kamilgt Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Szukam dressingu, który jest "body shop safe" ktoś może coś polecić? Rozglądać się za tymi bez silikonu i na bazie wody? http://www.meguiarsonline.com/forums/sh ... afe-or-Not http://www.meguiars.pl/shop/product_inf ... cts_id=364 dzięki! nie widzę nic w tabelce do kokpitu dobra spróbuje nie dotykać deski w busie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulku Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 chce nadac desce rozdzielczej maxymalny połysk bo lubie jak sie swieci czy MEGUIARS ULTIMATE PROTECTANT TRIGGER nada najwiekszy połysk i wydobedzie głebię koloru czy polecacie cos innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaypablo Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Przeczytałem z 29 stron tego wątku i nadal nie wiem co wybrać. Pytanie do tych co ogarniali kokpit w E46 lub inny BMW. Co wybrać: Sonax Xtreme mat Poorboy's natural look Zymol Vinyl Conditioner a może - Meguiars Quik Interior Detailer - Auto Brite Pink Sheen Wcześniej oczywiście przejadę deskę Shiny Garage Lime APC 1:10. Widziałem w tym temacie, że tani Sonax Xtreme mat ładniej wyglądał na desce E46. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorsultanpl Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 jaypablo, ja używam Poorboy's Natural Look. Jestem bardzo zadowolony. Wydaje mi się, że teraz na giełdzie ktoś sprzedaje część butelki. Kup, przetestuj wyjdzie taniej niż kupić cała butelkę i być nie do końca zadowolonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ktoś używał Mainza Cherish Matt Look Interior Trim Dressing ? Jak go nakładać bezpośrednio spryskać deskę i rozetrzeć czy na aplikator gabkowy i rozprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 jedrek1890tu masz cały temat o mainza cherish viewtopic.php?f=232&t=21681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mainz Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ktoś używał Mainza Cherish Matt Look Interior Trim Dressing ? Jak go nakładać bezpośrednio spryskać deskę i rozetrzeć czy na aplikator gabkowy i rozprowadzić Tak jak Sparco dał link do tematu, jeżeli chodzi o samą aplikację można i tak i tak. Produkt jest bardzo "friendly" w aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Według mnie wszystkie dressingi najlepiej nakłada się aplikatorem z mikrofibry, a do tego Cherish jest bardzo wydajny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 To jutro testuje w alfie 159 ciekaw jestem efektu.NL trochę się świecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Według mnie wszystkie dressingi najlepiej nakłada się aplikatorem z mikrofibry, a do tego Cherish jest bardzo wydajny . Bardzo łatwo kontroluje się nimi wykończenie jakie chcemy uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 jaypablo, ja używam Poorboy's Natural Look. Jestem bardzo zadowolony. Wydaje mi się, że teraz na giełdzie ktoś sprzedaje część butelki. Kup, przetestuj wyjdzie taniej niż kupić cała butelkę i być nie do końca zadowolonym ja też się przesiadłem na NL z SG aplle plastic dressing.NL daje lepszy efekt,odżywia lepiej tworzywo i ładniej pachnie +lepsze nakładanie bo jest gęsty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Już po testach i Mainza Cherish Matt Look Interior Trim Dressing zajmuje pierwsze miejsce dla mnie w końcu mam taki efekt jak chciałem satynowy mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Już po testach i Mainza Cherish Matt Look Interior Trim Dressing zajmuje pierwsze miejsce dla mnie w końcu mam taki efekt jak chciałem satynowy mat A jakie produkty stanęły w szrankach do testów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek1980 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Używałem wcześnie PB łóżka i SG dresing do plastików ale nie pamiętam dokładnie nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 jedrek1980, dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Chemical Guys Silk Shine - używaliście może? Jakieś opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jak z wydajnoscia gtechniq matte dash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 7 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Duża. Smarujemy nim dość często, a dna nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jest wydajny tylko trzeba uważać, aby za dużo nie wylać ze względu na wodnistą konsystencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 no to elegancko a jakiego aplikatora uzywacie do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 7 Maja 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Michael MSTP, takiego jak do każdego innego dressingu do wnętrz, czyli bawełnianego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniek1989 Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Poorboys World Natural Look Dressing czy co lepszego polecicie do plastikow w srodku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funkoval Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Zmöl Vinyl Conditioner w białej butelce - fajny zapach, świetny look. kamilgt może coś więcej na temat dressingu od PolishAngel Aha, miałem PB NL, więc mam porównanie, wg mnie na plus dla Zymöla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Ale zapach PB NL nie do podrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Aha, miałem PB NL, więc mam porównanie, wg mnie na plus dla Zymöla. mam wręcz odwrotne zdanie... 3 razy użyłem Zymola i powróciłem do NL... ale to chyba kwestia użytych materiałów w samochodzie... na jednych lepiej się sprawdzi NL a na drugich Zymol... takie szybkie porównanie: PB NL: + zapach (migdały) + bardziej przyczernia/mniej satynowy - powstają białe plamki gdy deszcz skapnie na tapicerke Zymol: - zapach kompletnie mi nie odpowiada +/- bardziej satynowy/mniej świecący (kwestia gustu) no i pozostaje jeszcze kwestia ceny... wiadomo który tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi