BigW Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2024 Wczoraj odświeżałem skórę w Sportage. Dwukrotne czyszczenie Colourlock Soft i miękka szczoteczka. Skóra zrobiła się matowa i czysta. Od razu 2 warstwy mleczka Leder Protector. Bardzo fajnie się wchłania i nawilża. Nie zostawia nalotu, nie maże się. Odczekałem do wieczora i nałożyłem warstwę Versigelunga. Dotarłem bardzo delikatnie miękką lekko psikniętą wodą mikrofibrą. Efekt rewelacja. Skóra jest matowa i wygląda bardzo zdrowo. Polecam. Polećcie jakiś aplikator do nawilżania i zabezpieczania bo leciałem mikrofibrą ale to niewygodne w zakamarkach.
Mumins Opublikowano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2024 4 godziny temu, BigW napisał(a): Wczoraj odświeżałem skórę w Sportage. Dwukrotne czyszczenie Colourlock Soft i miękka szczoteczka. Skóra zrobiła się matowa i czysta. Od razu 2 warstwy mleczka Leder Protector. Bardzo fajnie się wchłania i nawilża. Nie zostawia nalotu, nie maże się. Odczekałem do wieczora i nałożyłem warstwę Versigelunga. Dotarłem bardzo delikatnie miękką lekko psikniętą wodą mikrofibrą. Efekt rewelacja. Skóra jest matowa i wygląda bardzo zdrowo. Polecam. Polećcie jakiś aplikator do nawilżania i zabezpieczania bo leciałem mikrofibrą ale to niewygodne w zakamarkach. Jakikolwiek mikrofibrowy, ja używam Work Stuffa najczęściej. Ps. Odczekaj chociaż z godzinkę przed zabezpieczeniem skór, żeby cleaner odparował.
Rekomendowane odpowiedzi