Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 WItam!, mam na imie Mateusz mam nadzieje ze będziemy sobie wszyscy wspólnie pomagac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Powitać Wszystkich "Uzależnionych" ^^ Na imię mam Wojtek, Mam nadzieję że wasza pomoc pomoże mi w rozwinięciu skrzydeł jako początkujący w detalingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwejk Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam wszystkich no i oczywiście pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtower Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Jakiś czas temu rozpocząłem przygodę z detailingiem i zaraziłem się "niestety" Żona mnie wyzywa, że ona tyle na kosmetyki dla siebie nie wydaje co ja na auto. A i tak o wszystkich zamówieniach nie wie Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAkk Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam. Jestem Michał i chce mieć zadbany wóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGRYZ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Siema. Jestem OGRYZ i chcę po obcować z napaleńcami co wydają kupę kasy na kosmetykę auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam, jestem Łukasz i lunie czyste wozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustav91 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Witam, mam na imię Mateusz, a mój brat śmieje się, że wydaję na kosmetyki więcej niż przeciętna kobieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Cześć jestem Kaśka i czasami (raz w tygodniu) lubie sobie porzadnie autko wyczyscic czytam to forum juz dłuzszy czas a teraz postanowiłam sie zalogowac i dalej czerpac wiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danthez Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam, jestem Łukasz. Pasjonuje się detailingiem. Lubie podłubać przy aucie różnym tego słowa znaczeniu. Forum jest doskonałym źródłem wiedzy i możliwością poznania opinii użytkowników dlatego postanowiłem się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie Wasze forum odkryłem przypadkowo Aktualnie szukam pomysłu na założenie własnej działalności i dosyć mocno spodobała mi się wizja posiadania własnego warsztatu pielęgnacji samochodów. Wpadłem już - po drodze - na kilka systemów, w ramach których mógłbym zacząć działać. Tutaj mam nadzieję dowiedzieć się więcej i podjąć decyzję co dalej i w jaki sposób. Jednocześnie zapraszam do kontaktu jeśli ktoś ze Śląska (Katowice i okolice) także chciałby zająć się taką działalnością jako wspólnik - zwłaszcza jeśli ma już doświadczenie w tym zakresie. Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi701 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Cześć jestem Rafał. dopiero zacząłem interesować się detalingiem i czuje, że mocno się wkręce w temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jta5 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Elo melo Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fedur Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam Przymierzam sie do zakupu nowszego zestawu kosmetyków dla auta, tak aby odswierzyc jego wyglad. Samochod to Honda Civic mb3 w kolorze pirate black. Ekspoatowany codziennie. Polerke reczna chce zastapic niebawem mechaniczna za pomoca polerki DAS-6 Forum to sledze od ponad roku z przerwami, ale dopiero niedawno postanowilem sie zarejestrowac. Pozdrawiam wszystkich ...Fedur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pincz3 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 serdecznie użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaran Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron15 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich! Forum odnalazłem przypadkiem, szukając pomysłu "jak tu dobrze umyć moje auto" no i pomysł znalazłem... O detailingu się jeszcze uczę, więc jeszcze dużo przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 witam przypadkiem w moje ręce trafiła próbka lusso oro i jestem w szoku co taka mała ilość zrobiła z moim autem więc muszę zasięgnąć wiedzy o innych super produktach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Witam. Wpadłem, na to forum przypadkiem, zobaczyłem parę fotorelacji i mi się spodobało Narazie staram się czytać interesujące mnie tematy, może coś z tego będzie Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokigof Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam! Paweł, na forum trafiłem przypadkiem, ale dobrze się składa, bo chcę, żeby moje auto w końcu nabrało blasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubala1994 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam jestem Kuba, forum mi polecił kolega gdyż szukam sposobów by nadać matizowi mamy trochę blasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam, mam na imię Michał . Przywiało mnie tu google. Aktualnie siedzę w Norwegii i zamierzam doprowadzić moje autko z Waszą małą pomocą najpierw do stanu lepszego niż przed zakupem a następnie do stanu lepszego niż w dniu wyjazdu z salonu Pozdrawiam P.S Czemu nie ostrzegacie, że to strasznie wkręca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam, mam na Imię Daniel, jestem z Zielonej Góry aktualnie mieszkam w Bury koło Manchesteru. Na temat Detailingu wpadłem jak szukałem jakiś info na temat wosków. Zacząłem moją zabawę ze środkami Meguiar's jakieś 4 lata temu, tydzięń temu kupiłem maszynę DA. Kestrel DAS6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek2p Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Okazało się, że dopóki nie trafiłem na to forum, nic nie wiedziałem o utrzymaniu samochodu w czystości. Po kilku tygodniach wnikliwego czytania przyszła pora na rejestrację. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabek246 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 witam. mam na imie Michał i mam nadzieje że z Wami wkońcu umyje samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi