Moderator krd Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Amejzing ryflekszyns mejt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Emejzing to może być nowa Okta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kurde, to scirocco jest 4 osobowe? Tyle czasu żyłem w przekonaniu że 5cio... Da radę zrobić 5cio, tak jak w przypadku Twingo? Sorry za ot ale jak w twingo da sie 5 osób zarejestrować .. od zawsze twingo było 4 osobowe czyli jest jak Rocco Geno fotki kozak ... przy najbliższym spocie Przed rocco będzie klęcznikObrazek Tak? Bo widziałem wersje Twingo z kanapą z tyłu, zamiast dwóch foteli, więc pomyślałem że jest to wersja 5 osobowa... kolejna nowość dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Piękne zdjęcie, refleksy pierwsza klasa Kolor na tym samochodzie robi mega robotę..carbon na samochodzie nadal siedzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Carbon, Carbon Ale już raczej bardzo cieniutko, trzeba będzie coś pomyśleć na "później" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Fajnie wyszła 2 fota w pianie. Lampa przednia wygląda jak oko węża Pięknie wygląda ten lakier w słońcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No dobrze, wszyscy klęczą, ale dość wazeliny.....wyczynowy dolot, gałeczka od "R", koło strach nawet spojrzeć...bo spodnie drogie, ale za to że nie pokręciłeś gwintem do dołu, należy się przynajmniej jeden punkcik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 teraz do czarnych lusterek moim zdaniem czarny znaczek znów powinien być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie rozumiem Pańskiej decyzji w sprawie koloru emblematów marki VW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sz.P. Kamilu. Istotnie znaczki straciły swój poprzedni wygląd, jednakoż chciałbym zaznaczyć iż moja decyzja spowodowana była założeniem felg o kolorze TitanSilver, które w żaden sposób nie pasują do rzeczonych czarnych znaczków. Rozpatrując wszelkie za oraz przeciw, być może postaram się nanieść powłokę odpowiedniego koloru na uprzednio przygotowane znaczki, by wyglądały one lepiej i bardziej komponowały się z obecną konfiguracją auta. Paweł, no sory, ale wjazd do pałacu mam taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dżon Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no to mają gdzie sąsiedzi gruz sypać a autko no trzeba przyznać że się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czyżby Sz. P. Prezes budował domek? Co to za inwestycja? Zaiste czarny jest znaczków los. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie znam zamiarów moich sąsiadów, jednakoż inwestycja na owych zdjęciach należą do Prezesa przedsiębiorstwa znajdującego się "na przeciwko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDominikk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Felgi na plus, nie ma to jak "cztery osiemnastki" A co do drogi dojazdowej to masakra, ja bym się poważnie zastanowił nad zestawem Jeep Grand Cherokee + laweta i przewoził Sciro do najbliższego asfaltu (a Jeep przy okazji byłby do zabaw w terenie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 geno, zawsze sie troche felgi opłuczą w tym jeziorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nie ma sie co podniecać , dobra robota Ale ten kolorek rooobi na Sciro, oj robiiiii...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz5oo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Lakier mega robi na aucie. Robota tez niezle wykonana. ps: Wkładaj do niego dobre koło i gwint bo te auto aż sie o to prosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ps: Wkładaj do niego dobre koło i gwint bo te auto aż sie o to prosi Z tego co wiem to Geno używa auta do jeźdzenia, wiec robienie z niego pomnika na glebie i 20" chyba nie jest planowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dajesz 20k i wrzucam ATSy w 19 Zoll na Super Sportach + KW V3. Aha i nie zapominaj o drodze do domu w asfalcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Eeeee, widzę że plan już jest, tylko ciurliki zbierać od sponsorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sponsor leży w banku, ale są jakieś inne priorytety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaslu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 samochód robi wrażenie na tym kole ale i tak najlepsza jest kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Das auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Poszedłem do garażu i nie mogłem się powstrzymać... Potem z mokrymi spodniami na kolanach powrót... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 [emejzin] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi