ANB Karol Opublikowano 20 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2019 W dniu 18.09.2019 o 23:23, paki112 napisał: Zamówienie nr 28068 złożone, promka na Water Gold mnie przekonała Edit: I zrealizowane, dzięki za gratisy Serdecznie Dziękujemy
Kuba95 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Skorzystałem z promocji i wpadło zamówienie nr 28748
raafal91 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Właśnie dostałem wiadomość że zamówienie 28731 już do mnie jedzie Dzięki bardzo.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1
Makaveli Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Dziś kolejne zamówienie do mnie dotarło, łączny czas realizacji około 40 godzin więc super sprawnie,wszystko w jak najlepszym porządku i nawet gratis się znalazł. Polecam wszystkim i pozdrawiam 1
Gesiu_15 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dzięki @ANB Karol . Moje zamówienie z BF dotarły Pozdrawiam ekipę 1
deawuide Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2019 Jestem po trzecim zamówieniu w ANB i pewnie nie ostatnim Mimo drobnych problemów jakie się przydarzyły tzn. brak przedmiotu w paczce i zła pojemność innego to jestem pozytywnie zaskoczony obsługą. Świetny kontakt przy wyjaśnianiu niezgodności a przede wszystkim rekompensata w formie gratisów były dla mnie sporym zaskoczeniem. Oby każdy sklep miał takie podejście do klienta. Wracając do zamówienia, wszystko porządnie zabezpieczone. To co na fotce po rozpakowaniu znajduje się na mikrofibrze to gratisy;) Szczerze polecam sklep
chodko Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2019 i kolejne zamówienie poszło 30623 1
deawuide Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Skoro mówiłemz że nie ostatnie zamówienie to poszło następne;) 31239
ANB Karol Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 6 godzin temu, deawuide napisał: Skoro mówiłemz że nie ostatnie zamówienie to poszło następne;) 31239 Serdecznie Dziękujemy Coś czuję że to dopiero początek
Moderator rychu Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Darmowy Smart z Allegro pokusił mnie do zakupów w przypadkowym sklepie na Allegro, który miał tam wystawione wszystkie rzeczy, których potrzebowałem. Oczywiście był to błąd, bo chciałem mieć towar najpóźniej na środę, a we wtorek poinformowali mnie, że towaru nie mają... Szybko zamówiłem w sprawdzonym sklepie ANB i już mam towar u siebie Polecam.
ANB Karol Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 9 godzin temu, rychu napisał: Darmowy Smart z Allegro pokusił mnie do zakupów w przypadkowym sklepie na Allegro, który miał tam wystawione wszystkie rzeczy, których potrzebowałem. Oczywiście był to błąd, bo chciałem mieć towar najpóźniej na środę, a we wtorek poinformowali mnie, że towaru nie mają... Szybko zamówiłem w sprawdzonym sklepie ANB i już mam towar u siebie Polecam. Dzięki dobrą wiadomość Cóż dla mnie to cały czas jest wielki Fenomen sprzedawców na Allegro ( też nim jesteśmy ale mamy wszystko spięte ze sklepem www by było real ) jak można prowadzić tak działalność - dzwonić pisać że czegoś nie ma i tak dalej szkoda czasu Nie ma dnia byśmy nie mieli telefonu w stylu proszę Pana czy ma Pan to i to mówimy tak bo wie Pan kupiłem już u trzech osób i każdy mnie informował że aktualnie nie ma na stanie Niestety nie mogę powiedzieć że u nas nie zdarzają się trole ( jeden na około 300 paczek ) cały czas staramy się rozwijać więc i nasza liczebność wzrasta co za tym idzie ryzyko błędu. Jednak zawsze z naszą załoga dbamy by stany były real i nie trzeba było dzwonić z problemem do klienta. Każdy wie u nas o co ma zadbać i jak jeśli np. widzimy że coś nie gra po południu jedna osoba zajmuję się sprawdzeniem danej np. Firmy pod kontem zgodności. Oczywiście jak i szereg innych składników o które staramy się na bieżąco dbać i nie tracić czasu na zbędne wyjaśniania. Jeszcze raz Dzięki P.S. z życia wzięte Kończę remont kuchni Ekipa od kuchni sugeruje miejsce że przydało by się takie wysuwane gniazdko wiadomo w obecnej sytuacji najlepszy zakup to zakup w internecie Wskakuję na Allegro i kupuję mnie interesującą rzecz oczywiście wysyłka natychmiast ( z tego mnie się najbardziej śmiać ) czeka,m 2 dni chłopaki pytają czy ogarnąłem gniazdko więc piszę kiedy wysyłeczka, dzwoni telefon po czym Pan z czystym wyrafinowanym spokojem informuje mnie że może jutro lub po jutrze zadzwoni do mnie i poinformuje mnie kiedy będzie miał dostawę tych gniazd. Dalej nie będę pisał jak przebiegła rozmowa ale poprosiłem o kasę z powrotem Ku... SZOK - za przeproszeniem 1 1 2
Hawk Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Cześć. Chciałem podziękować za dostawę. Jak zwykle ekspresowo i świetnie zapakowane. Jednocześnie muszę zapytać o ulotkę Gliptone... skąd wiedzieliście że szykuję się do zakupu kompletu dla znajomego?? A tak na poważnie to dzięki za świetną pracę i pozdrawiam.
Jacek94 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 Zamówienie 36261 zrobione:D Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
pcek Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zamówienie 37595 poszło:) I standardowa prośba Bardzo proszę, żeby udało się to dostarczyć do środy Jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę ehhh...
smerf91 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2020 @ANB Karol skromne 41879 opłacone 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Października 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Października 2020 @ANB Karol 43714 poszło Pozdrawiam
RafKS24 Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2020 @ANB Karol Małe zamówienie 43981 również poszło. Pozdrawiam
Marcin1992 Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2020 @ANB Karol poszło zapłacone zamówienie 44216
piteks Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 Wielkie dzięki dla Chłopaków ANB. Po niecałych 6 miesiącach i kilku myciach rozleciała się rękawica Gyeon. Dostałem nową od CarPro. SUPER podejście do klienta.
szymonANB Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2021 To i ja gorąco polecam Nasza wspólna droga z ANB to z klienta do pracownika 2 1
Pepiko Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 Autonablask.pl jest najlepsze Jesteście najlepsi . Paczucha doszła, dzięki za gratisy, tym razem paczka nie jest dla mnie ale na prezent. Mam nadzieję że uda mi się wkręcić następną osobą w detailing, a Wam dojdzie nowy klient . PS. Przez Was moja jest zazdrosna, bo autko ma tyle kosmetyków. 1
chodko Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2021 niewielkie zamówienie 50052 ale poszło. pozdrawiam
przemasisko Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2021 AutoNaBlask.pl zawsze pełen profesjonalizm Polecam, szybko i bardzo dobrze zapakowane produkty! 1
Rekomendowane odpowiedzi