Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 [ref]BiałyGTi[/ref], [ref]foxy82[/ref], Dystrybutor przysłał ile przysłał i czekamy na kolejną partię, mam nadzieję że kilka dni i dojedzie a nie jak poprzednim razem 3 miesiące... [ref]wiran[/ref], rupes Lake Country CCS 80mm Lake Country Force Lake Country HD poza tymi śmiało można próbować z tańszych NAt, flexipads
wiran Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 CHodzi mi o wytrzymałość tych royali bo w sumie nie miałem ich. Podobne do NAT ?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 24 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Paka doszla jak zwykle dobrze zapakowana wszystko cale plus SG do testow na pewno pojawia sie zdjecia na forum
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 [ref]wiran[/ref], Tak, ja stawiam Royal i Nat na tej samej półce jakościowej [ref]BiałyGTi[/ref],
wiran Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Okej w takim razie w końcu małe zamówienie złożone nr 34015.
Jarek_Cuma Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Witam. Chciałem zapytać czy moje zamówienie o numerze 34058 już wyszło?
LathanderAldoni Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2017 Witam, ja również z tym samym pytaniem, zamówienie numer 34080
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 [ref]wiran[/ref], [ref]Jarek_Cuma[/ref], [ref]LathanderAldoni[/ref], Przepraszam że dopiero teraz , mieliśmy jednodniowe opóźnienie w wysyłce ale i tak przesyłki już na pewno u Was. Pozdrawiam
iivo Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zamówienie nr 34433 zlożone i opłacone
Alu. Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dnia 17.06.2016 o 17:49, Alu. napisał: Witam,mam mały problem. Ponad miesiąc temu złożyłem u Was zamówienie(nr:26049), w którym było między innymi AG SRP 500ml. Całe zamówienie dotarło, lecz ostatnio gdy przeglądałem swoje kosmetyki zauważyłem, że otrzymane AG SRP jest w opakowaniu 325ml, co już daje znaczną różnicę w cenie. Środek ten niestety już był raz użyty,czy jest jeszcze jakaś możliwość wyjaśnienia tej sprawy? Przepraszam, że tak późno daję informację, ale chciałbym podziękować sklepowi za konkretne i fachowe podejście do sprawy. Otrzymałem natychmiastowy zwrot różnicy w cenie tych opakowań, więc jak najbardziej polecam sklep za podejście do klienta. Pozdrawiam.
rustin Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam. Właśnie dostałem zamówienie nr 34541Kiedyś byłem zadowolony, dzisiaj już nie koniecznie. Zaznaczyłem, że proszę o paragon, brak w paczce. Na stronie wyraźnie dressing jest z atomizer, ja go nie dostałem. Trochę nie bardzo mi się to podoba
adamm883 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 proszę o dodanie adasio93@go2.pl pozdrawiam serdecznie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2017 rustin Przepraszam że dopiero teraz pisze ale nadal jeszcze część z nas jest na urlopie, co do zamówienia to par. powinien być w paczce , jak nie było gdzieś między gąbkami to napisz do nas maila to doślę wersję elektroniczną, oraz napisz info odnośnie atomizera bo powinien być przy produkcie a być może pośpiech w pakowaniu wygenerował błąd. Napisz swoje uwagi do nas na info@showcarshine.pl i doślemy to co brakujące. Ogólnie to w razie braków najszybciej proszę pisać na maila bo mail na pewno jest częściej sprawdzany niż KA i sprawa będzie szybciej rozwiązana. adamm883 : gotowe
arbibar Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2017 Kolejne , jak na mnie dość duże zamówienie 35008. Oczekuje na przesyłkę, rabacik, i gratisy. Pozdrawiam
Eidos71 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Dziękuję za super gratis do ostatniego zamówienia (będzie test na forum i - mam nadzieję - produkt trafi do sprzedaży, bo z relacji w Necie zapowiada się pozytywnie). Złożone kolejne zamówienie Pozdrawiam.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 @Eidos71 udało się znaleźć ceramic coat o którym pisałeś, więc dodałem do testów, liczę na sprawdzenie i podzielenie się opinią, jak się sprawdzi to oczywiście dodamy do oferty
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zamowienie 35765 złozone oraz opłacone czekam na pake
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Paczka doszla niestety InPost sie nie popisal tym razem. Karton lekko potargany i rozerwany. Na szczescie staty tylko w peknietym pojemniku do mieszania. Reszta cala
kamykmm Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 W czerwcu kupiłem szczotkę do felg - SOFT WHEEL BRUSH ostatnio szczotka się rozleciała, więc w poniedziałek napisałem maila z reklamacją, wczoraj dostałem odpowiedź - wymienimy na nową, dziś przychodzi sms z informacją że paczka została wysłan Wielki szacun za profesjonalne podejście do klienta, oby więcej takich sprzedawców
iivo Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2017 Zamówienie nr 36531 złożone i opłacone EDIT: Paczka dotarła dzięki i do następnego
Patryk14 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Zamówienie 37420 złożone i opłacone. Poszło sporo tego bo zapasy się mocno skończyły. EDIT: Paczka doszła, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczone ale niestety bez gratisów ;( a zamówienie poszło naprawdę spore. Liczyłem chociaż na mała szmatkę ;p Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2017 Dwa zamowienia poszly i oby dwa doszly cale i zdrowe jak zwykle pakowanie pierwsza klasa. Kontakt na wysokim poziomie
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 @Patryk14 Korzystając z tak dużej promocji jaka była w Black Friday niestety nie jesteśmy w stanie nic dodać dodatkowego do paczki. Jakbyś nie wpisał kodu rabatowego na pewno coś by wpadło. @BiałyGTi dziękuje za pozytywną opinię :-)
cptolgierd Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 @CAR CRAZY jak zawsze wszystko ok - nasze ostatnie zamówienie w tym roku więc Wesołych Świąt i do następnego zamówienia za rok! ADBL Interior QD - faktycznie bajeczny zapach, ale Shiny Garage Carnauba Spray Wax jeszcze lepszy
Rekomendowane odpowiedzi