tofi79 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 To ja już nie wiem co pod Lusso mam kupić,ClearKote Vanilla Hand Glaze,CZY dodo lite prime...a używki czas przed sezonem już szukać...
Sparco Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 tofi79,najlepiej dedykowany cleaner czyli Lusso Revitalizing Creme
manio49 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 pod lusso to tak logicznie lusso
kedar Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 ClearKote Vanilla Hand Glaze weź tego, z resztą gdzieś na forum Waxparadise pisał, że dobrze współpracują, no i koszta niewielkie, bo dostępny jest tester.
dareme89 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Na dodo moj lusso srednio lezy, juz nawet lepiej na cherry glaze ktory oslabia woski.
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 25 Lutego 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 tofi79,najlepiej dedykowany cleaner czyli Lusso Revitalizing Creme Jestem prawie pewien, że Lusso Revitalizing Cream to rebrandowany Finish Kare 303 Foam Pad Glaze.
tofi79 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Dziwny wosk-bo mieszanka,pewno dlatego tak różnie leży nawet na swoim podkładzie..
Paweł_Excede Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 tofi79, Często się tak spotyka
Tworek Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 tofi79, poleć na grubo i kup trzy, testuj, sprawdzaj, przecież to wszystko dla fanu
ultratouch Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 To ja już nie wiem co pod Lusso mam kupić,ClearKote Vanilla Hand Glaze,CZY dodo lite prime...a używki czas przed sezonem już szukać... Mi na CK świetnie się spisywał - lepiej niż na dedykowanym RC ale mogła to być kwestia warunków atmosf.
Moderator krd Opublikowano 26 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 To ja już nie wiem co pod Lusso mam kupić,ClearKote Vanilla Hand Glaze,CZY dodo lite prime...a używki czas przed sezonem już szukać... Tak uczciwie mowiac... jeden wal co uzyjesz Roznice w wygladzie <1% Roznice w trwalosci +/- 1 tydzien
julian Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 EXCEDE, a skąd ta prawie pewność!? Akurat z Lusso to kiepski strzał, bo Kevin wszystko miesza sam, doświadczenia w Zymolu zebrał aż nadto, żeby wiedzieć co robi...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 26 Lutego 2013 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 julian, Sprawdzaliśmy oba i działają identycznie na lakierze, posiadają ten sam niepowtarzalny i charakterystyczny zapach, jedynie kolorem się różnią, poza tym wiem od pewnego Pana o hinduskim akcencie angielskiego, że oferują rebranding... ale to tylko nasze spostrzeżenia i przemyślenia...
Wax Paradise Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Kiedy pisałem, że Zaino to rebrandowany Duragloss, to nikt nie wierzył A tak właśnie jest.
Talent Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Moje wrażenia jeśli chodzi o lusso bardzo pozytywne. Stosowałem z dedykowanym cleanerem lusso. Jako że dopiero wkraczam w świat detailingu, mam porównanie lusso jedynie do wosku sonaxa Porównanie oczywiście na korzyść lusso bez dwóch zdań. Wosk dość twardy, ale z łątwością się rozprowadza na aucie, używałem aplikatorów megsa Jeśli chodzi o sam efekt, mi osobiscie się podoba Zobaczymy jak z wytrzymałością
Sabat Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wykopię Auto myte ręcznie 1,5tyg temu. Teraz opłukanie demineralką Lusso nakładany 02-07 zrobione 3 tys km. Bardzo przyjemnie się nim pracuje i jak na wosk letni całkiem nieźle się trzyma
Tommy Lee Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 wosk sam w sobie zajebiaszczy, ładnie pachnie i milo się z nim pracuje ale słoiczek jak na wosk za około 140zł to już masakra, problemy z otworzeniem i zamknięciem
cptolgierd Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Przecież jest tester więc nie ma problemu z ceną
tango Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Polozylem w zeszlym roku, bardzo ladnie wyglada na ciemnym lakierze, dobrze sie z nim pracuje - na Clearkote VHG polezal troche ponad 2miesiace, raz wzmocniony Sonaxem BSD gdzies po miesiacu...
Rekomendowane odpowiedzi