kazek103 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Eidos71 Nie udało mi się do końca wypracować tego cleanera. Nakładałem ok. 3 ziarnka na pad/element zakładając że dach w combi to 4 elementy. Za każdym razem zostawało trochę na lakierze, zauważyłem że podczas pracy ten cleaner pyli.
ludwik93 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Panowie Megs UP nada się jako cleaner pod Hi-Temp 1000p ?? bo niby jakieś olejki ma, jak się to ma do trwałości wosku, w sensie ile poleży i czy ma to sens ?? pozdrawiam
knefelson Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Eidos71, cleaner - wypracowujesz go tak, aby praktycznie znikną tak to mi sie jeszcze nigdy nie udalo, zawsze musze ipa przeleciec...
Eidos71 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 kazek103 - dlatego napisałem, abyś starł resztki przy pomocy MF. Praktycznie żadnego cleanera nie wypracujesz tak, aby nic po nim nie zostało na lakierze. Co do pylenia - nie zauważyłem tego u siebie. No, może było jakieś znikome, ale nie takie, abym określił mianem "pylenia"
dawid.zu Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Jaki cleaner polecacie pod wosk DJ BV Pro i DJ HP
dawid.zu Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Zastanawiam sie pomiędzy DJ LP a Prima Amigo proszę o pomoc
Moderator psemo Opublikowano 28 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Bierz Amigo i będziesz zadowolony.
mihnova Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 dawid.zu, jak weźmiesz Prima na pewno nie będziesz rozczarowany super cleaner!
Borek Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Prima lubi być robiony maszyną?
dawid.zu Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Na jakich obrotach RPM maszyną rotacyjna robić cleaner Zymol HDC i Prima Amigo
grabek246 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 na pierwszym biegu. 600 obrotów
menior Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 ktory cleaner sie bardziej sprawdzi jako uniwersalny pod kazdy wosk do stosowania recznego,DG652 czy moze ten od megsa DC1 ?
booohal Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Miałem jeden i drugi. Wolę DG. Na Megsie mi wszystko krótko leżało
menior Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Miałem jeden i drugi. Wolę DG. Na Megsie mi wszystko krótko leżało dzieki a aplikuje sie go recznie tak samo prosto i szybko jak np.ten od DODO J.?
booohal Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dodo jest rzadszy. I śmierdzi Ale do ręcznej pracy chyba wolałbym Dodo. Jednak rozważyłbym zakup jakiegoś najtańszego DA (np. VPO709) i odkrycie przyjemności z pewnych prac przy aucie na nowo
menior Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dodo jest rzadszy. I śmierdzi Ale do ręcznej pracy chyba wolałbym Dodo. Jednak rozważyłbym zakup jakiegoś najtańszego DA (np. VPO709) i odkrycie przyjemności z pewnych prac przy aucie na nowo DA a co to jest?szukam jakiejs tanszej alternatywy dla DODO szybkiej i prostej w uzyciu
booohal Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 menior, DA to maszyna typu Dual Action. Poczytaj.
menior Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 menior, DA to maszyna typu Dual Action. Poczytaj.no taak domyslilem sie,niestety moge tylko pomarzyc :(nie mam warunkow i moje zabiegi na myjkach przeprowadzam:-/
Fitte Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tyle się już naczytałem i dalej nie wiem jakie AiO wybrać pod wosk naturalny (PB Natty's blue lub nowy wosk od SG). Skreśliłem Cherry Glaze ponieważ jego wytrzymałość jest najgorsza. Achilles ma ten plus, że jest ścierny ale nie chcę się zajechać przy jego wypracowywaniu także pozostaje chyba wybór między AF Tripple i Autoglym SRP.
virllix Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Achilles aplikuje sie bardzo przyjemnie za pomoca "sloneczka" spokojnie mozesz go brac. pozdrawiam Tomek
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Fitte, ale dlaczego w temacie o cleanerach, pytasz o AIO, zwłaszcza jeśli zależy Ci na trwałości? Auto Finesse ma w swojej ofercie bardzo dobry cleaner.
Fitte Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Eryczek, nie ma osobnego tematu odnośnie wszystkich AiO natomiast AiO to tez poniekąd cleaner. Kilka stron wcześniej temat AiO również był poruszany Sam cleaner również odpada ponieważ chce szybko ukryć troszkę rysek. Jak tak oglądałem na youtube ile trzeba wypracowywać jeden malutki kawałek ręcznie VP to troszke się przeraziłem.
atvmmz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Fitte viewtopic.php?f=11&t=11278
Rekomendowane odpowiedzi