ANB Karol Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Jeszcze nie ogarniemy ten temat ☺
mld Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 Też chętnie bym kupił taką szczotkę.
Mateusz65 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2018 Wpadłem na taki pomysł. Bo nie każdy chce używać środków do prania (mikrofibr) znanych marek po +/- 50zł za Litr, to była by jakaś szansa żeby pojawił się BIAŁY JELEŃ Hipoalergiczny płyn do prania tkanin delikatnych ? Wiem że to nie detailingowa marka, ale każdy tutaj byłby zadowolony raczej, bo ciężko to dostać
Malinek Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2018 17 godzin temu, Mateusz65 napisał: Wpadłem na taki pomysł. Bo nie każdy chce używać środków do prania (mikrofibr) znanych marek po +/- 50zł za Litr, to była by jakaś szansa żeby pojawił się BIAŁY JELEŃ Hipoalergiczny płyn do prania tkanin delikatnych ? Wiem że to nie detailingowa marka, ale każdy tutaj byłby zadowolony raczej, bo ciężko to dostać Kupuję ten płyn w Auchan, zawsze jest
ANB Karol Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 W dniu 2.03.2018 o 10:38, david2888 napisał: Kiedy pędzle Albinosy od Work Stuff? W sumie je już mamy może uda mi się dziś je dodać wieczorem na sklep W dniu 2.03.2018 o 16:46, Mateusz65 napisał: Wpadłem na taki pomysł. Bo nie każdy chce używać środków do prania (mikrofibr) znanych marek po +/- 50zł za Litr, to była by jakaś szansa żeby pojawił się BIAŁY JELEŃ Hipoalergiczny płyn do prania tkanin delikatnych ? Wiem że to nie detailingowa marka, ale każdy tutaj byłby zadowolony raczej, bo ciężko to dostać Przychylę się do twojej prośby jako wypełnienie oferty 1 1
kusiu Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Przychylę się do twojej prośby jako wypełnienie oferty 14,88 zł z wysyłką free was urządza? To zamawiać.. Portal aukcyjny @legro nr. Aukcji: 6635199670 Dla mnie ANB, również najlepszym sklepem i jeśli trafi produkt na pewno będzie brany przy zamówieniach ze względu na cenę i jakość. ANB, odkąd pamiętam miało zawsze najatrakcyjniejsze ceny ale to sprawdźcie sobie sami! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
S3ci0r Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 nie wiem czy pollena ostrzeszów będzie chciała z Wami współpracować, no chyba że zamówicie od razu całą paletę tego płynu to chyba nie powinni kręcić za bardzo nosem gdyby były jakieś problemy z dostaniem większej ilości towaru to odezwijcie się na PW, może będę w stanie Wam pomóc 1
kusiu Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 @ANB Karol A czy jest możliwość wrzucenia do oferty: BILT HAMBER AUTO FOAM 5 L? Produkt ceniony a na zagranicznych forach uwielbiany..
ANB Karol Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 7 godzin temu, kusiu napisał: @ANB Karol A czy jest możliwość wrzucenia do oferty: BILT HAMBER AUTO FOAM 5 L? Produkt ceniony a na zagranicznych forach uwielbiany.. Postaramy się
hardy_pol Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Witam po małej przerwie Jakieś promo na wiosnę się szykuje może? Pozdrawiam 1
ANB Karol Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Skoro pytasz zasieje ziarnko Szykujemy dla was sporo niespodzianek 😊 3 1
D@ViD Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @ANB Karol dzień mężczyzny nie długo jak sprawa z szczotką na wiertarkę ?
ANB Karol Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 31 minut temu, david2888 napisał: @ANB Karol dzień mężczyzny nie długo jak sprawa z szczotką na wiertarkę ? Czekam na dostawy powinny przyjść dziś lub jutro.
hardy_pol Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 1 godzinę temu, ANB Karol napisał: Skoro pytasz zasieje ziarnko Szykujemy dla was sporo niespodzianek 😊 No to już się nie mogę doczekać BTW. w obecnych temperaturach zamawiać woski czy lepiej poczekać na trochę wyższą? (kurier oczywiście)
ANB Marta Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Godzinę temu, hardy_pol napisał: No to już się nie mogę doczekać BTW. w obecnych temperaturach zamawiać woski czy lepiej poczekać na trochę wyższą? (kurier oczywiście) Spokojnie nic im nie będzie
Alfa47 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Proszę czekać do Maja z przecenami, aż z zagranicy wrócę
kusiu Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @Alfa47 do maja to by sklep wykupili!
Alfa47 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @kusiu , Dlatego piszę że jakiekolwiek promocję, proszę robić po 20 Maja, bo jak na złość będą tydzień przed moim zjazdem A szykują się gruuube zakupy
ANB Karol Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 4 godziny temu, Alfa47 napisał: Proszę czekać do Maja z przecenami, aż z zagranicy wrócę Oj to kupa czasu ale spokojnie będziemy czekać i pomyślimy ;-) 3 godziny temu, kusiu napisał: @Alfa47 do maja to by sklep wykupili! Nie ma szans nasz dział logistyki i zamówień upora się z większością braków 9 godzin temu, david2888 napisał: @ANB Karol dzień mężczyzny nie długo jak sprawa z szczotką na wiertarkę ? Szczotki dodane już na naszą stronę 1
Kozaa Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Ja mam nadzieję, że do świąt jakiś rabacik wpadnie to kliknę dosyć spore zamówionko
D@ViD Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 @ANB Karol to jeszcze czekam na rabaty/promo hihi
ANB Karol Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Godzinę temu, david2888 napisał: @ANB Karol to jeszcze czekam na rabaty/promo hihi 1
sebwiecz Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 W dniu 7.03.2018 o 23:17, ANB Karol napisał: Mam nieodparte wrażanie że wszyscy na to czekają przed świętami 1
Gold_Car Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Gdzie w sklepie można znaleźć waszą nową koszulkę? Można prosić o link? Szukałem i nie umiem znaleźć... Bardzo proszę o pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi