tasek Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Vikan Snow Brush jako delikatna szczotka? Tak twardego sztucznego włosia dawno nie widziałem! Kupiłem w tamtym roku i jak dotknąłem poleciała na koniec garazu
escimo Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 tasek, kupowałeś u jakiegoś partnera forum? Moja jest dość delikatna w porównaniu do wszelkich marketowych wynalazków
hihol Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja uzywam Nigrin 'teleskopowa'. Wlosie jest naprawde miekkie. http://twojeauto24.pl/pl/miekka-szczotk ... opowa.html Kupiona w markecie
XGrzesX Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Zakupiłem dzisiaj szczotkę Vikan Snow Brush i mam pytanie do osób które ją posiadają. Moja szczotka gubi włosy, jak potrę szczotką o dłoń to prawie za każdym razem zostaje mi jakiś włos. W Waszych też coś takiego zaobserwowaliście ?
tasek Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Vikan Snow Brush kupiłem na alledrogo ale w sklepie który miał duży wybór Vikana i wydawał się być ok. Powiem tak szczotka taka do śmieci co jest w komplecie z szufelką ma delikatniejsze włosie. Szyby można delikatnie zgarnąć ale lakieru nią nie tknę Na ten rok kupiłem dwie drewniane szcotki z naturalnym włosiem i ich będę używał do zgarniania śniegu. Fakt jak jest pół mokry snieg zabijają się ale wystarczy strzepnąć i dalej jazda, no ale włosie głaszcze, jest mega delikatne
a4370146 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Kilka tematów znalazłem ale w nich jedynie polecali ten preparat ale juz dlaczego to nikt nie napisał. Tego tematu nie zauważyłem, dzięki
Chat Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Na ten rok kupiłem dwie drewniane szcotki z naturalnym włosiem i ich będę używał do zgarniania śniegu. Używam takiej od lat, i jest super Szczotka tylko z naturalnym włosiem, żaden plastik.
kita33 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 tasek napisał/a: Na ten rok kupiłem dwie drewniane szcotki z naturalnym włosiem i ich będę używał do zgarniania śniegu. Używam takiej od lat, i jest super Szczotka tylko z naturalnym włosiem, żaden plastik. Jakiś przykład możesz podrzucić
Chat Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Zwykła, tradycyjna zmiotka dostępna w każdym supermarkecie, tylko z naturalnym, miekkim włosiem ok. 20 zł.
damian Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 To może ktoś jest w stanie zrobić porównanie Vikan & naturalne włosie na przygotowanym lakierze?
lodowa Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 Czesc Panowie czas powrocic do tematu dalej vikan na fali ?
Bare Shine Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2019 nie testowalem vikana ale uzywam zmiotki z konskim wlosiem, mega delikatne
b0l5 Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2019 Kupiłem Viana na zimę, aby sprawdzić jak to działa i czy faktycznie rysuje lakier czy nie.
tryhp3 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Ja też kupiłem Vikan tą z większą ilością włosia. Nie używałem ale jak dla mnie przereklamowana. Myślałem, że ona jest gumowana tak jak choćby szczotka do mycia od K2. A tutaj guma jest tylko na rączce.
tryhp3 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Co do powyższej mojej wypowiedzi, nie używałem tej szczotki jeszcze do usuwania śniegu, zimę mamy jaką mamy... Ale do czyszczenia nart ze śniegu nadaje się dobrze, a twardy plastik nadaje się bardzo dobrze do usuwania lodu
Radu5 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Sezon się zaczął, chce porzucić swoją marketowa twardą szczotkę na rzecz jakieś lepszej co nie narobi wielu szkód, jest coś godnego polecenia teraz ? Ostatnio gdzieś widziałem tutaj
Chat Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Ja używam starej sprawdzonej zmiotki z naturalnym włosiem.
Radu5 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Te dwie mnie zainteresowały jak narazie
Chat Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 No to takie kultowe szczotki. Niemniej, jak wspomniałem, plastik nie dorówna naturalnemu włosiu. 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 @Radu5 zerknij na tą: https://allegro.pl/oferta/zmiotka-szczotka-do-sniegu-do-samochodu-miekka-9986345257 Sporo osób ją poleca Żeby nie było to sam również zamówiłem dodatkowo zamówiłem z Vikana i będę miał porównanie 1
Chat Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Najlepsza z plastików. Sam musisz wyczuć co Ci najbardziej podchodzi. https://www.amart.pl/starmann-zmiotka-wlosie-konskie-i-drewno-bukowe.html?gclid=Cj0KCQiAveebBhD_ARIsAFaAvrHz554L8U4ZizKtQx5m5qpweBO_gQGREj4iRg1J5qo8z88XF7nICQ4aAiJSEALw_wcB 1
t.sienkiewicz91 Opublikowano 23 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 Pozwolę sobie dodać swoje trzy grosze na temat polecanych szczotek. Kupiłem szczotki: 1. VIKAN Snow Brush - 521552 - Ultra delikatna szczotka do usuwania śniegu z auta - obecna cena 21,25 na MrCleaner. Długość szczotki 330mm, długość włosia 50mm, włosie na długości 180mm, włosie syntetyczne, rączka plastikowa powleczona gumą, waga 188 gram. 2. Zmiotka szczotka do samochodu miękka - 12898706492 - aktualna cena 45 (kilka dni temu było 40) na aliegro. Długość szczotki 600mm, długość włosia 50mm, włosie na długości 140mm, włosie naturalne (szczecina), rączka drewno bukowe lakierowane, waga 290 gram. Teraz to co tygryski lubią najbardziej, czyli podsumowanie. Obie szczotki spełniają swoją funkcję, czyli usuwają śnieg z auta. Delikatniejsze i bardziej miękkie włosie ma szczotka z naturalnego włosia przez co bardziej przekonała mnie do siebie. Dodatkowo długa rękojeść pozwala na komfortowe odśnieżenie dachu auta jak i całego samochodu. Szczotka VIKAN jest mała, poręczna i komfortowa, może ciut za krótka. Większa waga szczotki nie przeszkadza w użytkowaniu. Ja wybrałem drewnianą szczotkę a Kochana Żona wolała szczotkę VIKAN i każdy jest zadowolony. Dziękuję za poświęcony czas na przeczytanie moich wypocin 3
Rekomendowane odpowiedzi