Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie zostawia... tak potrzebujesz dressing... przeczytaj ten temat to propozycji jaki będziesz miał pełno...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie potrzebuje jakiegoś naprawdę dobrego środka do Plastików ( BMW e92 ) Najlepiej jak by wykończenie było w Macie ... Myślałem nad Koch Chemie Refresch Cockpit Care , co o nim myślicie ?

Opublikowano

Czy jest coś dającego bardziej błyszczący efekt i większe przyciemnienie niż Nielsen Finesse ale podobnego cenowo. AB Pink Sheen jest 3 razy droższy i nie uśmiecha mi się aż tyle wydawać

Opublikowano

Strus, Pink Sheen jest matowym/półmatowym dressingiem i bardzo mało przyciemnia. Jak chcesz dużego przyciemnienia i błyszczącego efektu to szukaj PB Natural Look, to się świeci na większości plastików.

Opublikowano

Z tego co czytam w tym wątku to przyciemnia i jest bardziej świecący niż Nielsen. Nie chcę żeby się świeciło jak po plaku ale bardziej niż po Nielsenie. I w cenie Nielsena

Opublikowano
Co myślicie o produktach shiny garage do kokpitu?

Ja mialem Apple Dressing od SG i mam dosc mieszane uczucia :) Niby latwy w obsludze ale efekt mi sie nie podoba bo wyglada to jakby na kokpit naciagnieto jakas gumowa powloke. No i atomizer non stop sie zapycha ale to akurat pierdoła.

Satin Dressingu nie testowalem ale podobno trudniejszy w aplikacji.

Opublikowano
Z tego co czytam w tym wątku to przyciemnia i jest bardziej świecący niż Nielsen. Nie chcę żeby się świeciło jak po plaku ale bardziej niż po Nielsenie. I w cenie Nielsena

W testach masz zrobiony test Satin Dressing zobacz sobie :) zobacz sobie jak wypadł mi przypasowal i jak narazie pozostanie w arsenale :)

Opublikowano

Panowie,

Szybkie pytanie:

Koch Chemie Refresh Cockpit Care czy Gtechniq C6 Matte Dash...?

Zależy mi na oryginalnym macie i delikatnym odżywieniu barw plastików japońskich SX4...

Opublikowano
Dziwne, bo na dwóch kompach sprawdzałem i działają.

Na telefonie mi nie działają a na kompie dopiero teraz sprawdzilem jest ok. Sory w takim razie.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Skyn3t, kolego ja używam Pink APC od Shiny Garage , przyjemny poziomkowy zapach . Do wnętrza używam APC 1:10 i ładnie czyści :) Możesz sobie wziąść APC od ADBL choć go nie miałem to też ma dobre opinie :)