argon Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Witam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Showtits Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Siema Wszystkim. Trafiłem na wasze forum z polecenia użytkowników forum Vectry C :-) Nazywam się Sebastian ,mam 31,pochodzę z Wrocławia i na codzień prowadzę 40-tonowy zestaw po drogach Europy :-) Chcę choć trochę zadbać o swoje auto ,własnymi rękoma i mam nadzieję,że uzyskam wiedzę i pomoc na ten temat na tym forum :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Siemanko, na imię mam Adrian. Jestem detailingowym zapaleńcem choć ze swoim doświadczeniem będę dużo więcej czytał i się uczył niż sie udzielał, choć coś tam już umiem Wszystkiego dobrego i do zobaczenia w tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nearthed Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Witam wszystkich, jestem Mateusz. Powoli dzięki wam ogarniam swoją furkę. Dziękuję za wiedzę przekazywaną w tej tajemnej księdze zwanej forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicZa Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Witam serdecznie, wszystkich forumowiczów. Zaczynam dopiero moją zabawę z detailingiem mojej Skódki. Dzięki temu forum dowiedziałem sie już całkiem sporo ale jeszcze długa droga przede mną, by przejrzeć ważne posty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati55 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Cześć Wam! Wiele błędów już popełniłem, czas je wyeliminować czerpiąc wiedzę od bardziej doświadczonych detailerów. Do usłyszenia na forum! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurimalto9 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Witajcie, liczę na Wasze duże wsparcie i wiedzę w zakresie pielęgnacji auta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTTy Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Hej. Mateusz z tej strony jakis czas temu zacząłem się bawić w detailing mojego oczka w głowie wpadłem tu po to by dowiedzieć się czegoś nowego. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Witam Was i liczę na pomoc w newansach. Pozdrawiam Dariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb416 Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Siemanko detailingowym maniakom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylek23 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Siema. Przychodzę uczyć się od Was Zalążek pasji do mycia samochodów dał mi ojciec, kupując w 2013 Megsa Ultimate Wax. Na poważnie zajmuję się detailingiem od jakiś 3 lat. Po godzinach się ścigam, więc możecie pytać też o rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelek1977 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 WITAM WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrit Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Witam wszystkich Naprawdę świetne forum z ogromem wiedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exwined Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Witam, po kilku miesiącach odwiedzin jako gość postanowiłem się zarejestrować, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauxel Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Cześć, lubię dbać o swoje pojazdy i choć czasem mi to nie wychodzi, to uczę się na błędach Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś2016 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Siemanko Chciałem się przywitać i pozdrowić wszystkich zapaleńców detailingowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruski005 Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Cześć, Od dłuższego czasu zaglądam tutaj, ale teraz postanowiłem się zarejestrować i udzielać się w miarę możliwości ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrM Opublikowano 18 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Cześć, Tak jak większość powyżej - od jakiegoś czasu wertuję forum i stwierdziłem, że czas najwyższy założyć konto. Liczę, że się wciągnę i zostanę na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amaj Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemasisko Opublikowano 19 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 Jestem tu już od jakiegoś czasu, więc czas się przywitać Detaling uprawiam na Hondzie Civic UFO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swojak Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Witajcie, Cel jest taki aby po wejściu do swojego samochodu mieć poczucie, że te godziny pracy spędzone nad autem miały sens. Aby przeżywac deja vu pierwszego wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaplowiec Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 witam, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bo86bo Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Siemka. Od jakiegoś czasu bawie sie hobbystycznie w detailng na swoim Szkodniku - Skoda Octavia I 1.8T 132kw 2001 Na zdjęciu moim kalkuatorem owy zawodnik. Wtedy na lakierze Hi Temp podbite po zimie Detailink Quick Show Spray 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiexor Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Uszanowanie detailingowi wariaci Zainteresowałem się tematem i pragnę pogłębić swoją wiedzę więc zarejestrowałem się w tej kopalni informacji. Oto mój pacjent, który jest moim oczkiem w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Vee Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Witam wszystkich, znowu padł na mnie czarny samochód i teraz zastanawiam się, jak go porządnie utrzymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi