eryk13 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Tak z ciekawości na maila przychodzą potwierdzenia ze paczka została wysłana ?
Przem@S Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Mi nic nie przyszło . Zamówienie sie jeszcze realizuje?
D@ViD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 8 godzin temu, eryk13 napisał: Tak z ciekawości na maila przychodzą potwierdzenia ze paczka została wysłana ? Ja dostałem potwierdzenie, ale od kuriera DPD, że idzie do mnie paczka Czekam
eryk13 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @david2888 czyli od kuriera jednak przychodzi bo się właśnie zastanawiam co z przesyłka bo mail milczy Edit: wszystko gra dostałem maila od dpd, że przesyłka nadana. Pewnie kompletowanie zamówienia dłużej potrwało. A już się martwiłem, że coś nie tak.
ANB Karol Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Wszystko jest w jak najlepszym porządku proszę o troszkę wyrozumiałości praktycznie pracujemy do 20 by wasze paczki sprawnie wyszły w okresie promocji niestety chwilkę dłużej niż was przyzwyczailiśmy zajmuje nam finalne nadanie paczki
eryk13 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @ANB Karol bardziej się niepokoiłem o jakiś błąd z mojej strony niż z waszej biorąc pod uwagę ilu użytkowników jest z zakupów zadowolonych. Domyślam się, że promocja nie ułatwia Dobrze że paczka w drodze, a będzie super jak będzie co próbować przez weekend.
D@ViD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zamówienie nr 12504 dotarło. Dziękuję. Wszystko pięknie ładnie zapakowane. Podukty nawet dodatkowo w foli stretch. Niestety trochę się zawiodłem, bo jak na moje, to duże zamowienie zrobiłem i żadnego chociaż "symbolicznego" gratisu nie otrzymalem a u konkurencji robilem o połowę mniejsze zakupy i zawsze coś dodali dla satysfakcji. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 10 minut temu, david2888 napisał: Zamówienie nr 12504 dotarło. Dziękuję. Wszystko pięknie ładnie zapakowane. Podukty nawet dodatkowo w foli stretch. Niestety trochę się zawiodłem, bo jak na moje, to duże zamowienie zrobiłem i żadnego chociaż "symbolicznego" gratisu nie otrzymalem a u konkurencji robilem o połowę mniejsze zakupy i zawsze coś dodali dla satysfakcji. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Witam Przykro nam że się zawiodłeś niestety przy użyciu kuponu rabatowego którego wartość nie jest mała a twoje zamówienie dodatkowo wartością delikatnie skoczyło jeszcze na darmową wysyłkę więc w tym przypadku niestety nie możemy sobie pozwolić na gratisy.
D@ViD Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Witam Przykro nam że się zawiodłeś niestety przy użyciu kuponu rabatowego którego wartość nie jest mała a twoje zamówienie dodatkowo wartością delikatnie skoczyło jeszcze na darmową wysyłkę więc w tym przypadku niestety nie możemy sobie pozwolić na gratisy. Tez tak myślałem. Coś za coś. Rozumiem i sklep polecam w 100% napewno jeszcze od Was cos wleci Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1
eryk13 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Paczka na miejscu Wszystko pięknie i bezproblemowo, dobrze zapakowane bez najmniejszego uszczerbku na czymkolwiek. Po rozpakowaniu wszystkiego uzbierało się dość dużo folii Dodatkowo wielkie dzięki za atomizer, chyba najlepszy gratis(tak przypuszczam, że to gratis) bo na prawdę uratuje sytuację ;D
CoolBreeze Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jak tak ma wyglądać realizacja zamówień, zwłaszcza takich pokręconych jak moje (12505), to ja serdecznie dziękuję ekipie z ANB... i na pewno będę wpadał po więcej Wielkie dzieki Karol za ogarnięcie tematu Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Moderator rychu Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Kolejne zamówienie szybko i sprawnie dotarło Nawet paczkomaty dały dziś radę
ANB Karol Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 UFF dobrze że dziś Piątek ;-) Dziękuję wszystkim za zamówienia było ciężko to wszystko ogarnąć by każdy dostał paczkę jak najszybciej ale udało się ;-) 98% procent ludzi zadowolona ;-) Także tego teraz weekendzik zapowiadają piękny więc do działań ;-) W imieniu całej załogi ANB Dziękujemy i Zapraszamy Ponownie
sebwiecz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 To ja również podziękuję Karolowi za szybką pomoc, choć nie było lekko, zwłaszcza że rozmawiał z synem Powiem krótko, dobrą robotę odwalają w ANB, tak trzymać Pozdrawiam Sebastian 1
ANB Karol Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dziękujemy wszystkim za zamówienia i opinie jutro czeka nas ciężki dzień ale będziemy dokładać wszelkich starań by zachować pełen profesjonalizm
kursien Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Kolejne zamówienie u mnie 10/10 !! Do następnego ! 1
patys Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 U mnie też zamówienie w poniedziałek wysłane we wtorek w paczkozjadzie
Gold_Car Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Panowie paczka dotarła dzisiaj do mnie. Jestem miło zaskoczony szybkością realizacji zamówienia! Były to moje pierwsze i nie ostatnie zakupy dziękuję. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
kita33 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Dzisiaj odebrałem kolejne 2 zamówienia i jak zawsze wszystko ok. Ps. Czy do ADBL do owadów 0.5L powinien być atomizerow bo nie dostalem oraz co z opaska mi ADBL bo umieściłem zapytanie w uwagach z ostatniego zamówienia i nie dostalem odp?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 1 minutę temu, kita33 napisał: Czy do ADBL do owadów 0.5L powinien być atomizerow bo nie dostalem Atomizer powinien byc bo ja dostalem
ANB Karol Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 22 minuty temu, kita33 napisał: Dzisiaj odebrałem kolejne 2 zamówienia i jak zawsze wszystko ok. Ps. Czy do ADBL do owadów 0.5L powinien być atomizerow bo nie dostalem oraz co z opaska mi ADBL bo umieściłem zapytanie w uwagach z ostatniego zamówienia i nie dostalem odp? Odezwij się do Tomka od którego odbierałeś zamówienie pewnie ma dla ciebie jakiś atomizer choć akurat ty powinieneś ich mieć kilkadziesiąt Co do opasek niestety mi ich nawet na oczy nie widzieliśmy rozeszły się jak byliśmy na urlopie.
kita33 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 2 godziny temu, ANB Karol napisał: Odezwij się do Tomka od którego odbierałeś zamówienie pewnie ma dla ciebie jakiś atomizer choć akurat ty powinieneś ich mieć kilkadziesiąt Co do opasek niestety mi ich nawet na oczy nie widzieliśmy rozeszły się jak byliśmy na urlopie. Spoko na pewno jakiś znajdę atomizer bo to nie pierwszy i ostatni raz jak kupuje u Was
Fredi88 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 Jak zwykle szybko, pancernie zapakowane i mały gratis (zapach). Z jednej rzeczy jestem niestety niezadowolony. Zamówiłem 2 pojedyncze ADBL One Shot Tire Pad a otrzymałem 2 gąbki wyjęte z 10paka. Bez opakowania, bez etykiety. I nie chodzi o różnicę w cenie... chciałem po prostu porównać gąbki pojedyncze do tych pakowanych po 10, bo na forum chodzą opinie, że są ciut większe i bardziej trwałe... Zostałem z 12 jednakowymi
ANB Karol Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 6 godzin temu, Fredi88 napisał: Jak zwykle szybko, pancernie zapakowane i mały gratis (zapach). Z jednej rzeczy jestem niestety niezadowolony. Zamówiłem 2 pojedyncze ADBL One Shot Tire Pad a otrzymałem 2 gąbki wyjęte z 10paka. Bez opakowania, bez etykiety. I nie chodzi o różnicę w cenie... chciałem po prostu porównać gąbki pojedyncze do tych pakowanych po 10, bo na forum chodzą opinię, że są ciut większe i bardziej trwałe... Zostałem z 12 jednakowymi Lekko zwariowałem jak to przeczytałem Czego to już na Forum nie wymyślą tylko pytam się po co ? Od zawsze ! Aplikatory pojedyncze są pozyskiwane z 10-packów więc jakim cudem mają byś jakkolwiek inne. Prosta sprawa jeśli ktoś nie chce 10szt kupuje sobie na szt. Więc na prawdę jak mogę ci pomóc ?
Fredi88 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2017 Jeśli sam producent twierdzi że pojedyncze są pakowane oddzielnie w folię to gdzie leży problem?
Rekomendowane odpowiedzi