tomo4 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 Ja czyściłem jakąś pastą od k2 i też ładnie wyszło
Kopersky Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 Jak to jest z tymi pastami jak chodzi o częste używanie?Golf 7R-końcówki trzeba czyścić raz w tygodniu Co najlepiej kupić,są one chromowane i tak jak pisałem będe tego używał raz w tygodniu.
kandy Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 Też mam problem z szybkim brudzeniem się końcówek. Raz na czas jadę je wspomnianym Mothers Mag&Aluminium Polish, który bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. Jak się kiedyś wkurzę i będę mieć więcej czasu, to nałożę na końcówki Gyeon Rim i będę się modlić, żeby dało się to później łatwo czyścić
Kepacz Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Jest sens na chromowane końcówki kłaść jakiś wosk/qd, czy nie za bardzo to się będzie trzymać?
MaWe Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Pokażę efekty wczorajszego czyszczenia końcówek przy użyciu Autosol Metal Polish : a czym czyściłeś MF, czy jakaś wełna metalowa do czyszczenia
Moderator krd Opublikowano 5 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 642006 Jak się kiedyś wkurzę i będę mieć więcej czasu, to nałożę na końcówki Gyeon Rim i będę się modlić, żeby dało się to później łatwo czyścić 647685 Jest sens na chromowane końcówki kłaść jakiś wosk/qd, czy nie za bardzo to się będzie trzymać? Ja położyłem CarPro Dlux. Filmik poniżej Przebieg 5000km i koło 2 miesięcy czasu...
vwadam Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zakupiłem przed chwila TUGA w zieleni do felg. Jak myślicie, można też psiknąć na końcówki wydechu ze stali nierdzewnej ?
Yakuz89 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tuga zielona jest neutralna
vwadam Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tuga zielona jest neutralna a co sądzisz o czerwonym do końcówek?
Yakuz89 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 nie używałem czerwonej Tugi
vwadam Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 no i po przetestowaniu jestem mile zaskoczony, już po minucie sadza na końcówkach zaczęła puszczać potem mała polerka i są jak nowe, niestety nie na długo
Gesiu_15 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Tuga zielona jest neutralna a co sądzisz o czerwonym do końcówek? Czerwona Tuga to kwas
vwadam Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Tuga zielona jest neutralna a co sądzisz o czerwonym do końcówek? Czerwona Tuga to kwas Zgadza się, finalnie skusiłem się na czerwoną, zarówno do felg jak i końcówek spisuje się rewelacyjnie.
MyszuFF Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2017 ja uzywam wlasno recznie wykonanego pada ze starej mikrofibry na wiertarce.. i do tego pasta bez jakiejs wielkiej zajawki i reklamy.. natomiast jesli cos dziala to nie jest glupie
druhh Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Może to będzie śmieszne ale osad usuwam preapratem k2 arka. Dość ładnie wszystko schodzi.
Fafarafa7 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2017 mothers mag and alu! na prawdę potrafi wyczyścić, ostatnio czyscilem końcówki które nie były myte od nowości, samochód z 2012 roku i widać było że im tego brakowało
Bezet11 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Miałem już wiele past ale najbardziej sprawdza się Mothers w puszce
Gozdziu23 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dla mnie zawsze autosol jest bardziej scierny a mothers lepiej zabezpiecza już wcześniej dobrze spolerowane aluminum
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mothers albo megs polish .
gnat80 Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2017 Panowie pomoże ktoś czym to ugryźć? Czy dobrym pomysłem będzie oczyszczenie tego tłumika a potem jakimś sprayem cynkowym prysnąć? http://zapisz.net/view.php?filename=501_dsc_0816.jpg
kolo100 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Panowie czy Szczotka druciana, wełna stalowa i polish metal wystarczą żeby doprowadzić ten wydech to stanu z nowości?Chcę kupić podwójny wydech to swojej Giulietty ale auto nowe to chcę żeby wydech też taki był?Dodam, że to tylko nalot, nie ma nigdzie oznak rdzy. Dzięki za pomoc. Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 10 minut temu, kolo100 napisał: Panowie czy Szczotka druciana, wełna stalowa i polish metal wystarczą żeby doprowadzić ten wydech to stanu z nowości? Chcę kupić podwójny wydech to swojej Giulietty ale auto nowe to chcę żeby wydech też taki był? Dodam, że to tylko nalot, nie ma nigdzie oznak rdzy. Dzięki za pomoc. Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Proponowałbym na papierkach + pasta na koniec
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Spokojnie powinienes dac sobie z tym rade tym co piszesz . Ja zawsze do wydechow stosuje mothersa . Fajna pasta i szybko nia mozna ogarnac koncowki
kolo100 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2017 Proponowałbym na papierkach + pasta na koniec Przepraszam ale co rozumiesz przez "na paierach".? Doorowadze do takiego stanu? Mój znajomy właśnie z takiego zrobił coś takiego... Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi