, że mam wrażenie, ze poprzednia Tuga, którą kiedyś miałem bardziej śmierdziała. Nie wiem czy coś w tym kierunku zmienili. Wiem, że miałem w ręce niemiecką Tugę (w Niemczech) i była jaśniejsza, ciut inna barwa i jak by bardziej przeźroczysta/klarowna.
SzymonVWGolf Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tuga na bardzo zapuszczonych felgach http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/8af95925817dc7cb http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/52d7b66c163e244d http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/70e81b990cfce522
mercenaryk Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Miałem przyjemność stosowania i "przyjemność" wąchania Iron Off v3, Tuga(zielona), Sonax Xtreme i ADBL Vampire Liquid. Moja subiektywna lista w kolejności od najbardziej śmierdzącego: 1. ADBL Vampire Liquid 2. Sonax 3. Iron Off 4. Tuga Pierwsza trójka "capi", natomiast Tuga przy reszcie to perfuma O kolejności według skuteczności nie powiem, bo każdego środka używałem na różny poziom zabrudzeń. Nie mniej jednak każdy z wymienionych środków działa
Rekomendowane odpowiedzi