CrisAGC Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2015 Panowie i jak z testami Sonaxa w czerwonej butelce? Narusza wosk? A SG Bug Off? Z tego co wyczytałem to AF nie narusza, ale szybko się zużywa i jest dość drogi w porównaniu z pozostałymi wymienionymi przeze mnie..
Kstelmach Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Jaki preparat preparaty użyć do mycia chłodnicy ażeby nie zjadły aluminium gumy i czujnika temperatury. Jak wykonać takie mycie żeby nie pogiąć blaszek Karcher odpada
Wenega Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Panowie i jak z testami Sonaxa w czerwonej butelce? Narusza wosk? nie wiem czy narusza wosk, bo akurat już go nie było, ale wg mnie słabo działa..
wiggly Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Ja ze swej strony mogę polecić Duragloss Bug Remover, który radzi sobie całkiem przyzwoicie ze smołą. Negatywnego wpływu na wosk nie stwierdziłem.
KingKong Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Ja ze swej strony mogę polecić Duragloss Bug Remover, który radzi sobie całkiem przyzwoicie ze smołą. Negatywnego wpływu na wosk nie stwierdziłem. Do smoły są lepsze produkty, ale do owadów jest super i też sobie chwalę. Najważniejsze że wosku nie rusza.
rafalk Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Mi TENZI Mosquitos zmatowił reflektory, ktoś miał już taki przypadek?
KapselK Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 A SG Bug Off? Bug Offa jeszcze nie maiłem, ale znakomicie moim zdaniem z owadami radzi sobie Red Devil HD. Wosku nie rusza.
dawid.zu Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Red devil wosku nie rusza? Ja do owadów mogę polecić AF citrus Power producent zapewnia że nie narusza wosku i tak jest a z owadami radzi sobie świetnie
KapselK Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Red devil wosku nie rusza? Nie Ty pierwszy się dziwisz, ale tak, u mnie nic z woskiem się nie działo.
damianeuro Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2016 W jaki sposób usunę resztki po owadach bez używania typowej chemii do usuwania owadów? Mam zamiar nawoskować teraz auto, a są na nim resztki po owadach (owady usuwane były zawsze raz w tygodniu, jednak ślady po ich rozmazaniu nigdy się nie domywały od samego szamponu i rękawicy). Dlatego nie opłaca mi się teraz kupować czegoś specjalnie do owadów, ponieważ później szkoda będzie żeby to podjadało wosk.
zlomek Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 a czym myjesz to auto? Co to za szampon? To nie są jakieś wgniecenia czy coś?
damianeuro Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Shiny Garage Premium. Nie są to wgniecenia. Po prostu zawsze jak mylem to usuwałem same owady, a że tak powiem ich "wnętrzności" zostawały głównie na początku maski i troche na zderzaku. Teraz nie chce na to wosku nakładać i myślę jak to usunąć. Gdzieś tu wyczytałem taki sposób żeby przyłożyć ręcznik z wodą i szmponem na maske na 5-10 min i wtedy to nasiąknie i się rozpuści. Może tak być czy ktoś ma inny ciekawy pomysł?
samwdomu Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 jak sprawdzisz to nic się nie stanie. U mnie owady przy normalnym myciu schodzą, nawet jak nie ma tam wosku. Do busa ojciec używa preparat do czyszczenia kostki brukowej 1:50 albo 1:30 i o dziwo nic z plastikami ani lakierem się nie dzieje, a mocno zaschnięte owady spływają z lakieru po minucie.
Urlak Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Panowie to jakz tymi muchami? coś dobrego jest co nie zmywa tego wosku? Używałem z SG i szczerze puszczało wszystko ale nie wiem czy wosk zostajhe czy nie. Czy coś lepszego dostanę?
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2017 AF Citrus Power i AngelWax Revenge. Właściwie identyczne środki, można rozcieńczać z wodą.
bo86bo Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Mam mocno nabite owadów, część siedzi tam bardzoo długo. Z racji,że szykuję się do nałożenia wosku chce to badziewie skasować... Tenzi Mosquitos ogarnie temat? Czy może użyć APC? Jeżeli APC to jakie stężenie polecacie? Sprawa numer dwa, bo czytałem już,że Tenzi jest mocno agresywny więc czy później usuwać owady jak już będzie wosk... bo nałożyć Fusso a potem przy czyszczeniu go usunąć to po co go nakładać
gprzesniak Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Gyeon bug and grime - dla mnie rewelacja. Używam od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolony. Cytrusowy zapach, szybkie działanie i skuteczność.
wifi944 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 ja używam od carchemu pomarańczowy zapach nie usuw wosku i działa jak trzeba
gprzesniak Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Co do carchem mam też ten środek i nie ma nawet porównania do gyeon bug and grime. To jest przepaść jakościowa.
KapselK Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2017 Ja używam bug killera od Good Stuff i jestem zadowolony, porównanie mam tylko z Shiny Garage. GS jest bardziej wydajny.
Bartek1985 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 czy używał może ktoś środka do usuwania owadów marki PRESSON http://allegro.pl/srodek-do-usuwania-ow ... 88909.html
W1Michal Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2017 AF Citrus Power usuwa też dobrze inne zabrudzenia, osady i naloty z chromów itp
doniek77 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Dnia 24.05.2017 o 09:30, KapselK napisał: Ja używam bug killera od Good Stuff i jestem zadowolony Też ostatnio używałem i efekt bardzo dobry. Spełnia swoje zadanie.
Flock Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Jak dotąd do owadów używałem głównie glinki, ale ten Good Stuff Bat Insect Killer Bug Remover wydaję się ciekawą opcją
Rekomendowane odpowiedzi