kita33 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 uszczelki szyb wszystkie plastiki czym umyc? plak vinet da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciesielko Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Kto na tym forum używa PLAKA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Kto na tym forum używa PLAKA ? Owszem jako samostartu xD najlepiej działa ten truskawkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciesielko Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 To udzielicie porady czy będziecie wielce się wysmiewac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 To udzielicie porady czy będziecie wielce się wysmiewac??? A może kolega zamiast zadawać pytania, które były dziesiątki jeśli nie setki razy omawiane, poczyta troszeczkę forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Czy ktoś wie gdzie zakupić Mainz Cherish Matt Look Interior Trim Dressing?Kurde w sklepach w których się zaopatruje nie ma.Chyba że ktoś może polecić coś o podobnym wykończeniu(lekka satyna może mat(nie świeci się deska) i nie zostawia tłustych plastików) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Auto Finesse Spritz jest elegancki z Mainzem moze byc coraz wiekszy problem bo juz nie ma tej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Auto Finesse Spritz Śledzę twoje testy na bieżąco tylko czy nada sięjako typowy dresing?Bo podobno to takie QD do wewnątrz Wiem że z Mainzem może być problem ale to był właśnie produkt jakiego szukałem ho ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 jedrek1980, Jeśli szukasz czegoś co da efekt taki jak Mainz cherish to polecam autobrite pink sheen. Trochę zapomniany na tym forum produkt, posiadam oba i moim zdaniem są bardzo dobre, z przewagą AB jeśli chodzi o przyciemnienie i satyne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Pink Sheen faktycznie jest fajny, ale Cherish jest bardziej matowy. Warto tez spróbować dressing od Polytop Każdy plastik, tworzywo będzie wyglądało inaczej dlatego warto testowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 25 Listopada 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A to nie Pink Sheen pachnie jak mydło? Ja go za to właśnie nie lubię. Potem czuję się w samochodzie jak w łazience... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Warto tez spróbować dressing od Polytop Każdy plastik, tworzywo będzie wyglądało inaczej dlatego warto testowac. Jak dla mnie dressing polytopa na kazdym plastiku jak używalem jest dosyć błyszczący coś ala PB NL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A to nie Pink Sheen pachnie jak mydło? Ja go za to właśnie nie lubię. Potem czuję się w samochodzie jak w łazience... Evo pisał, że jak płyn do płukania Cos w tym jest, dla mnie przyjemny troche odmiany od słodkich zapachów Warto tez spróbować dressing od Polytop Każdy plastik, tworzywo będzie wyglądało inaczej dlatego warto testowac. Jak dla mnie dressing polytopa na kazdym plastiku jak używalem jest dosyć błyszczący coś ala PB NL. Wrzuce jakis test ze wszystkimi dressingami może w najbliższym czasie jak dorwe się do jakiegoś auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Mam AD Pink Sheena sprawdze z ciekawosci w weekend zapach i co zostawia po sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Mam AD Pink Sheena sprawdze z ciekawosci w weekend zapach i co zostawia po sobie. O to poczekamy na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 krd, Dla mnie zapach AB jest jednym z najlepszych jakie miałem Faktycznie pachnie trochę jak mydło lub płyn do płukania ale za to bardzo delikatnie i nienachalnie. Np polecany tu szampon duragloss'a w kwestii zapachu mi kompletnie nie podchodzi tak samo jak odswieżacze powietrza CS - są zbyt chemiczno słodkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jak ktoś lubi matowe wykończenie polecam dresing do plastikow od Tunig Kingz konsystencja podobna do NL zapach gumy balonowe i daje naprawdę fajne wykończenie. Zobaczymy jak z kontaktem z wodą oby nie było tak jak z NL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A mnie na początku roku udało się jeszcze jakimś cudem dorwać ostatniego chyba dostępnego na rynku Cherisha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A mnie na początku roku udało się jeszcze jakimś cudem dorwać ostatniego chyba dostępnego na rynku Cherisha Kurde gdzie???Przeszukałem chyba wszystkie sklepy forumowe i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Kurde gdzie???Przeszukałem chyba wszystkie sklepy forumowe i lipa Zaraz po nowym roku Deep Gloss wystawiał na Allegro ostatnie sztuki Rzutem na taśmę kupiłem Cherisha i parę innych rzeczy z Mainz. To prawda, coraz trudniej już cokolwiek dostać a Cherisha nie ma już w tej chwili nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Panowie mam do Was szybkie pytanie , potrzebuje dobry/bardzo dobry środek do konserwacji i pielęgnacji plastików w środku auta i deski rozdzielczej do BMW e92 , polecicie coś ? Osobiście myślałem nad "Poorboys Natural Look" godny uwagi ? Czekam na Wasze opinie i sugestie , z góry bardzo dziękuje , pozdrawiam P.S Chyba że lepszą opcją jest kupić dwa środki , jakiś do mycia a po myciu do konserwacji ? Oczywiście wykończenie w macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Skyn3t, jeśli produkt ma się nie świecić warto spróbować Koch Chemie Refresh Cockpit Care. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyn3t Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Skyn3t, jeśli produkt ma się nie świecić warto spróbować Koch Chemie Refresh Cockpit Care. Lepszy będzie ? Pytam ponieważ dużo osób poleca Poorboys , widziałem efekty przed i po no i też ma wykończenie w macie ? P.S Czytałem też że pare osób Natural Look'a używają jako podkładu a jako wykończenie Koch chemie - Warto tak się bawić czy raczej to bez sensu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Nie wiem gdzie wyczytałeś to o tym podkładzie,ale to moim zdaniem nie ma sensu. Po natural looku spodziewaj się błyszczącego efektu,a nie matu. Kup jakieś APC do czyszczenia tworzyw,a na zabezpieczenie np.Gtechnic.Mat będzie na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi