Malinka06 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Witam wszystkich użytkowników forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankov23 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Cześć, jestem Sylwia, wiele lat temu usłyszałam o detailingu od ówczesnego chłopaka i od tamtej pory nie mogę przestać o tym myśleć. Postanowiłam wreszcie pójść za głosem serca i zgłębić tajniki tej sztuki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba4333 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tores Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik1987 Opublikowano 17 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Hej detailingowcy Jestem amatorem z okolic Tarnowa i chce się coś więcej dowiedzieć o tajnikach dbania o własne cztery kółka daltego jestem na tym forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wini66 Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z Lublina i od dłuższego czasu pogłębiam swoją detailingową wiedzę głównie na tym forum więc chyba czas najwyższy zacząc brać czynny udział w dyskusjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilson Opublikowano 18 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Cześć, jestem Kamil. Mam nadzieje że dzięki wielu poradom zacznę bardziej dbac o samochod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megatron555 Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Witam wszystkich. Chciałbym nauczyć się czegoś nowego o detailingu, mam nadzieje że zawitam tu na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koball Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Witam. Szukałem od jakiegoś czasu takiego forum gdzie bede mogl wreszcie poczytać o nabłyszczaniu opon czy o woskach do lakierow Wiec ciesze sie ze istnieje takie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszequ Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Criss85 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik007 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_opc Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Siemka jestem Mateusz a to moja Corsa OPC na Arride Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_S1 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Cześć wszystkim, jestem Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuper Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2021 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawulon Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Cześć wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Sebastian Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Witam wszystkich na tym forum.lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalowy96 Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 Witam wszystkich serdecznie! Liczę na przyswojenie ciekawych rzeczy na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detail1411 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deejayexide Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Witam serdecznie wszystkich. Gniezno pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gretzky30 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Cz Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Cześć. Jestem nowym członkiem, na imię mam Jakub. Pozdrawiam grupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitin Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Witam i pozdrawiam Forumowiczów KA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstar18 Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi