jagmar Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 nie zostawia... tak potrzebujesz dressing... przeczytaj ten temat to propozycji jaki będziesz miał pełno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 dziękuje kolego, dobrze ze się zapytałem przed złożeniem zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shinekamcar Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Mam pytanko czy ABDL interior WOW zostawia zacieki po deszczu.....jezeli tak to co ewentualnie mozna by zaplikowac po czym nie ma zacieków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 shinekamcar, tyle o tym dudnią a Ty dalej wolisz napisac kolejnego posta... Nie zostawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Używał już ktoś może ADBL interior QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_Cuma Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Używał już ktoś może ADBL interior QD Nie ma go jeszcze na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Panowie potrzebuje jakiegoś naprawdę dobrego środka do Plastików ( BMW e92 ) Najlepiej jak by wykończenie było w Macie ... Myślałem nad Koch Chemie Refresch Cockpit Care , co o nim myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Czy jest coś dającego bardziej błyszczący efekt i większe przyciemnienie niż Nielsen Finesse ale podobnego cenowo. AB Pink Sheen jest 3 razy droższy i nie uśmiecha mi się aż tyle wydawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Co myślicie o produktach shiny garage do kokpitu? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Strus, Pink Sheen jest matowym/półmatowym dressingiem i bardzo mało przyciemnia. Jak chcesz dużego przyciemnienia i błyszczącego efektu to szukaj PB Natural Look, to się świeci na większości plastików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z tego co czytam w tym wątku to przyciemnia i jest bardziej świecący niż Nielsen. Nie chcę żeby się świeciło jak po plaku ale bardziej niż po Nielsenie. I w cenie Nielsena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tutaj robiłem porównanie Mainz Cherish, Pink Sheen i Natural Look viewtopic.php?t=21681&start=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piepia Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Co myślicie o produktach shiny garage do kokpitu? Ja mialem Apple Dressing od SG i mam dosc mieszane uczucia Niby latwy w obsludze ale efekt mi sie nie podoba bo wyglada to jakby na kokpit naciagnieto jakas gumowa powloke. No i atomizer non stop sie zapycha ale to akurat pierdoła. Satin Dressingu nie testowalem ale podobno trudniejszy w aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacuus Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Tutaj robiłem porównanie Mainz Cherish, Pink Sheen i Natural Look viewtopic.php?t=21681&start=45 Nie działają zdjęcia ; ( Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dziwne, bo na dwóch kompach sprawdzałem i działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Z tego co czytam w tym wątku to przyciemnia i jest bardziej świecący niż Nielsen. Nie chcę żeby się świeciło jak po plaku ale bardziej niż po Nielsenie. I w cenie Nielsena W testach masz zrobiony test Satin Dressing zobacz sobie zobacz sobie jak wypadł mi przypasowal i jak narazie pozostanie w arsenale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebastianAd Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Panowie, Szybkie pytanie: Koch Chemie Refresh Cockpit Care czy Gtechniq C6 Matte Dash...? Zależy mi na oryginalnym macie i delikatnym odżywieniu barw plastików japońskich SX4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 C6 Matte Dash...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebastianAd Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Lepszy? Tak myślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacuus Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dziwne, bo na dwóch kompach sprawdzałem i działają. Na telefonie mi nie działają a na kompie dopiero teraz sprawdzilem jest ok. Sory w takim razie. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 U mnie Natural Look zostawia białe ślady po nałożeniu jak to rozwiązać? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 PB NL zostawia ślady, ale jak po nałożeniu ma kontakt z wodą. Dobrze wyczyściłeś deskę APC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarolek1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 tak wyczyscilem deske APC Dobrze... Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Przy okazji APC , jakie polecacie do deski rozdzielczej i reszty plastików ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Skyn3t, kolego ja używam Pink APC od Shiny Garage , przyjemny poziomkowy zapach . Do wnętrza używam APC 1:10 i ładnie czyści Możesz sobie wziąść APC od ADBL choć go nie miałem to też ma dobre opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi