maciek-drummer Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 639179 A jak się zachowuje ten specyfik na plastikach? Kolego radzę poczytać Forum. Pytasz o to samo w kilku wątkach. To jest środek do opon, a nie plastików.
koder Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Ok poprawiam się i kupuję już inny środek
MaWe Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja nakładałem wczoraj swojego nielsena pierwszy raz i jakoś efekt mnie nie powalił. Opony po pierwszym nałożeniu zamiast być czarne to były bardziej brązowe, po drugim już lepiej ale dalej bardziej brązowe niż czarne. Coś robie nie tak albo moje gumy są za stare i tak reagują z nielsenem ( oponki już dosyć leciwe)
adek1983 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja nakładałem wczoraj swojego nielsena pierwszy raz i jakoś efekt mnie nie powalił. Opony po pierwszym nałożeniu zamiast być czarne to były bardziej brązowe, po drugim już lepiej ale dalej bardziej brązowe niż czarne. Coś robie nie tak albo moje gumy są za stare i tak reagują z nielsenem ( oponki już dosyć leciwe) W takim razie powinieneś je porządnie umyć używając Tire Cleaner-a od ADBL, ShinaGarage lub podobne.
MaWe Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A zwykle APC od ADBL ?? Jak tak to w jakich proporcjach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tommy Lee Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Odkąd używam dedykowanych środków do czyszczenia opon to nie używam APC. Mam dziwne wrażenie, że opona po użyciu APC ma delikatną szarawą mgiełkę/nalot, czego nie zauważyłem po dedykowanych środkach
MaWe Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Odkąd używam dedykowanych środków do czyszczenia opon to nie używam APC. Mam dziwne wrażenie, że opona po użyciu APC ma delikatną szarawą mgiełkę/nalot, czego nie zauważyłem po dedykowanych środkach Niestety ale w moim zestawie jako początkujący w tym temacie nie mam jeszcze całej gamy środków jest nielsen do opon i plastików jest apc od adbl i glyptone do skory Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dodane po 6 godzinach 46 minutach 49 sekundach: Cofam moje słowa nielsen wysechł i efekt jest fajny czarny tylko nie w moim guście wole bardziej błyszczący efekt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Michał126 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 APC się nadaje, ale do niezaszczurzonych opon. Na przykład jak się jeździ po normalnych drogach, dressing osłabnie i zatka się pyłem, ale ma jeszcze jakąś siłę działania, więc intencją jest tylko pociągnięcie nowej warstwy, to tak. Ja tak robię (używam wtedy stężenia 1:10) i jest ok, trwałość na normalnym poziomie. Ale do bezpiecznego umycia wżartego syfu tylko dedykowany cleaner i nawet w tym przypadku nie ma co się spodziewać natychmiast olśniewających efektów - mnie dopiero po trzech spryskiwaniach i wypracowaniach szczotką udało się oczyścić szczury jeżdżone w błocie, na których piana z lancy nie robiła najmniejszego wrażenia.
MaWe Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Kropelki po Nielsenie opony bez specjalnego szorowania Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi