Moderator Eryczek Opublikowano 16 Maja 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 barzlo, różnic w właściwościach pomiędzy poszczególnymi kolorami Magi nie ma. Kłopot polega na tym że ta "zwykła" Magi na serio wali starą rybą
mar79 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Eryczek, To nie ryba tylko jak moczone grzyby na zupe do grzybowej
mar79 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Eryczek, Na 100% bo w kuchni jestem dobry
fredziopl Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 OK. Wiec tak na razie walczac z dostawca od PA zakupilem sobie marolexa, czy moglbym prosic Was o namiary - zestaw przedluzki, na wszelki wypadek naprawczy i filcy do niego? Obojetnie czy macie kogos ze sklepu czy allegro czy skadkolwiek moze byc inf na PW. Pozdrawiam
wicher147 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Miał ktoś doczynienia z pianownica ls12 od P.A ma ktoś porównanie jak się ma do ls3 ?
gromog Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2014 Czy miał ktoś problemy z przejściówkami z PA do Karchera? Wczoraj nanosiłem pianę i przy 1/4 procesu rozleciała się. Spróbowałem skleić ale również metal odkleił się od tworzywa. Czyżby ciśnienie za duże? Mam jeszcze mosiężną, ale nie bardzo spasowana, jeden pistolet nią załatwiłem. Chyba trzeba kilka na zapas kupić.
Griffe Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2014 Mi sie plastikowa nowa rozleciala jak tylko wlaczylem. Dobrze, ze byla pod reka ze starej pianownicy mosiezna.
Forest Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Panowie jaką polecacie bezpieczną aktywną pianę? Zaznaczę tylko, że kiedyś miałem ValetPro Snow Foam Neutral i była bezpieczna, ale trochę słabo usuwała bród, jest coś teraz podobnego, ale bardziej skuteczniejszego na topie??
LZ Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 Mógłby ktoś podać linka do porządnej pianownicy pasującej do myjski Parkside PHD150? Kiedyś w wera była ale teraz nie widzę takiej w asortymencie wera
osa_607 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 LZ, do Parkside nie jest przypadkiem taka końcówka jak do LAVOR'a- długie skrzydła? (nr aukcji 4275743713, końcówka D)
bgs Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 LZ, pianownica PA z adaptorem do Lavora (długie skrzydła).
LZ Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 LZ, do Parkside nie jest przypadkiem taka końcówka jak do LAVOR'a- długie skrzydła? (nr aukcji 4275743713, końcówka D) chyba tak, wydaje mi się, że kiedyś przy wątku o pianownicy do myjki z Lidla była mowa o długich skrzydłach Dzięki. Ta z aukcji to oryginalna pianownica PA, wielokrotnie zachwalana na Forum? LZ, pianownica PA z adaptorem do Lavora (długie skrzydła). Dzięki.
bgs Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2014 Ta z aukcji to oryginalna pianownica PA, wielokrotnie zachwalana na Forum? Dokładnie, aukcja dotyczy pianownic PA.
MichalWRK Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Witam mam Karchera K5.55 z dozownikiem do pianowania Coś takiego. Do tej pory używałem ręcznego opryskiwacza z Biedronki 2l do nanoszenia płynu, oczywiście piany nie było ale brud schodził Jednak chciałem się w końcu pobawić tą pianownicą ale nie wiem ile wlać piany do zasobnika, czy go rozcieńczyć wcześniej. Na ogół używam Tenzi ale ostatnio mi zbrakło i na szybko zakupiłem K2 litrówkę. Tez dwu składnikowy ale zielony Poradzicie jakie stężenie dać??
DominikC200 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Z tego co rozumiem to chcesz do zasobnika wlać pianę aktywną i oprysk zrobić poprzez lance. Jeżeli tak to możesz sobie darować, nic z tego nie będzie. Kiedyś spróbowałem i piana kiepska wyszła, strata czasu i płynu. Kup porządną pianownicę zakładaną do pistoletu i będziesz zadowolony.
Forest Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Jakiś tam sens ma bo jakby nie było środek ląduje na lakierze i ma z nim dobry kontakt, ale krótko bo szybko spływa właśnie dlatego stosuje się pianownice bo piana dłużej poleży. Na biede może być, najwyżej 2 razy posikasz
mati8201 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 a jak aktywna piane kupic moze byc w małej butelce tania i dobra na poczatke
obcy1234 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 w jakim sklepie nieinternetowym moge kupić pianownice? lub wie ktoś moze o jakiejs promocji cen pianownic w jakims skepie internetowym??
Rekomendowane odpowiedzi