Skocz do zawartości

Epoca Tec One Vs Gloria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a czy ktos wie gdzie mozna dostac uszczelki do epoci? Jesli nie ma jakiegos dedykowanego zestawu to trzeba bedzie sie karnac do sklepu z oringami ;)

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiecie czy gdzies idzie kupic końcówkę do Epoca Tec tą co piana juz leci?

Przekręcił mi się gwin nie wiem jak i teraz nie leci piana :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W tej wielkiej też się filcami reguluje pianę?

Nagrałbyś jakiś film z akcji ;)

Zastosowano takie same rozwiązanie jak w małej. Dużym plusem jest to że nie trzeba tyle machac. Długość lancy jest regulowany.

Opublikowano

Warto Twoim zdanie to kupić?

Jesteś zadowolony?

Ile tam lejesz płynu (piany) ?

Właśnie mnie wkurza non stop pompować w tej małej Epoce

Opublikowano
jest mozliwosc regulowania polozenia dyszy ma lancy, bo z tego co widzialem na filmiku to "pluje" tylko w gore?

Można regulować położenie dyszy.

• 1 rok później...
Opublikowano

Właśnie zastanawiam się nad zakupem planownicy - opłaca się troszkę dołożyć do dużej Epoc'i?;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie jak to w końcu jest ze zbiornikiem w fm10 ? Niestety mój się rozszczelnił od spodu i pod ciśnieniem woda ucieka. Pomyślałem, że najlepiej byłoby kupić sam zbiornik, a najlepiej jeszcze jakiś większy niż ten orginalny. Niestety nic nie znalazłem, macie jakiś sprawdzony zbiornik który będzie pasował do fm10 ?

Opublikowano

forlo, Kontakotwałeś się z dystrybutorem/ sprzedawcą Glorii. Widziałem kilka butli z rozszczelnieniem na płaszczyźnie styku dwóch połówek formy. To jest jakaś wadliwa partia była w tym roku. Tak jakby była za mała siła docisku formy wtryskowej.

Opublikowano

A wiesz co nie myślałem nawet o tym bo nie mam ani paragonu ani pudełka więc ciekawe czy jest sens pisać do dystrybutora. Mój jednak jest z ubiegłego roku, a używany z max kilkadziesiąt razy.

Opublikowano

Panowie jak to jest, ze przy pianach SG i ValetPro ktore mam jakos slabo leci z Epoki 2L? Probowalem 2 i 3 filcow i efekt slaby. Ile razy pompujecie zeby obleciec caly bok sedana? Macie jakies modyfikacje? Rozcienczam ValetPro 40ml/1L i SG Fruit 50ml/1L cieplej wody. Co robie zle?