Krzysiekze3 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Witam wszystkich, Jestem Krzysiek i liczę na wasze podpowiedzi w temacie kosmetyki samochodowej. Sam również postaram się dzielić wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3gis Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Cześć wszystkim!Od jakiegoś czasu czytam forum i myślę, że nadszedł czas zarejestrować się i przywitać Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro2021 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Witam wszystkich! Mam na imię Dawid. Po wielu latach ponownie chwyciłem polerkę w dłoń!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stance4Wheels Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witam pasjonata detailingowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panadol Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Witam wszystkich! Niech wasze auta i inne takie błyszczą jak psu!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek-fyrtel Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Witajcie! Cieszę się, że mam okazję dołączyć do tak szerokiej społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragster Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Dzień dobry, przeglądam forum od kilku tygodni i chciałem przywitać się z szanownym gronem użytkowników Niechaj się błyszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza29 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Rafał i dopiero zaczynam przygode z detalingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfi Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Serwus, Od jakiegoś czasu przeglądam forum i zagłębiam się w świecie detailingu - postanowiłem szerzej się udzielić i wymienić doświadczeniami. Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LLED Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Cześć. Przeglądam forum już od jakiegoś czasu i doszedłem do wniosku, że zostanę tu na dłużej, więc się zarejestrowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek K Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Witam wszystkich. Na stare lata mam nową zajawkę w postaci amatorskiego dopieszczania aut mojej rodziny i znajomych. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia30z Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Z lekkim opóźnieniem... ale witam wszystkim. Jestem na forum od kilku ładnych tygodni i znalazłam na nim już mega dużo porad. Witajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek2000 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Witam wszystkich Ostatnio zgłębiam temat detailingu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scigany Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Cześć wszystkim i pozdrawiam ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zovar Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Cześć wszystkim! Mam nadzieję, że skorzystam dobrych porad tutaj Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paragon Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofun Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Witam wszystkich, liczę na Waszą pomoc w wielu kwestiach. Dopiero się uczę i testuję pewną wiedzę tutaj nabytą... mam nadzieje, że i ja z czasem będę wstanie pomóc komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Witam wszystkich. Dużo czytam, zapamiętuje . Pozdrawiam Robert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikolo1234 Opublikowano 4 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Cześć wam. Pozdrawiam wszystkich. Mam nadzieję że zarówno ja jak i wy potrzebujecie wymiany zdań w temacie detailingu i wymienimy się doświadczeniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmian93 Opublikowano 5 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malar Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Witam wszystkich, mam na imię Łukasz i dopiero zaczynam zagłębiać się w temat detalingu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carolina19 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Cześć, jestem Karolina i kocham piękne zadbane auta. Car detaling to moje hobby i mam nadzieję, że niedługo już pasja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 @Carolina19 witamy w tej zwariowanej społeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechV Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Witam i pozdrawiam wszystkich z Wrocławia.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laudi Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi