GreQu Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2018 Zamówienie nr 15016, jak zawsze szybko i konkretnie. Mam tylko jedno zastrzeżenie, dostałem chyba o jeden atomizer za mało, moim zdaniem SG D-Tox jak i SG Apple Dressing powinny mieć atomizery w zestawie.
ANB Karol Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 9 godzin temu, GreQu napisał: Zamówienie nr 15016, jak zawsze szybko i konkretnie. Mam tylko jedno zastrzeżenie, dostałem chyba o jeden atomizer za mało, moim zdaniem SG D-Tox jak i SG Apple Dressing powinny mieć atomizery w zestawie. Absolutna racja oczywiście jeśli nie znajdziesz żadnego zastępczego który będzie pasował pakujemy i dosyłamy
GreQu Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 9 godzin temu, ANB Karol napisał: Absolutna racja oczywiście jeśli nie znajdziesz żadnego zastępczego który będzie pasował pakujemy i dosyłamy Nie ma żadnego problemu, tak w sumie z ciekawości chciałem zapytać Produkty już dawno użyte i GTI czeka na korektę lakieru 1
ANB Karol Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 3 godziny temu, GreQu napisał: Nie ma żadnego problemu, tak w sumie z ciekawości chciałem zapytać Produkty już dawno użyte i GTI czeka na korektę lakieru OK wielkie dzięki
Casian Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Czy na ten moment mamy jakieś akcje promocyjne, upusty na zakupy w Państwa sklepie?
ANB Karol Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Godzinę temu, Casian napisał: Czy na ten moment mamy jakieś akcje promocyjne, upusty na zakupy w Państwa sklepie? Bądźcie czujni https://www.facebook.com/AutoNaBlaskKosmetykiSamochodowePoznan/
Kozaa Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Panie Karolu nie trzymaj tak w napięciu ciągle
ANB Karol Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Mateusz z całym szacunkiem 3 z przodu mnie już jakiś czas temu dopadła ale proszę bez Pan nie wypada bić leżącego Jeszcze troszkę i jeszcze chwileczka 1
KapselK Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2018 Chyba namówicie na pierwsze zamówienie w tym roku.
kursien Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Zamówienie 15104 w końcu poszło Hehe, koszyk kompletowany chyba dobre 2miesiące Dobrze, że w końcu wiosna i.... Sto Lat przede wszystkim ! Samych sukcesów i pozytywnych klientów i dużych utargów
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 W dniu 30.03.2018 o 00:09, KapselK napisał: Chyba namówicie na pierwsze zamówienie w tym roku. I co udało się 3 godziny temu, kursien napisał: Zamówienie 15104 w końcu poszło Hehe, koszyk kompletowany chyba dobre 2miesiące Dobrze, że w końcu wiosna i.... Sto Lat przede wszystkim ! Samych sukcesów i pozytywnych klientów i dużych utargów Dziękujemy za zamówienie i życzenia staramy by każdy był tym dobrym klientem ;-)
KapselK Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 3 godziny temu, ANB Karol napisał: I co udało się No namówili. 1
cziku1989 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Paczuszka dzisiaj dotarła:) wszystko gra i buczy. Wszystko ładnie zapakowane aż miło tak jakby w środku było coś szklanego. Pozdrawiam i do rychłego nowego zamówienia. 1
LQS666 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Paczuszka już u mnie Czekałem jeszcze za jednym produktem, jak tylko pojawił się na stanie zamówienie zostało zrealizowane. Kontakt wzorowy. Z takim podejściem ANB jak najbardziej zasługuje na miano najlepszego sklepu w PL. Z całego serca polecam 1
alexander.p Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 u mnie również kolejna przesyłka z urodzin @ANB Karol. Wzorcowo zapakowane. Wszystkiego dobrego. 1
kursien Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zamówienia urodzinowe już stoją na półkach, towar zapakowany jak trzeba, wszystko gra i cieszy oczy Takie wasze urodziny to jak nasze urodziny Dzięki za zakupy i do następnego 1
ANB Karol Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Dziękuję wszystkim za zamówienia i wyrozumiałość 1
PiterG Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2018 To i ja pochwalę bo naprawdę jest za co, robiłem 3 zamówienia i wszystko było w jak najlepszym porządku. Nie wspominam o ekspresowej wysyłce mimo natłoku zamówień. Naprawdę ogromny szacunek dla Was za ogrom pracy i wytrwałość w pakowaniu paczek na wysokim poziomie ... mimo, że było ich bardzo duzo co widać po dodawanych zamówieniach w odpowiednim wątku. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1
pablo15005 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Paczuszka dotarła, wszystko w jak największym porządku ! A zawartość cieszy
paperson Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 @ANB Karol znowu zrobiliście mi dzień. Zamówienie doszło błyskawicznie, dobrze zabezpieczone i co ważne w tym gorącym okresie wszystko, co chciałem mieliście na półkach Tak trzymać! 1
drive Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Również dziękuję za zamówienie nr 15838 szybka i bez problemowa wysyłka dodatkowe gratisy tym bardziej cieszą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
ANB Karol Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2018 12 godzin temu, paperson napisał: @ANB Karol znowu zrobiliście mi dzień. Zamówienie doszło błyskawicznie, dobrze zabezpieczone i co ważne w tym gorącym okresie wszystko, co chciałem mieliście na półkach Tak trzymać! Dziękujemy zawsze staramy się by wszystko zagrało jak trzeba 1 godzinę temu, drive napisał: Również dziękuję za zamówienie nr 15838 szybka i bez problemowa wysyłka dodatkowe gratisy tym bardziej cieszą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Polecamy się na przyszłość 1
kursien Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 I kolejne zakupy od stałego klienta ZAMÓWIENIE:15983 Nie mogę się doczekać
ANB Karol Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 9 godzin temu, kursien napisał: I kolejne zakupy od stałego klienta ZAMÓWIENIE:15983 Nie mogę się doczekać Dziękujemy jednak troszkę będzie trzeba poczekać ;-)
kursien Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2018 @ANB Karol wiadomo - urodziny na wypasie, to na majóweczkę starczyło A ja biedny będę czekał 1 2
Rekomendowane odpowiedzi