Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Bardzo postaram się być. Mam kilka prymitywnych pytań jeśli chodzi o detailing bo raczkuję w temacie więc bardzo mi się takie spotkanie przyda.

Opublikowano
Ja niestety jutro nie dam rady :/ ( imieniny teściowej :D) wiec sami rozumiecie hehe :mrgreen::D

Irena ? To tak jak moja. Wczoraj musiałem zadzwonić i złożyć życzenia :wallbash::wallbash::zly:

Prawdopodobnie podjadę dzisiaj na spota. Będziecie przed samą halą na Politechniki, niedaleko samolotu?

Opublikowano

hehe moja teściowa tez Irena :kox: na szczescie imienin nie wyprawia :mrgreen: Michal jakby nas nie bylo kolo samolotu, to szukaj szarego mondeo z otwartym bagażnikiem ;)

Opublikowano

Spocik udany :D Co prawda tylko 8 osób było ale trochę się posiedziało i pogadało ;) Ci co nie przyjechali niech żałują, następny spot dopiero na wiosnę :cry:wirus_kamil widzieliśmy Cię z yukonem koło galerii jak do teściowej jechałeś... :-]

Opublikowano

Łojezu. Po spociku to się wezmę za autko. Teraz to już dopiero się wkręciłem. Tylko skąd pieniądze wziąć na te wszystkie dobrodziejstwa? :D (klapę zostawię na testy :D)

Opublikowano
Spocik udany :D Co prawda tylko 8 osób było ale trochę się posiedziało i pogadało ;) Ci co nie przyjechali niech żałują, następny spot dopiero na wiosnę :cry:wirus_kamil widzieliśmy Cię z yukonem koło galerii jak do teściowej jechałeś... :-]

Teściowa akurat Ula :D Kurcze człowiek się nigdzie nie ukryje hehe :) No ale pewnie to ja bo musiałem wpaść do galerii na szybko prezent zakupić :)

Opublikowano

spotkanie fajne, sporo opinii o produktach wymienionych, porad itd.

Mam nadzieję że uda się zorganizować coś jeszcze do wiosny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

yukon, mam niby garaż, ale wejdzie 1 samochód i 2-3 osoby na ścisk.

Może by bez kosmetyków? Jakoś tak na luzie? Z forum fabiaclub się spotykamy np w GrillHouse, albo MC.