Tomas-sg Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 @ANB Karol w życiu tyle razy nie odswiezalem tyle jedne strony !
ANB Karol Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Teraz, Tomas22 napisał: @ANB Karol w życiu tyle razy nie odswiezalem tyle jedne strony ! Oj ja za starych dobrych czasów Allegro jak trzeba było siedzieć na licytacjach i odświeżać to były rekordy
kusiu Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Dziękujemy, jak zawsze dobra robota!Czekam na testy i jak się sprawdzą produkty niebawem zakupy! Mam nadzieję że macie tego całe piwnice! Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
kursien Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 @ANB Karol Karol miałeś już ten towar w swoich rękach?? Jeśli tak, to mógłbyś na szybko powiedzieć czy : - Gentelman to brat bliźniak Gyeon Boa ? - Gentelman+ to odpowienik (ew takie samo potencjalnie działanie) ADBL Mr Gray - Storm Wash Mitt można w ogóle porównać z ADBL CareMitt ?? To takie małe krótkie pytanka Pytam, bo nie mam w pobliżu żadnego sklepu gdzie mógłbym dotknąć/pomacać towaru
ANB Karol Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Z tego co pamiętam z próbek jakie miałem Gentelman coś jak boa ciut lepsze włókno Gentelman plus zupełnie co innego niż gray taki gentelman tylko bardziej mięsisty Storm to na pewno nie caremitt który jest dla mnie troszkę za sztuczny tutaj to coś jak gtechniq 1
kursien Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 @ANB Karol Hehe, a myślałem, że nie muszę kupować nowej rękawicy... hmmm... trzeba spojrzeć na półki i regały i coś nowego dobrać Dzięki za szybką odpowiedź! A koszyk w sklepie internetowym puchnie 1
D@ViD Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @ANB Karol jak tam sprawa z regulowanym GG ? Bo bym dziś pyknął jakies zamowienie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 8 Lutego 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @kursien Od siebie dodam ,że Gentlemany cieżko 1:1 z czymś na rynku porównać STORMa należy porównywać z rękawicami za 80-90 zł bo to jest ten sam poziom w mega cenie 1
Moderator Domel Opublikowano 8 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @ANB Karol Karol kiedy będziecie mieć w ofercie futra Kocha ? 135mm
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Lutego 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 @ANB Karol dołączam sie do pytania @Domel
D@ViD Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2018 Chyba na zdjęciu to moje dzisiejsze zamówienie Jaram sie 2
ANB Karol Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 W dniu 8.02.2018 o 11:22, Domel napisał: @ANB Karol Karol kiedy będziecie mieć w ofercie futra Kocha ? 135mm Wybaczcie brak odpisywania ( szkolimy się by być jeszcze lepsi ;-) ) Futro Kocha myślę że koło tygodnia Dziękujemy za zamówienia w ostatnich dniach work stuff królował 1
Mateusz65 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Brayt będziecie mieli w ofercie ?
ANB Karol Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2018 Godzinę temu, Mateusz65 napisał: Brayt będziecie mieli w ofercie ? Powiedzmy że jest na liście ale na pewno nie w najbliższej przyszłości
Tomas-sg Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 Karol pytanko apropo nowej marki Tevo. W ofercie jest 50 ml Glass degreaser I parę rzeczy mi nie daje spokoju. Serio cena jest 120 zł ? Za 50 ml ? Co w tym takiego szczególnego ? Jaka to ma konsystencję ? I jeszcze mały p.s: W tej cenie czyli 122 zł można kupić prawie 450 ml Carpro ceriglass ( 3 x butelka 150 ml) Nie daje mi tam myśl spokoju
ANB Karol Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 19 minut temu, Tomas22 napisał: Karol pytanko apropo nowej marki Tevo. W ofercie jest 50 ml Glass degreaser I parę rzeczy mi nie daje spokoju. Serio cena jest 120 zł ? Za 50 ml ? Co w tym takiego szczególnego ? Jaka to ma konsystencję ? I jeszcze mały p.s: W tej cenie czyli 122 zł można kupić prawie 450 ml Carpro ceriglass ( 3 x butelka 150 ml) Nie daje mi tam myśl spokoju Daniel jest to zupełnie inny produkt niż ceriglass który jest rodzajem pasty do szyb nie oczyszcza on jednak chemicznie szyby w odpowiednim stopniu Glass Degreaser to coś nowego na naszym rynku jest to produkt silnie oczyszczający chemicznie tworząc idealną bazę pod powłokę. Produkt na pewno bardzo wydajny cena troszkę może wydawać się dziwna ale nie my ją ustalamy i myślę że sam produkt musi zostać poznany przez wiele osób i z opiniowany by można byłoby go do czegoś porównać.
