Kaliber93mm Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem będzie Poorboy's SSR1, albo inny lekko ścierny produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 dzięki wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 aaa właśnie jeśli chodzi o SwirlX.. Mam zamiar nakładać polerką obrotową, podpowiedzcie proszę jaką gąbeczkę użyć to tego celu (średnia, miękka, twarda)?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Mientka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Panowie gdzie najtaniej kupić pady 3m, moje się kończą pomału i musiałbym cały set nowych padów kupić. Może ktoś ma gdzieś zniżki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 kuba, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=578 20% zniżki:) wysyłka około 10pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanquisz Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czy SRP daje takie same efekty co SwirlX i SSR1? Chciałbym usuwać hologramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czy SRP daje takie same efekty co SwirlX i SSR1? Chciałbym usuwać hologramy. SRP maskuje tylko rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czy SRP daje takie same efekty co SwirlX i SSR1? Chciałbym usuwać hologramy. SRP maskuje tylko rysy. nie tylko, jest delikatnie ścierny, myślę że z hologramami sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Czy SRP daje takie same efekty co SwirlX i SSR1? Chciałbym usuwać hologramy. SRP maskuje tylko rysy. nie tylko, jest delikatnie ścierny, myślę że z hologramami sobie poradzi. To może nieco inaczej napiszę. Nawet jeżeli ma środki ścierne, to na 100% pewności nie będzie czy poradził sobie z hologramami, czy je tylko częściowo usunął i zamaskował. Dlatego też, skłaniałbym się ku czemuś, co nie posiada wypełniaczy, a jedynie środki ścierne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 a najlepiej na pierwszy raz coś ściernego a później wypełniacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 na jak długo wystarcza opakowanie wosku colli 915 czy 476s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Na 25 lat - mówię poważnie . W domowych warunkach używając tylko dla siebie i tylko wtedy kiedy poprzednia warstwa się skończyła podejrzewam ,że nie dojdziesz do dna puszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 hehe a ja zastanawiałem się czy kupić colli 915 na lato i 467s na zimę thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jak napisał Piotrek, zasadniczo zwany kabulem, nie mógłbym spokojnie patrzeć na puszkę jednego wosku przez tyle lat Chyba by mnie w... denerwował. Są ciekawsze woski, dające rozmaite efekty, zaskakujące, możliwość eksperymentu.I to jest zabawa. A trwałość.... bitexem nic nie ruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steru Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam Panowie Miałbym prośbę o polecenie i podanie linków (króciutki opis również mile widziany) kilu podstawowych kosmetyków do pielęgnacji autka. Potrzebowałbym kompletu ale takiego, który finansowo będzie w granicach rozsądku Czyli reasumując jakiś szampon do mycia autka, coś czym można by potraktować plastiki wewnątrz, plastiki na zewnątrz, oraz coś co umożliwi nadanie lakierowi odpowiedniego połysku i wyciągnie głębie, a także pozwoli zniwelować mniejsze ryski. Kupiłem ostatnimi czasy na allegro kilka drobiazgów między innymi do plastików w środku i na zewnątrz autka i po pierwszym myciu po ziemie i nałożeniu nie jest źle ale może poradzicie coś lepszego. Wyposażyłem się również w pastę tempo i potraktowałem nią niektóre ryski, według mnie widocznie się zmniejszyły ale słyszałem, że podobno nie jest ona najlepsza bo lakier po jakimś czasie matowieje po jej stosowaniu, czy prawda nie wiem, ale zapewne znacie lepsze środki, które niekoniecznie kosztują 10 razy tyle co tempo Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 ale zapewne znacie lepsze środki, które niekoniecznie kosztują 10 razy tyle co tempo no niestety ale właśnie tyle kosztują, lub więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 które niekoniecznie kosztują 10 razy tyle co tempo spoko, pasta tempo=4pln. Więc na luzie znajdziemy pastę kosztującą 20 razy tyle:DD I to nie jest krótkie pytanie. nie ten dział, i na większość pytań odpowiedź padła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 krótka piłka z mojej strony: jaki aplikator, gąbkowy czy z mikrofibry lepiej będzie współpracował z: a) AG SRP? b) Collim 476? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 smalec, gąbkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 do obydwu środków? to ten z mikrofibry się nie sprawdzi bardziej do któregoś z nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek881 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 ja do SRP używam niebieskiego CG z mikrofibry, dość fajnie się nim pracuje, nie wpija duzo środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 do obydwu środków? Tak robiłem u siebie żółtymi aplikatorami megsa i było git. Nic nie stoi na przeszkodzie abyś wypróbował "metodę" bartek881. Myślę że to kwestia jak kto lubi, efekt będzie raczej taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 po prostu jestem ciekaw jakim się będzie łatwiej pracowało, na logikę wydaje mi się, że płynne SRP powinno lepiej współpracować z gąbką a pasta colli z mikrofibrą ale chciałem poznać opinię doświadczonych osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Mi generalnie wszystko się łatwiej robi gąbką i nią powinno się robić wosk, cleaner powinno się używać z mikrofibrowym z racji tego ,że on czyści to lepiej żeby to wchodziło w zakamarki mikrofibry a nie było na czubku gąbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi