Simoooon97 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ja też bym wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwe21 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Count me in Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ok. Wziąłem się wstępnie za organizację i mogę powiedzieć, że będzie to coś więcej niż myślałem i zrobię wszystko, żeby było o tym jak najgłośniej. Będą na pewno najlepsze i najszybsze auta z Zabrza, a może i z okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 [ref=#663399]Mickul[/ref], to ja może zaparkuje jakiś kilometr od studia żeby nie było siary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Wpadnę chętnie... a jak chcesz pogadać o temacie gości i ich szybkich aut to może uda się zaprosić parę znajomych ...kwestia dogadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverIN Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 663227 Mickul, to ja może zaparkuje jakiś kilometr od studia żeby nie było siary Haha, to było pierwsze co mi przyszło na myśl po przeczytaniu posta od [ref=#663399]Mickul[/ref] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wiecie co to ja też przyjdę pieszo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Piechotą to muszę wiedzieć ze 3 dni wcześniej ... ale jak piechotą i będzie grill to i flaszkę zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Parkingu koło mnie jest dużo, prosze nie wydziwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Piechotą to muszę wiedzieć ze 3 dni wcześniej ... ale jak piechotą i będzie grill to i flaszkę zabiorę Ja idziesz? DTŚ czy DK 94 bo jak ta druga opcja to sobie pielgrzymke możemy zrobić Na taką imprezę to by trzeba było się tydzień wcześniej zacząć przygotowywać a w międzyczasie 3 razy spadnie deszcz, no chyba że przyjedziemy w myśl zasady że "szefc w dziurawych butach chodzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Auto bedzie można przygotować na miejscu mam nadzieje, ze separator mi wyrobi w ciagu tych dwoch dni Zrobię jakies nagrody, przygotuje kiełbaski, dwa tygodnie wczesniej bede informował oficjalnie o wszystkim. Kwestia tylko pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ok. Wziąłem się wstępnie za organizację i mogę powiedzieć, że będzie to coś więcej niż myślałem i zrobię wszystko, żeby było o tym jak najgłośniej. Będą na pewno najlepsze i najszybsze auta z Zabrza, a może i z okolic. O, to bardzo spoko - przyjadę Maluchem, akurat dwa tygodnie wcześniej go odbiorę od lakiernika (jak wszystko pójdzie zgodnie z harmonogramem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALWA Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Piechotą to muszę wiedzieć ze 3 dni wcześniej ... ale jak piechotą i będzie grill to i flaszkę zabiorę Ja idziesz? DTŚ czy DK 94 bo jak ta druga opcja to sobie pielgrzymke możemy zrobić Na taką imprezę to by trzeba było się tydzień wcześniej zacząć przygotowywać a w międzyczasie 3 razy spadnie deszcz, no chyba że przyjedziemy w myśl zasady że "szefc w dziurawych butach chodzi" Nie no jak iść to DTŚ ... centrum lepiej się idzie Ps. Ja to raczej bez butów ale napewno nie na brudno , zresztą u mnie to wogóle cięzko powiedzieć czym przyjadę ale jak termin i godzina będą pewne to się pojawię choćby poznać/pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 O, to bardzo spoko - przyjadę Maluchem, akurat dwa tygodnie wcześniej go odbiorę od lakiernika (jak wszystko pójdzie zgodnie z harmonogramem). Jak bezposrednio od lakiernika to bedzie co oglądać, co jak co sle oni to umiejo te korekty robic i zawsze zostawiajo po sobie jakis podpis jak picasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coco Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Bardo fajny pomysł, czekam na dalsze info i mam nadzieje, że uda mi się dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 [ref=#663399]Mickul[/ref], też chętnie wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Wyczuwam dobrego spota do białego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinek01 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Też się pisze ! :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkO Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 I Ja rowniez zawitam Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Jak bezposrednio od lakiernika to bedzie co oglądać, co jak co sle oni to umiejo te korekty robic i zawsze zostawiajo po sobie jakis podpis jak picasso Mają nie polerować, lakierowany będzie w kabinie. Niemniej i tak trzeba będzie zrobić pełną korektę, bo nie jest lakierowany cały. Myślałem o nałożeniu UNCra po korekcie, chociaż pewnie nie sam... ale spot będzie dobrą okazją na to, by osoby zaznajomione z tematem bardziej niż ja poradziły co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Panowie skoro mamy tu ruch to mam takie pytanie,znajomy poszukuje namiarów na jakiś skład z anglikami. Konkretnie chodzi o coś z koncernu vag z 1,8T, np octavia,a3,golf mk4. Jest coś takiego na sląśku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewinpol Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam, poszukuję osoby z Zabrza lub z okolic, która posiada maszynę do polerowania i potrafi jej używać do wypolerowania otarcia na tylnym zderzaku. Ktoś stuknął w mój samochód na parkingu i został ślad. Musiałem zrobić małą zaprawkę i polakierować zderzak, ale z rysami nic już nie zrobię. Kolor to czarny metalik. Wygląda to tak: https://zapodaj.net/c536cfbbce4e3.jpg.html https://zapodaj.net/f7e7886fd164a.jpg.html Druga rzecz to prawe tylne nadkole, które było malowane przez poprzedniego właściciela i widać nadmiar farby: https://zapodaj.net/3f02a77741ebc.jpg.html https://zapodaj.net/3f02a77741ebc.jpg.html Mam nadzieję na rozsądną cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Podjedź do Adama, a na bank uzyskasz fachową pomoc viewtopic.php?f=284&p=663306#p663306 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kewinpol Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Dzięki skontaktuje się z nim i zobaczymy co powie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi