pabloo1033 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 hmm, a średnica filcu do marolexa ma byc taka jak wewnętrzna uszczelki czy jak uszczelka?
luq92 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jeśli dajesz trzy filce, to dajesz dwa o średnicy zewnętrznej i jeden mały filc do środka uszczelki.
luq92 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jeden duży i jeden mały w oring. Przynajmniej ja tam mam i sprawdza się rewelacyjnie.
pabloo1033 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Hmm, nowy Marolex a przy pompowaniu strasznie skrzypi, ciezko sie pompuje. Co radzicie zrobic?
pabloo1033 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2014 tą uszczelke gumową w tłoczku ?
faraon3021 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Ciekawi mnie czy 30 l wody wystarczy, zeby splukac piane i brud przed wlasciwym myciem, z samochodu wielkosci VW T4
Nietykalny Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Dzisiaj w końcu wyszła mi piana jakiej oczekiwałem marolex + lanca + wkładki glorii + dysza niebieska oraz shiny garage snow + letnia woda, która działa cuda, ładnie się pieni
Kali S4 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Dzisiaj w końcu wyszła mi piana jakiej oczekiwałem marolex + lanca + wkładki glorii + dysza niebieska oraz shiny garage snow + letnia woda, która działa cuda, ładnie się pieni Na jakiej wkładce najlepiej Ci pianuje?
Nietykalny Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 60-70 ml, a wkładka czerwona oraz podstawa to letnia woda, bo o wiele lepsza piana wychodzi.
marcinK Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Ciekawi mnie czy 30 l wody wystarczy, zeby splukac piane i brud przed wlasciwym myciem, z samochodu wielkosci VW T4 A czym takie ograniczenie masz podyktowane? W myjniach automatycznych jest podawana do lancy "mieszanka" wody z powietrzem. Próbowałem nalać do wiadra wodę z myjki (ciężko to zrobić), to za 1 impuls naleciało nie więcej jak 4-5 l. Zdziwiłem się niesamowicie, bo myślałem, że będzie dużo więcej. Za 5 impulsów można zmyć pianę. Tylko że w tym wypadku płucze woda a powietrze zdmuchuje.
faraon3021 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 A czym takie ograniczenie masz podyktowane? A kombinuje sobie z mobilnym myciem. Myjka i pojemnik w busie. Dzieki za podpowiedz.
faraon3021 Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 marcinK, zawsze mozna cos poprawic Slaba ma ta myjke
krzygaj Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Koledzy mam Marolexa i nie wiem co mi się zadziało, ale leci mi piana z końcówki nawet jak nie jest naciśnięty przycisk spustowy - leci podczas pompowania, czy nawet jak jest ciśnienie w pojemniku a pianownica jest nieużywana. Co może być przyczyną? Dzięki
marcinK Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Rozłóż, przemyj, nasmaruj i złóż. Może jakiś paproch, może uszczelka, może sprężynka....
Tomek WRO Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 krzygaj, masz zbyt mocno dokręconą nakrętkę przy wyjściu z opryskusa. Tam gdzie jest ten czerwony grzybek. Musisz dokręcić tak aby nie leciało przez gwint ale też nie za mocna żeby nie było efektu jaki teraz masz.
naqes Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Gdzie najtaniej mozna kupic marolexa? Widzialem w auchan za 56zl. wiec raczej nie jest to raczej atrakcyjna cena.
Pit_Krk Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Gdzie najtaniej mozna kupic marolexa? Widzialem w auchan za 56zl. wiec raczej nie jest to raczej atrakcyjna cena. W OBI.
Kali S4 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 taniej niż w OBI kupiłem w ogrodniczym, nie pamiętam dokładnie ceny ale jakąś dyszkę taniej
Barista Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2014 Jak oceniasz wersję dla leniwych? Mam glorię i chciałbym wyposażyć ją (tak jak u Ciebie) w zaworek motocyklowy celem zasilania z koła zapasowego. Warto?
Rekomendowane odpowiedzi