turzol Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Poszukuje sprawdzonego szpeca naprawiającego skrzynie biegów. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_1 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 W Sosnowcu masz firmę na Mikołajczyka co robią skrzynię ale musisz dostarczyć wyjęta z auta. Jak zainteresowany to wpisz w Google skrzynie Sosnowiec i będziesz miał dokładny adres :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 oo Adam widzę ze teraz zaczynasz działać u siebie myślę że Cie odwiedzę na nowej miejscówce. pozdro z ATD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewinpol Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam, poszukuję dobrego lakiernika, który ma rozsądne ceny i zna się na robocie. Okolice Zabrze/Gliwice/Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 ktoś wybiera się na myjnie do Będzina w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Września 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 666850 ktoś wybiera się na myjnie do Będzina w najbliższym czasie? A kiedy chcesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jak tylko nie bedzie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Września 2016 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 666952 Jak tylko nie bedzie padało daj znac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 jutro ktos pisze sie na mycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Panowie nie wiem co z tym weekendem teraz, bo wypadł mi poważny remont hali Musiałem aż dwa auta cofnąć na termin późniejszy. Myślę, że coś większego zrobi się na rozpoczęcie sezonu, każdy będzie sobie mógł auto odszczurzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Czyli co, nie? A tak się napalałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Gdzie w Gliwicach mozna umyc auto zgodnie ze sztuką? Jestem na szkoleniu i wypadałoby auto ogarnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Gdzie w Gliwicach mozna umyc auto zgodnie ze sztuką? Jestem na szkoleniu i wypadałoby auto ogarnąć... U mnie możesz sobie sam umyć, tylko że w mieście sąsiednim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Może nie w Gliwicach ale niedaleko masz Adama viewtopic.php?f=284&t=27282&view=unread#unread "Zabrze, Makoszowska 24B (wjazd od ulicy Beskidzkiej). Telefon: 733-600-153 Facebook: Carbon Detailing Studio, Facebook.com/cdszabrze " edit : Jak pisałem post , to Adam sam napisał gdzie się da umyć auto zgodnie ze sztuką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Adam, a to może wpadnę, odezwę się itp. Jak tylko znajdę czas na podjazd do Ciebie Jakieś wiadro się znajdzie, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nawet trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 image hosting no sign up Myjnie Karcher Tarnowskie Góry przetestowałem już kilkakrotnie. Do plusów na pewno zalicza się to że nie ma tam kolejek chyba jeszcze nie jest znana ta myjnia w okolicy. Jest czysto, wszystkie stanowiska działają, myjki mają dobre ciśnienie, nigdzie indziej nie widziałem na myjni tego typu takiej piany. Oczywiście piana jest w małym stężeniu, szybko spływa, a jej domywanie pozostawia wiele do życzenia. Pomimo to jest to na razie najlepsza myjnia samoobsługowa z której miałem okazję korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Niestety z braku czasu i pogody zachęcającej do mycia odpuściłem wizytę u Adama. Może innym razem wpadnę i się przywitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Panowie, na którym złomie wyzlomuja mi samą karoserię z auta bez dopłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaWe Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Olmet Tarnowskie Góry, nawet po nią przyjadą, sprzedawaliśmy już nie raz Dodane po 4 minutach 16 sekundach: Olmet Tarnowskie Góry, nawet po nią przyjadą, sprzedawaliśmy już nie raz sama bude Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Panowie, może Rajd Renifera, który sponsoruję i współorganizuję? https://www.facebook.com/events/1797374870501828/ Dodatkowo do 12 grudnia prowadzę zbiórkę rzeczy dla schroniska - sucha i mokra karma dla małych kociąt, duże puszki Bellosan dla psów (dostępne w Lidlu), koce, poszewki, ręczniki, legowiska dla psów i kotów, zabawki oraz środki czystości. Jeżeli ktoś chce coś podarować to proszę o informację i osobiście po to podjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eremsc Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzieje się tu coś? Jakby ktoś potrzebował to mam na zbyciu przerobionego Marolexa na pianownicę z filcami z glorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 To tutaj jest ktoś z Sosnowca ?? ...dlaczego jeszcze nie było spota ?? ... mam pacjenta do przećwiczenia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 To tutaj jest ktoś z Sosnowca ?? ...dlaczego jeszcze nie było spota ?? ... mam pacjenta do przećwiczenia ... Kiedyś były regularnie:) Sent from my SM-T320 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 No to może czas wrócić do tematu ?? ... już niekoniecznie detailing ale może chociaż burger na maku ?? Chociaż nie... fajnie by było jakby ktoś mi obejrzał wózek i doradził tu i ówdzie ...tak live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi