Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:-]

A tymczasem chyba trzeba coś o jakimś wiosennym spocie pomyśleć.

Tak w kwietniu co by grill hulał ;)

Nooo Piotrek wreszcie konkrety. Jak tylko temp podskoczy można grila odpalić ;) Obiecuję przynieść domowy wyrób ze śliwek (sezon 2014/2015 był udany co do domowych wyrobów łomotających głowę ;) )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No pewno Piotrku żeby pasowało - pofocił bym jakieś detailingi bo dawno tego nie widział mój aparat :)

Opublikowano

No to czekamy na jakiś termin który spasowałby chętnym i jak Gospodarz będzie miał czas to ja zapisuje się na tę zabawę.

Opublikowano
No ba, absolutnie wszyscy są równi :)

Czyli rozumiem, że osoba która nigdy nie doświadczyła praktycznej strony detailingu (i nie ma prawa jazdy :D ) też może wpaść?

Opublikowano
Czyli rozumiem, że osoba która nigdy nie doświadczyła praktycznej strony detailingu (i nie ma prawa jazdy :D ) też może wpaść?

Naturalnie.

Zarazimy Cię detailingiem i nauczymy jeździć :D;)

Nie musisz powtarzać dwa razy! :D:D

Powiedzcie tylko jak wyglądają takie spoty, gdzie się spotykacie i czy coś jeszcze powinienem wiedzieć.

Opublikowano

Musialovsky, nowi przynoszą skrzynkę piwa a my w zamian pokazujemy jak się myje samochód :):kox:

Opublikowano

Prognozy póki co zapowiadają deszczowe weekendy, może coś pod koniec maja się poprawi, no chyba że będziemy podziwiać Kropelkowanie :D

Opublikowano

Cześć, Kto w Krakowie sprzedaje kosmetyki samochodowe ? Znany jest mi TYLKO ShiningCar czy coś się zmieniło czy pojawił się jakiś nowy gracz na rynku ?