ARman Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, Pochodze ze stolicy Litwy - Wilna. Pielegnacja aut, to jedne z mojich hobby. Zajmuje sie tym, odtad jak kupilem pierwsze auto. Ale dotad jak sie okazalo nic niewiedzialem... Wlasnie w tym roku, planuje przejsc na drugi poziom pielegnacji aut, czyli polerka oraz jakosciowe czyszczenie auta. I mam zamiar nabrac sie w tym wprawy, byc moze kiedys zajme sie tym profesionalnie. PS: sorry, ze nie uzywam polskich znakow. Niestety nie mam takiej klawiatury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogoot Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, Mam na imie Paweł mieszkam w Krakowie. Zacząłem swoją przygode z detailingiem całkiem niedawno. duzo czytam ucze sie kompletuje sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba.Lee Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Kuba z Olkusza, Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kuba z Rzeszowa zajmuje się zielonym golfem mk4 z 98r. i srebrnym new beetlem 01r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszsuchy Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie z Milton Keynes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam fanatyków bo tylko tak nas można nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirk57 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich zapaleńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubbe Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Cześć pegas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julujul Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automobile Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, Opiekuję się swoimi autami niecałe 3 lata, od tanich myjni ręcznych ewoluowałem do detailingu - to jest to! Jurek z Wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
native Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie, w końcu przyszedł czas na rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie. Nie zdawałem sobie sprawy ze mycie samochodu może być tak skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich pozytywnie zakręconych miłośników motoryzacji i pielęgnacji wszelkiego rodzaju pojazdów jednośladowych, dwuśladowych, latających, pływających i .... Pragnę dołączyć do Waszego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Po paru dniach spędzonych na zgłębianiu masy informacji z forum postanowiłem się ujawnić i z Wami przywitać Więc ahoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YearOne Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam wszystkich maniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Siemanko Jestem Michał. Mam 14 letniego czarnego bolida, którego trzeba wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maroslaw Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvwGolf Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Cześć, wpadłem doedukować się w sprawie odpowiedniego opiekowania się swoim samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda150 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam, czas zacząć dbać o autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1974 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam.Zaczynam zabawe z "lepsza" kosmetyka samochodu.Mysle ze na tym forum znajde wszystko co mi w tym celu pomoze.pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie Wiele osób poleciło mi to forum, a że bardzo lubię spędzać czas na pucowaniu mojego autka to chętnie dowiem się czegoś więcej na ten temat. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rurka8 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich maniaków blasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi