GhostV13 Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Witam Mam. Na imię Karol zawsze dbałem dokładnie o każde auto teraz chce zacząć przygodę z polerowaniem i i jeszcze bardziej dbać o auto ;). Z racji że wolę auta starsze które mają lakier dość zmęczony przez życie to każda fajna rada na forum się przyda. Zawsze wychodzę z założenia że auto nie tylko ma jeździć ale i wyglądać i się prezentować jak najlepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO86 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Witam - Mam na imię Jarek. Trafiłam tutaj z bloga (niestety już nie pamiętam czyjego), szukając info na temat prania tapicerki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor AUTO GRAPH Detailing Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Cześć! Jesteśmy AUTO GRAPH Detailing, producentem kosmetyków samochodowych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @AUTO GRAPH Detailing partnerstwo w drodze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Siema tu Dominik jestem nowy, świeży w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor ZviZZer Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Witamy wszystkich użytkowników Jesteśmy dystrybutorem marki ZviZZer. To przemyślany system polerski pozwalający osiągnąć maksymalne efekty polerowania przy minimalnym wysiłku. Dołączyliśmy do forum, aby dzielić się z Wami wiedzą na temat produktów ZviZZer oraz korekty lakieru. Jeśli macie jakieś pytania, zachęcamy do odwiedzenia naszego działu i tematu powitanego, gdzie zbieramy informacje, jakie tematy Was interesują: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Autonova Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Czołem. Od 12 lat jestem związany z tematami około detailngowymi. Obecnie kieruję projektem Autonova.com - w skrócie budujemy aplikację do obsługi klientów zainteresowanych usługami w motoryzacji. Oczywiście również usługami detailingowymi. Na dziś aplikacja to terminarz do zarządzania klientami, stanowiskami i terminami z opcją komunikacji SMS. Aplikacja wysyła info do klienta na kiedy jest umówiony, przypomina, że powinien przyjechać np. na serwis powłoki etc. Można też wysyłać SMS-ami zaproszenia na usługi sezonowe np. czyszczenie wnętrza po zimie, czyszczenie klimy. Jesteśmy dopiero na początku drogi i mam nadzieję, że znajdę tutaj kogoś kto będzie chciał się podzielić swoimi doświadczeniami, związanymi z działaniem w tej branży. Pozdrawiam! Tomek PS. w sprawie partnerstwa na forum już się zgłosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdzio97 Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Cześć wszystkim, mam na imię Piotr, przygodę z detailingiem rozpocząłem od kanału Monk Detailing na YouTube. Jednym z moich osiągnięć jest korekta lakieru w Passacie B5 po pięciu piwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 @qdzio97 po 5, to brzmi dumnie ;-), i jak wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdzio97 Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 @yas auto było w opłakanym ostanie, po wycięciu maguiersem 101 nabrało głebi lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mVn Opublikowano 20 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 Siemanko, mam na imię Kamil. Forum śledzę dość długo, a wreszcie założyłem konto! pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucekBohme Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Cześć wszystkim, pozdrowienia z Górnego Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kret Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Witam serdecznie wszystkich. Pozdrawia Marcin z Lubina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazyPL Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Dzień dobry wszystkim, pozdrowienia z Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pylon1971 Opublikowano 26 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Witajcie Portal przeglądam od kilku lat, Mam już sporo "zabawek" znaczy kosmetyków. Niestety nie "bawię się" regularnie przy samochodzie. Ale sporo czytam forum i dużo z niego korzystam Pozdrawiam SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael Night Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam wszystkich. Jestem maniakiem kosmetyków. Testuje na swoim 20 letnim gruzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adammuk Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Witam serdecznie. Lubię lekko zadbać o samochód. Wdrażam się w trochę lepsze dbanie o samochód. 2 polerki typo aio za mną. Rozglądam się za agresywniejszy rozwiązaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Witam Wszystkich. Cieszę się, że dołączyłem do Waszego grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cienias Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Cześć Kompletny amator. Mam za sobą źle nałożoną powłokę ceramiczną, ale udało mnie się to naszczęście poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekxxx9 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cześć Mam na imię Wojtek. Na razie obserwuje i czytam. A muszę się dużo naumieć bo 3 auta do roboty. 23 letnie Volvo w którym lakier jest już matowy 11 letni Prius z zaskakująco dobrym stanem lakieru 4 letnie Volvo na którym coś siedzi ale za cholerę nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smart454 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Mariusz - fan dziwnych aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 O, ktoś z 454! Uszanowanie! Zdaje się, że skądś się kojarzymy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artcarclean Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Dzień doberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subtil Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Trochę późno ale jednak Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi