Justyna Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Up z Toledo? czy o czymś nie wiemy...? Chyba już czas zasugerować Wodzowi zwołanie sztabu kryzysowego... i jedno i drugie uż sprawdzam kalendarzyk i ustalam walne zgromadzenie Oj dzieje się dzieje...... :D :D ustalaj ustalaj Ciary po plecach mnie przeszły............. co będzie ???? Jakaś podpowiedź?? hmmm marka auta to też seat ale jeszcze nie wiem czy się uda, bo nie jest to zależne ode mnie Nadkola były wymontowane ostatnio, więc myślę że i tak zostaną poprawione po zimie, a na dodatek będzie jeszcze demontaż lamp I pozostaje tylko pytanie co nie zostanie zdemontowane do czyszczenia w toledo???Czekam na tą relację blisko blisko Ja tam wiem co będzie dłubane... i również czekam na relację, relację zapewne w oczach kilku zawodników robioną typowo pod konkurs a nie po to aby zrobić i mieć z tego fun ale co tam Justyna do dzieła nie chodzi mi o konkurs bo zawsze chciałam doprowadzić swoje auto do stanu " jak z salonu" a może nawet lepiej i mam nadzieje, że mi się to uda. Zanim znalazłam forum już wcześniej fotografowałam swoje prace przy aucie a dokładnie przy jego podwoziu, bo z biegiem czasu przyjemnie się to ogląda Gratki chyba najbardziej zadbanego seata na forum, przejzalem temat od poczatku bo wyplynal, ciagle stanowi wzorzec dla innych dzięki noo ciekawe tylko skąd Ty o tym wiesz asystowałeś? A tak na serio to działaj Justynka Wiolu spokojnie to tylko te wieczorne rozmowy u Was Pavlik, do konkursu i tak się nie załapie chyba, że będzie nowy temat a tak na poważnie to i tak nie wiadomo jak wszystko wypali. Plany są, ale co będzie to czas pokaże
kamilgt Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 noo ciekawe tylko skąd Ty o tym wiesz asystowałeś? I bezdotyk
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 27 Marca 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 noo ciekawe tylko skąd Ty o tym wiesz asystowałeś? I bezdotyk No oby
djmatti91 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Wielki szacunek i podziw, jakby moja luba tak robiła to to by było chyba lepsze niż sex
neostar Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Gratki chyba najbardziej zadbanego seata na forum...
lukwawa Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 neostar, strzeż się teraz, Piotr będzie Cię teraz uważnie śledził i czekał na jakieś Twoje potknięcie za obrazę majestatu
neostar Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 i wytykał, że w Justyny seacie jest lepiej
herusek14 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Mi tu śmierdzi rozkręceniem osprzętu silnika i pucu pucu krok po kroku
pfikusny Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 herusek14, Nawoskowane tłoki, wałki rozrządu, dressing na pasku rozrządu, EX-P na napinaczach...
herusek14 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Nie mówiłem o rozbieraniu słupka tylko o osprzęcie
Justyna Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Mi tu śmierdzi rozkręceniem osprzętu silnika i pucu pucu krok po kroku herusek14, Nawoskowane tłoki, wałki rozrządu, dressing na pasku rozrządu, EX-P na napinaczach... może nie aż tak hardkorowo, ale przy silniku też będą prace o ile czasu i chęci wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi