bienek Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ultrafina to jeden wielki wypełniacz. Owszem efekt wydaje się piorunujący, ale po wymyciu czar pryska. Z drugiej strony antiholograma nie raz wymywałem, IPA, zmywaczem, Gyeon prep i z moich obserwacji wynika, że nie wypełnia on praktycznie wcale, a powierzchnie zostawia taką jakby jałową i dlatego dobrze zgrywa się z woskami.
blaszczu Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ultrafina to jeden wielki wypełniacz. Owszem efekt wydaje się piorunujący, ale po wymyciu czar pryska. Z drugiej strony antiholograma nie raz wymywałem, IPA, zmywaczem, Gyeon prep i z moich obserwacji wynika, że nie wypełnia on praktycznie wcale, a powierzchnie zostawia taką jakby jałową i dlatego dobrze zgrywa się z woskami. W 100% zgadzam się z kolegą. Ultrafina to straszny oszukaniec
gacuus Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Mam Koch Chemie Heavy Cut H8.02 fajnie się zmywa z plastików nie zostawia białych śladów, ale resztki trzeba myć ipa / zmywaczem do silikonów bo jest "tłustawa" fajnie wykańcza, jeśli chemy przelecieć jakieś auto na "szybko" tak jak nieraz robię busy efekt wykończenia jest mega, nie trzeba lecieć z inną pastą. Koch Chemie Micro Cut & Finish nie wypowiadam sie bo to moja pierwsza tego typu pasta. Szybko usuwa hologramy i swirle efekt mi się bardzo podoba. Polecam bardzo te pasty. A co lepsze H8.02 na internecie sa po 150 zl 1L butelka a u mnie w lakierniczym kupuje je po 90 zł. Przy okazji moje pytanie po Micro cut moge zastosować cleener np Dodo Juice Lime Prime lub PB black hole (na ten sie chyba zdecysuje) i np fk1000p czy muszę zmyć wosk który jest zawarty w micro cut ?
mario704 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Poczytałem ale mam pytanko jaki koch będzie miał porównywalną siłę cięcia jak menzerna 2500?
booohal Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 http://shiningcar.pl/pl/p/Koch-Chemie-F ... TE-1L/1064
gacuus Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Nie wiem tylko czemu wszędzie Heavy Cut H8.02 są po 150 zł 1l a u mnie w lakierniczym kupuje za 90 cos zł. Zawsze myślałem ze na internecie taniej
Rekomendowane odpowiedzi