sparco0 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Funky witch i manufaktura wosku będą kiedyś w ofercie?
ShiningCar Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 @sparco0, jeśli wszystko połączy to myślę, że tak, kwestia kilku tygodni Tymczasem kilka nowości w sklepie : CleanTech Woski brazylijskiej firmy Vonixx, Native, naturalne i Blend syntetyczny Infinity Wax OPTIC Show Wax ServFaces 365 Spray Coat, powłoka ochronna w sprayu Hikari Head Light Restoration System, zestaw do regeneracji i zabezpieczenia lamp samochodowych
rudi0018 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2019 @ShiningCar kiedy będzie dostępny 5L szampon ValetPro concentrated car shampoo?
rudi0018 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2019 @ShiningCar Ok i jeszcze powiedzcie mi czy cena taka zostanie, a jeśli nie to jaka będzie EDIT: @ShiningCar i jak sytuacja z szamponem i jego ceną?
ghost Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 W dniu 3.05.2019 o 17:04, ShiningCar napisał: Infinity Wax OPTIC Show Wax Mieliście okazję wyrobić sobie opinię o Optic? Bradzo mało info w sieci o nim.
ShiningCar Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 @ghost Optic został stworzony, żeby wyciągnąć w lakieru maksimum przy możliwie niewielkim nakładzie pracy, stąd Show Wax w nazwie. Zapach ma bardzo przyjemny, hydro również, dwie warstwy robią praktycznie na każdym kolorze rewelacyjną robotę (aplikowaliśmy na graficie i czerwieni).
ghost Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 11 godzin temu, ShiningCar napisał: @ghost Optic został stworzony, żeby wyciągnąć w lakieru maksimum przy możliwie niewielkim nakładzie pracy, stąd Show Wax w nazwie. Zapach ma bardzo przyjemny, hydro również, dwie warstwy robią praktycznie na każdym kolorze rewelacyjną robotę (aplikowaliśmy na graficie i czerwieni) Namówiliście Przelew poszedł, jak paczka szybko dojdzie to po weekendzie będą testy na czarnym Jest jakiś zalecany czas do docierania, czy według uznania? 1
ShiningCar Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 @ghost, cieniutko i nie powinno być problemów - w razie czego test palca. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony (polecam dwie warstwy)
ShiningCar Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Nowa marka, nowe produkty na naszym rynku - Puris Car Care. Wszystkie produkty zostały przetestowane przed wprowadzeniem, kolejne czekają w kolejce System polerski A1+ oraz A10 tworzą bardzo szybki i skuteczny duet nawet na wymagających lakierach. D36 to jedyna w swoim rodzaju pasta typu 3in1, mocno tnie, pracuje z każdym padem polerskim, wełna, mikrofibra, klasyczna pianka. A60 Jade to cleaner z dodatkiem SiO2, można stosować jako sealant lub jako podkład pod powłoki ceramiczne. Miracle Mist, szybki w pracy quick detailer, FX Reboot to wersja wzmocniona SiO2. A61 to wysokiej jakości, szybko odparowujący płyn do szyb, z możliwością rozcieńczenia. https://shiningcar.pl/puris-car-care a także między innymi nowa seria padów polerskich thermo ServFaces HSC oraz rewelacyjne torby ! https://shiningcar.pl/torby-organizery/servfaces-servbag-wysokiej-jakosci-torba-detailingowa-na-produkty?from=listing&campaign-id=15&q=servbag 2
xadamx Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 Czy to jest ten system, który miałem na testy na początku tego roku?
ShiningCar Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 @xadamx, podeślij proszę zdjęcie albo zapach (jeśli pamiętasz)
xadamx Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 godzinę temu, ShiningCar napisał(a): @xadamx, podeślij proszę zdjęcie albo zapach (jeśli pamiętasz) O Paaaanie. Zabiłeś mnie tą prośbą Z zapachu pamiętam tyle, że był przyjemny . Buteleczki to były jakieś rozlewki, po kilkadziesiąt ml. Była pasta krok 1, krok 2, one step i jakiś glaze. Tyle co ci mogę napisać hihi. Rozmawialiśmy jakiś czas temu przez telefon pytałem czy nie masz ich już w sprzedaży ale stwierdziłeś, że jeszcze coś ci zostało z testowej partii i mi podeślesz, tylko jakoś nie pociągnąłem tematu do końca i nie doszło do tej wysyłki.
ShiningCar Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @xadamx domyślam się co to był za towar. Puris jest jego kontynuacją - polecam spróbować, pasty. W porównaniu do zielonej konkurencji nie mają się czego wstydzić!
sparco0 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 Chyba na wiosnę trzeba będzie spróbować, bo jakoś kojarzą mi się z moimi ulubionymi 3d
ShiningCar Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2023 @sparco0 robiliśmy test ze "stabilną" (nie rozdzielającą się) wersją 510 i pasta A1+ w wielu przypadkach pracowała szybciej niż 510, przy porównywalnych efektach. Natomiast D36, to mix 510/One/Speed w jednym - takie słyszałem komentarze po jej użyciu - rewelacyjna pasta! 1
Rekomendowane odpowiedzi