Tomas-sg Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 @ANB Karol dziękuję za szybką odpowiedź. Muszę pochwalić producenta bo wie jak zaintrygować potencjalnych kupcow. Bo aż mnie teraz korci żeby wydłubać te kilka stówek i wszystko porównać. Cholerka Nie dostałem odpowiedzi co do konsystencji. Jest to mleczko/pasta czy raczej cos w stylu wodnisty płyn ?
ANB Karol Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 1 minutę temu, Tomas22 napisał: @ANB Karol dziękuję za szybką odpowiedź. Muszę pochwalić producenta bo wie jak zaintrygować potencjalnych kupcow. Bo aż mnie teraz korci żeby wydłubać te kilka stówek i wszystko porównać. Cholerka Nie dostałem odpowiedzi co do konsystencji. Jest to mleczko/pasta czy raczej cos w stylu wodnisty płyn ? Wodnisty Płyn
Tomas-sg Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 @ANB Karol normalnie napisałbym bym na PW ale może moje przemyślenia może komuś pomogą Wybacz i jeśli uważasz że trochę zasmiecam temat odpowiedz może być na moje PW. Czyli stawiając na Tevo Glass degreaser moge zrezygnować z ceriglass ? I tutaj twoja odpowiedź mnie bardzo zaskoczyła bo na stronie w opisie jest: "Można rozprowadzać maszynowo na twardej gąbce" Cholerka płyn na twardej gąbce
ANB Karol Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 39 minut temu, Tomas22 napisał: @ANB Karol normalnie napisałbym bym na PW ale może moje przemyślenia może komuś pomogą Wybacz i jeśli uważasz że trochę zasmiecam temat odpowiedz może być na moje PW. Czyli stawiając na Tevo Glass degreaser moge zrezygnować z ceriglass ? I tutaj twoja odpowiedź mnie bardzo zaskoczyła bo na stronie w opisie jest: "Można rozprowadzać maszynowo na twardej gąbce" Cholerka płyn na twardej gąbce Dokładnie z tego co pamiętam postać płynna kolor mleczny ( coś w tym stylu ) Jak dla mnie nie jest to nic nowego znam "Pasty Polerskie" w płynie
Tomas-sg Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 Hehe chyba Optimum miał pastę polerska z atomizerem ale nie dam sobie ręki uciąć Ale chodzi mi o to wiesz że dość drogi płyn i twarda gąbka w którą to wszystko "wsiąknie" po prostu nie widzę tego
ANB Karol Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 21 minut temu, Tomas22 napisał: Hehe chyba Optimum miał pastę polerska z atomizerem ale nie dam sobie ręki uciąć Ale chodzi mi o to wiesz że dość drogi płyn i twarda gąbka w którą to wszystko "wsiąknie" po prostu nie widzę tego Nie dajesz tego na gąbkę tylko rozprowadzasz film z odrobiną wody i wypracowujesz sobie to gąbką
Tomas-sg Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2018 Dzięki za szczegółowe odpowiedzi Przy okazji zostawiłem PW
D@ViD Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2018 @ANB Karol Macie w swojej ofercie szczotki to czyszczenia tapicerki na wiertarkę?
Rekomendowane odpowiedzi