Gold_Car Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 No masakra ja bym nie usiadł na nim . W zeszłym tygodniu byłem na parkingu w aucie i widzę idzie fajna , bardzo fajna kobieta i wsiada do auta które stoi obok mojego i tak oglądam auto a w środku syf , fotelik od dziecka z tyłu jasny cały zaplamiony brudny na maxa ... Tak sobie myślę przecież to poszycie się ściąga i pierze nawet w pralce - 5 min roboty . Jeśli taka kobieta dba o "podwozie " i o dom tak jak o fotelik swojego dziecka kij tam z autem... to nie chciał bym jej . Chyba że do mycia okien hehe jeśli potrafi umyć okna z tymi tipsami... Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobilispa Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 A lampy czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris990 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Małe 50/50 z prób na jasnej skórze w Alfa Romeo 156. W szrankach stanęli Colourlock Strong Cleaner vs. Gliptone Cleaner GT12. Na zdjęciach widać siłę obu produktów, w moim odczuciu lepiej pracowało się z colourlock, gliptone to taki glut i może wcześniejsze zwilżenie skóry lepiej by pomogło w rozprowadzeniu środka i siła czyszczenia byłaby lepsza. Efekt końcowy sporo lepszy na Colourlock i tym środkiem skończyłem całe fotele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieckowskiArtur Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Honda Accord 2009 , Lhr15es + RoyalPad One step + fg2500 , 2 przejazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyPixel Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Troche sie tego uzbierało, wrzuce te które akurat mam pod ręką Sprzęt: Krauss P7, Rupes BIG FOOT 15, pady: NAT, royal Pads, 3M, pasty: Koch chemie, 3M, menzerna. instagram: pixeeell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 5 godzin temu, JohnyPixel napisał: Pasy rewelacja. Czym robiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Podlaczam sie do pytania czym pasy? Wyszly super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Strzelam ze LCK Attack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Pierwsze ode mnie: Odcięcie drzwi-> błotnik w moim Colt'cie: Odcięcie lamp w Audi A8: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Wet Sanding megs m101 pad Cut SuperShine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dnia Tuesday, August 29, 2017 o 00:39, Jacus napisał: Strzelam ze LCK Attack A masz inny sprawdzony sposób na tak zapuszczone pasy jak na tym zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 8 godzin temu, Balzac napisał: A masz inny sprawdzony sposób na tak zapuszczone pasy jak na tym zdjęciu? Tak w sumie to nie Ale większość stosuje i poleca LCK dlatego tak napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 @Balzac jak możesz do dopisz czego używałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 41 minut temu, BiałyGTi napisał: @Balzac jak możesz do dopisz czego używałeś Juz szczegółowo objaśniam :-) Pierwsze zdjęcie to fotel Lexusa. Auto z przebiegiem 400.000 km Podjołem próbem zestawem Colourlock efekty mizerne. Po 10 min zabawy przy jednym fotelu ręce opadły. Następnie spróbowałem zestawu CarChemu juz lepiej ale nadal brak efektu wow. No to z zdenerwowania poszło w ruch APC od ADBL. Spryskałem jeden element fotela, pędzelek w ruch i przecierałem od razu nie czekając MF. Efekt wow od razu. Druge zdjęcie do skóra w BMW. Użyłem CarChem do czyszczenia skóry na początki clener i tak z odstępem 30 minutowym na aplikator z MF użyłem olejku tez z CarChemu. Efekty widać na zdjęciu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 1 minutę temu, Balzac napisał: Druge zdjęcie do skóra w BMW. Użyłem CarChem do czyszczenia skóry na początki clener i tak z odstępem 30 minutowym na aplikator z MF użyłem olejku tez z CarChemu. ooo i to mnie właśnie interesuje bo tez mam ich olejek kupiłem dla siebie do testu jak oceniasz te dwa preparaty olejek i do czyszczenia w porównaniu do colourlock-a ? głownie jak olejek czy na prawdę zmiękcza skore ?? tak dobrze po olejku jeszcze czyms zabezpieczałes ? czy tylko olejek i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Powiem tak kupując zestaw z colourlock-a myślałem ze będzie mega a tak naprawdę nie zrobił na mnie wrażenia a co do CarChemu było odwrotnie. Każda skóra jest inna w jednym aucie będzie tak w drugim tak.Co do skóry czarnej którą robiłem w BMW to faktycznie na drugi dzień po całym zabiegu skórka była zmiękczona i czuc bylo taką świeżość skóry, miękkość. Olejek jest wydajny tak więc go nie żałowałem. Oczywiście olejek później wchłania się w skórę i nie będzie takiego wizerunku jak na zdjęciu (zdjęcie robione po 15 min po aplikacji ) ale jak napisałem na drugi dzień skóra jest ożywiona. Użyłem tylko clener i olejek. Jeszcze coś tam mają do zabezpieczenia ale na chwile obecna tylko tego używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 20 minut temu, Balzac napisał: Użyłem tylko clener i olejek. Jeszcze coś tam mają do zabezpieczenia ale na chwile obecna tylko tego używałem no wlasnie zaraz chyba sie do nich odezwę czy po olejku trzeba dodatkowo zabezpieczać czy nie dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Ode mnie mała skromna 50 (boczek drzwi Renault Scenic) ADBL APC 1:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Sorry za jakość ale tak to jest jak się inwestuje w kosmetyki a nie telefon/aparat Miejsce pod klamką przed: Miejsce pod klamką po Koch heavy cut na niebieskim padzie NAT, Koch F5 na czerwonym padzie NAT, Koch antyhologram na czarnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 A pro po klamek Odkopany w kosmetykach mega budżetowy K2 Venox. Myśle a noż..zobaczę czy coś to działa Oczywiście praca wyłącznie ręczna, padzik zółty K2 z zestawu i jedziem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Wyszło mega na prace ręczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dnia 11.09.2017 o 10:48, Balzac napisał: Powiem tak kupując zestaw z colourlock-a myślałem ze będzie mega a tak naprawdę nie zrobił na mnie wrażenia a co do CarChemu było odwrotnie. Każda skóra jest inna w jednym aucie będzie tak w drugim tak.Co do skóry czarnej którą robiłem w BMW to faktycznie na drugi dzień po całym zabiegu skórka była zmiękczona i czuc bylo taką świeżość skóry, miękkość. Olejek jest wydajny tak więc go nie żałowałem. Oczywiście olejek później wchłania się w skórę i nie będzie takiego wizerunku jak na zdjęciu (zdjęcie robione po 15 min po aplikacji ) ale jak napisałem na drugi dzień skóra jest ożywiona. Użyłem tylko clener i olejek. Jeszcze coś tam mają do zabezpieczenia ale na chwile obecna tylko tego używałem Jakiego Colourlocka miałeś Stronga czy Softa? Obecnie tez mam Carchem i jestem zadowolony z tego cleanera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Menzerna SF3500 i żółty pad od flexi. Lakier mega miękki. Taśma troche szpeci ale robione w pośpiechu Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi