grabek246 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 kolejny up! aplikacja 22 Kwiecień 2014 przebieg duży a serio to nie jestem juz w stanie określić felgi zdjęte z auta żeby sprawdzić jak się ma Rim na wewnętrznej stronie felgi. mycie za pomocą wody z szamponem wspomaganym rękawicą z MF felgi domyły się dobrze, nie idealnie ale przypominam czym i jak myte. gdyby użyć czegoś mocniejszego felgi byłyby czyste. na felgach zostały kropki smoły i trochę brudu. ocenę zostawiam wam, ja jestem zadowolony i na komplet fegl zimowych również zaaplikuję Rima! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usher Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ja jestem zadowolony i na komplet fegl zimowych również zaaplikuję Rima! Dzięki za update i opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 ostatni up aplikacja 22 Kwiecień 2014 przebieg prawie 9000 felga przed myciem: mycie szamponem: po: jak widać felgi nie domyły się idealnie, w zakamarkach jeszcze coś pozostało. większość tych czarnych plamek to smoła. gdyby potraktować je czymś krwawiącym i prickiem to byłyby idealne. felgi w dotyku dalej są śliskie i bardzo szkliste. fronty domyły się idealnie. dodam że felgi słabiej łapały brud, na zdjęciach felga z przodu która była bardziej narażona na działanie pyłu z klocków. czy użyłbym środka ponownie? pewnie tak gdyby nie tyle nowości to testowania test zakończony, jestem bardzo zadowolony i dziękuje za możliwość testu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 na zimowe alu też wpadł rim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakow_kult Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Koła po 4000km - domyte jak widać idealnie tylko pędzelkiem i apc w stężeniu 1:50. Po drodze były myte tylko bezdotykiem. Jak na razie wygląda że produkt daje rade choć nie kropelkuje - ale o tym była mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Robił ktoś test RP na zaciskach hamulcowych? Zastanawiam się jak wytrzyma wysokie temperatury. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Dziś wjechała powłoka zobaczymy jak się sprawdzi. Najwcześniej za dwa tyg zamontuje na auto, do tego czasu się uleży Jutro dla pewności druga warstwa, jest sens wygrzewać na słońcu jak woski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dla mnie to niestety najgorszy kosmetyk do auta z jakim miałem do czynienia. A miałem już z kilkudziesięcioma. Felgi miałem wyczyszczone ADBL Vampire Liquidem na błysk, potem szamponem o neutralnym PH, odtłuszczone benzyną ekstrakcyjną ciągle na błysk. Nano rim protecta nałożyłem dość mocno na bogato wacikami nie pozostawiając żadnych smug. Mija tydzień, wczoraj chciałem pierwszy raz umyć felgi po deszczu - efekt zerowy. Wręcz nie widzę różnicy na felgach żadnej. W portfelu za to widzę. Nie mówię o jakiś turbo zakamarkach felg, gdzie trafia dużo "cięższego" brudu. Mówię o frontach, które są najprostsze w myciu. Absolutnie nie polecam niestety. Poniżej zdjęcie po aplikacji. Po myciu nie mam bo szlag mnie trafił Gdyby ktoś chciał to mogę strzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 @happy Ciekawa sprawa ponieważ miałem ten produkt na felgach i pomagał w utrzymaniu czystości. No ale kropelkowania nie było to fakt. Ja drugi raz już tego preparatu nie nałożę na felgi. Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
happy Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja obserwując opinie i te powyższe filmy uznałem, że coś to warte. Niestety nie warte niczego. Trochę słabo bo z czymś tak nieskutecznym jeszcze się nie spotkałem... No i witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 @happy zawsze co drugie mycie można psiknąć Sonaxem BSD co świetnie sobie radzi na felgach i kropelkuje ładnie. Ten BSD taka budżetowa wersja dbania o fele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Potwierdzam, również stosuje co jakiś czas BSD na felgi i jest git Głownie tylko do tego go trzymam na półce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissolek Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Dzisiaj nałożyłem 4nano (leżało przez rok zapomniane za najczęściej używanymi kosmetykami). Po aplikacji - efekt "wow". Wcześniej do zabezpieczenia używałem FW Talisman i różnica jest kolosalna - przynajmniej jeżeli chodzi o wygląd. Mega szklistość. Jak przejadę więcej kilometrów to dam znać jak z trwałością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Odebrałem felgi z renowacji - były lakierowane - od tego momentu leżą w garażu - jakieś 5 miesięcy - jak je przygotować przed aplikacja powłoki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi