Puzynek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich szczególnie dbających o swoje blaszaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martig Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Czesc ,czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam, mam na imię Tomasz, jestem szczęśliwym posiadaczem volvo v40 2.0t. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gonzo_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich czyściochów, mam na imię Kamil i jestem posiadaczem BMW e90, pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich dbających o swoje 4 kółka , mam na imię Marcin i posiadam golfa 3 . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Qba_ Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich!!! Po roku czytania forum czas sie w koncu odezwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michske Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lejdis Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal1301 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszCarnauba Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekcrx Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich! Nic więcej nie piszę bo lecę myć autko - zderzak z tyłu się przykurzył więc powód już jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vostro Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam, Mam na imię Marcin i zamierzam umyć swój samochód jak jeszcze nikt tego nie zrobił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ariss Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Siema Witam wszystkich maniaków detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedras_GW Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam z Gorzowa, wcześniej czytałem trochę o detailingu na detailingworld.co.uk, teraz chcę zacząć kompletować graty, na wstępie mam do zrobienia co najmniej 3 auta w tym swoją 12 letnią Octavię zmęczoną życiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
numerator Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich i przy okazji Wesołych Świąt!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hikiel Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1987d Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Powitać wszystkich userów no i przy okazji wesołego alleluja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeon Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam serdecznie ! czas zacząć przygode z pieszczeniem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarq Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam!! Widzę że długa droga przede mną aby cokolwiek na temat autodetailingu wiedzieć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PalMac Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich serdecznie!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwniczanka Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi