Crasher Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Kolejne pytanko, kiedy przewidujecie dostawę miernikow? Pozdrawiam.
kamykmm Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 coś się wyłożyło na www - po wejściu w piany aktywne https://autonablask.pl/kategoria-produktu/na-zewnatrz/piany-aktywne-pre-wash/ wyskakuje poniższy komunikat sprawdzane na 2 przeglądarkach i telefonie
michalwi Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Potwierdzam, u mnie też nie działa
ANB Karol Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 12 godzin temu, Crasher napisał: Kolejne pytanko, kiedy przewidujecie dostawę miernikow? Pozdrawiam. Mierniki już n stanie od wczoraj 9 godzin temu, kamykmm napisał: coś się wyłożyło na www - po wejściu w piany aktywne https://autonablask.pl/kategoria-produktu/na-zewnatrz/piany-aktywne-pre-wash/ wyskakuje poniższy komunikat sprawdzane na 2 przeglądarkach i telefonie 8 godzin temu, michalwi napisał: Potwierdzam, u mnie też nie działa To była chwilowa przerwa spowodowana auktualizacjami strony nie wiem tylko dlaczego mój informatyk nie dał info dla odwiedzających
Kozaa Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Karol kiedy dostawa Beastów od WorkStuffa?
ANB Karol Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Kozaa napisał: Karol kiedy dostawa Beastów od WorkStuffa? https://autonablask.pl/produkt/work-stuff-beast-drying-towel/ - cały czas są
D@ViD Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2018 @Kozaa kilka tygodniu temu work stuff pisali ze czekaja za dostawa i bedzie to przełom czerwiec /lipiec 1 1
kamykmm Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2018 17 godzin temu, ANB Karol napisał: To była chwilowa przerwa spowodowana auktualizacjami strony nie wiem tylko dlaczego mój informatyk nie dał info dla odwiedzających mi tam dalej nie działa
ANB Karol Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2018 8 godzin temu, Kozaa napisał: Oj miałem na myśli Monstera tak myślałem jak dobrze pójdzie pod koniec tygodnia powinniśmy mieć monstery 3 godziny temu, kamykmm napisał: mi tam dalej nie działa No właśnie widzę co dziwne tylko ta kategoria zgłosiłem informatykowi błąd Dzięki za czujność
Kozaa Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2018 To świetnie. Super, że stale poszerzasz asortyment o kolejne dobre marki. Myślałeś może o serii detailer od Tenzi?
ANB Karol Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2018 To świetnie. Super, że stale poszerzasz asortyment o kolejne dobre marki. Myślałeś może o serii detailer od Tenzi? Na liście na razie są daleko ale nie wykluczam
D@ViD Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 W dniu 21.06.2018 o 07:35, david2888 napisał: Kiedy będziecie mieli: 1) Shiny Garage Enzyme Microfiber Wash 2) Good Stuff Pink/Mint Bear Snow Foam Ponawiam pytanie jak wyglada sprawa no i jeszcze dochodzi pytanie kiedy będą Cleanery do skór KECAV ?
Mumins Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 Na kiedy przewidujecie kolorowe piany od Good Stuff?
ANB Karol Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 8 godzin temu, david2888 napisał: Ponawiam pytanie jak wyglada sprawa no i jeszcze dochodzi pytanie kiedy będą Cleanery do skór KECAV ? Enzyme dziś wieczorem powinien się pojawić Kecav zamówiony - czekam na dostawę Good Stuff pod koniec tygodnia czekamy na mega dostawę work stuff
KapselK Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 Pany, będziecie mieli na stanie samego CQuartz UK Edition 3.0 bez zestawu?
ANB Karol Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 8 godzin temu, KapselK napisał: Pany, będziecie mieli na stanie samego CQuartz UK Edition 3.0 bez zestawu? Dziś będę robił zamówienie jeśli będzie na dostępne zamówię 1
Kozaa Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Czy wróci wkrótce AngelWax PerfectPolish?
ANB Karol Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 W dniu 14.07.2018 o 23:54, Kozaa napisał: Czy wróci wkrótce AngelWax PerfectPolish? Wtorek-Środa powinien dotrzeć 1
KapselK Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2018 I jak z CQuartz UK Edition 3.0 bez zestawu?
Roost Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2018 Czy vampir liquid, interior cleaner i extra dry nie powinny mieć atomizerów?
ANB Karol Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 23 godziny temu, KapselK napisał: I jak z CQuartz UK Edition 3.0 bez zestawu? Niestety ta wersja nie była już dostępna przy ostatnim zamówieniu co robiliśmy a dostawa CarPro do Polski niestety nie wiadomo kiedy będzie ;-( 22 godziny temu, Roost napisał: Czy vampir liquid, interior cleaner i extra dry nie powinny mieć atomizerów? Powinny nie otrzymałeś ? Które zamówienie ?
kursien Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 kiedy nowa wersja SG Back2Black Polymer ??
ANB Karol Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 2 minuty temu, kursien napisał: kiedy nowa wersja SG Back2Black Polymer ?? Od dawna z nami https://autonablask.pl/produkt/shiny-garage-back2black-dressing-opon/
kursien Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 @ANB Karol to robię szybkie zakupki i poproszę o dołożenie do zlecenia które przed chwilą zrobiłem zamówienie 17906 oraz 17907 Ps można połaczyć aby całość była na jednej FV??
Rekomendowane odpowiedzi