Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 334
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurde, to scirocco jest 4 osobowe? Tyle czasu żyłem w przekonaniu że 5cio... Da radę zrobić 5cio, tak jak w przypadku Twingo?

Sorry za ot ale jak w twingo da sie 5 osób zarejestrować .. od zawsze twingo było 4 osobowe czyli jest jak Rocco :D

Geno fotki kozak ... przy najbliższym spocie Przed rocco będzie klęcznikObrazek

Tak? Bo widziałem wersje Twingo z kanapą z tyłu, zamiast dwóch foteli, więc pomyślałem że jest to wersja 5 osobowa... kolejna nowość dla mnie :P

Opublikowano

Piękne zdjęcie, refleksy pierwsza klasa :good: Kolor na tym samochodzie robi mega robotę..carbon na samochodzie nadal siedzi??

Opublikowano

Fajnie wyszła 2 fota w pianie. Lampa przednia wygląda jak oko węża :) Pięknie wygląda ten lakier w słońcu.

Opublikowano

No dobrze, wszyscy klęczą, ale dość wazeliny.....wyczynowy dolot, gałeczka od "R", koło strach nawet spojrzeć...bo spodnie drogie, ale za to że nie pokręciłeś gwintem do dołu, należy się przynajmniej jeden punkcik.... :thumbdown:

Opublikowano

Sz.P. Kamilu. Istotnie znaczki straciły swój poprzedni wygląd, jednakoż chciałbym zaznaczyć iż moja decyzja spowodowana była założeniem felg o kolorze TitanSilver, które w żaden sposób nie pasują do rzeczonych czarnych znaczków.

Rozpatrując wszelkie za oraz przeciw, być może postaram się nanieść powłokę odpowiedniego koloru na uprzednio przygotowane znaczki, by wyglądały one lepiej i bardziej komponowały się z obecną konfiguracją auta.

Paweł, no sory, ale wjazd do pałacu mam taki :mrgreen:

DSC_3840.jpg

DSC_3842.jpg

DSC_3843.jpg

Opublikowano

Nie znam zamiarów moich sąsiadów, jednakoż inwestycja na owych zdjęciach należą do Prezesa przedsiębiorstwa znajdującego się "na przeciwko".

Opublikowano

Felgi na plus, nie ma to jak "cztery osiemnastki" :D

A co do drogi dojazdowej to masakra, ja bym się poważnie zastanowił nad zestawem Jeep Grand Cherokee + laweta i przewoził Sciro do najbliższego asfaltu ;) (a Jeep przy okazji byłby do zabaw w terenie :D )

Opublikowano
ps: Wkładaj do niego dobre koło i gwint bo te auto aż sie o to prosi

:shock:

:lol::lol::lol:

Z tego co wiem to Geno używa auta do jeźdzenia, wiec robienie z niego pomnika na glebie i 20" chyba nie jest planowane.

Opublikowano

Dajesz 20k i wrzucam ATSy w 19 Zoll na Super Sportach + KW V3. Aha i nie zapominaj o drodze do domu w asfalcie.

Opublikowano

Poszedłem do garażu i nie mogłem się powstrzymać...

IMG_3363.jpg

IMG_3364.jpg

IMG_3365.jpg

IMG_3367.jpg

IMG_3368.jpg

Potem z mokrymi spodniami na kolanach powrót...