M4ciek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 mam Bare Bones - pięknie pachnie, Bilberry się chowa! co do aplikacji to schodzi tego sporo (ale to chyba wina fabrycznego atomizera) i nadaje się raczej tylko do plastikowych elementów nadkola; jednak mnie on wygląda na last step a nie baza pod 303
Carire Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Panowie cyzli albo Chemical Guys Bare Bones UnderCarriage albo 303? minetto zakupiles Bare Bones, testowales?
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 Carire, Nie zakupiłem jeszcze bo nadal mam nadzieję że pojawi się jakiś zamiennik.
art'ek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 a nielsen choice ktos probowal?? opis - Nielsen Choice świetnie odświeża i zabezpiecza elementy plastikowe oraz gumowe w komorze silnika , nadaje świeży wygląd pod maską jak z trwałoscia??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Stycznia 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 a Meg's Engine Dressing plus: można aplikować na lekko mokre elementy łącznie z elementami metalowymi(przy umiejętnej aplikacji nie trzeba nic przecierać minus: efekt połysku, może nie mocnego ale jednak "połysk"
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 CAR CRAZY, Ooooo widzisz. Tego nie znałem. Trzeba spróbować. Dzięki
M4ciek Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 ja gdzieś wyczytałem że na nadkola stosują Megsowy All Season Dressing (to niebieskie lekko gęstawe); nie wiem jak z wytrzymałością, na wiosnę się wypróbuje
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2012 na wiosnę się wypróbuje Daj znać Też o nim czytalem a ponadto o Silicon Free w galonie
PiterG Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Zlooota łopata 2019 będzie dla mnie nie zakładać nowego tematu bo szkoda zaśmiecać forum. Szukam dressingu do silnika. Myślałem o KC Motor Plast, którego dostałem kiedyś 0,7 skończył sie, a niestety występuje tylko w 10 litrowych bankach. Chętnie kupię mniejsza ilość. Szukając alternatywy zastanawiam się nad cartec motor fresh, polytop motor top finish... Może podacie jakieś inne ciekawe ?Wracając do dwóch podanych przeze mnie, stosuje ktoś ? Jakies opinie ? Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
ktm950 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 @PiterG od siebie polecam 303 Aerospace lub ewentualnie CarPro Perl rozcieńczony 1:8-1:10. 303 wydaje się bardziej wchłaniać niż Perl, ale Perl wychodzi o wiele taniej.
Tommy Lee Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Też od siebie polecę Perla, używam go do dywaników gumowych i własnie na tworzywa pod maską. Stopień połysku zależy od rozcieńczenia z wodą, dodatkowo przez to że jest wodorozcieńczalny może być używany na wilgotnych elementach no i tez moim zdaniem nie trzeba go przecierać fibrą bo ładnie sobie odparowuje.
PiterG Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Zalezy mi właśnie na tym aby aplikować na mokry... Zamykam maskę i gotowe. Produkt sam odparuje. Bez zbędnego docierania itp. cos w stylu KC Motor Plast. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Birkhof Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 Zalezy mi właśnie na tym aby aplikować na mokry... Zamykam maskę i gotowe. Produkt sam odparuje. Bez zbędnego docierania itp. cos w stylu KC Motor Plast. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Polytop to dziecko kocha afaikWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi