Gość Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 że projekt nie doczekał się finału w PSB? Gruby obecnie jest zajęty (zamontował graty od mountuna i ćwiczy starty przed piątkowym spotem) Kazał mi napisać, że goście z Makowa, którzy kupili Ducato, podjęli się skończyć projekt (łącznie z dachem). Podobno wyszło... Zdjęć niestety nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 sobka01, dobry odkop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ech...to były czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Zlote czasy, relacja z fosusem urywala tylek (woskowanie gasnicy) Inne zreszta tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 ,,Ale to już było, znikło gdzieś za nami Choć w papierach lat przybyło to naprawdę Wciąż jesteśmy tacy sami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobka01 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 goście z Makowa, którzy kupili Ducato, podjęli się skończyć projekt (łącznie z dachem). Podobno wyszło... Zdjęć niestety nie ma. Jak to się mówi: Bez zdjęć się nie liczy... Szkoda, szkoda... sobka01, dobry odkop - specjalnie odgrzebałem - liczyłem właśnie na jakieś fajerwerki przy dalszych pracach ,,Ale to już było, znikło gdzieś za nami Choć w papierach lat przybyło to naprawdę Wciąż jesteśmy tacy sami" no i o to chodzi! A nawet myślę, że jesteście coraz lepsi - przeglądając PSB np z 2011r a teraźniejsze to różnica jest kolosalna! Keep up the good job! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi