gonsoo Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dobry dzień ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky-look Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Cześćwszystkim, dziękuję za dołączenie mnie do forum. Szukałem ciekawego miejsca na konkretne tematy. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonANB Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Cześć wszystkim Szymon z AutoNaBlask 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potz_13 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Siemanko!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek1976 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam po długiej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwykowskov Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Hej, cześć. Od dwóch lat śmigam małym brudasem i postanowiłem coś z tym zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tektro Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Witam wszystkich Pasjonat techniki lat 80-90, elektroniki i kilku pokrewnych dziedzin. Jako ,że zajmuję się maszynami WAP/KEW myślę, że przyda się wiedza z zakresu detergentów i również oferuję swoją pomoc użytkownikom tego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furajakmarzenie Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witam Państwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4GRID Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witajcie! Po dłuższej obserwacji jako "Gość" przyszła pora na rejestracje na forum Mam nadzieję, że wkrótce również będę mógł czynnie i merytorycznie brać udział w dyskusjach na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eco.pierre Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Po 7 latach na forum można by się wreszcie odezwać. W związku z tym witam wszystkich serdecznie i do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefek Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam serdecznie .Zawitałem tutaj bo podobno dużo mądrych informacji można się dowiedzieć na temat detailingu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motochemia.pl Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witamy wszystkich Forumowiczów. Cieszymy się, że w końcu dotarliśmy do tak zacnego forum jak KosmetykaAut. Jesteśmy dumni, że możemy być Partnerem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rydzu Opublikowano 9 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captur FL 2017 X-MOD Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Czesc wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoLUX Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Witam i pozdrawiam Wszystkich a szczególnie ........ Ta osoba wie o kogo chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Cześć wszystkim. Długo już obserwowałem to forum ale w końcu mogę bardziej swoją pasje rozwijać wiec będę pewnie aktywnie uczestniczył w życiu forum. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tola8855 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Witam Witam zaczynam przygodę z AD uczę się podstaw i będę pytał o wszystko także proszę o wyrozumiałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Witajcie Niedawno odkryłem, że do mycia samochodu można używać coś więcej, jak wodę z ludwikiem Teraz jestem na dobrej drodze, żeby zupełnie ześwirować na punkcie detailingu! W ubiegłą sobotę wydałem ponad 200PLN na podstawowe kosmetyki, a już wokół głowy krążą mi zakupy za co najmniej 1000PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam93 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 W dniu 22.02.2021 o 17:00, Saczi napisał: Witajcie Niedawno odkryłem, że do mycia samochodu można używać coś więcej, jak wodę z ludwikiem Teraz jestem na dobrej drodze, żeby zupełnie ześwirować na punkcie detailingu! W ubiegłą sobotę wydałem ponad 200PLN na podstawowe kosmetyki, a już wokół głowy krążą mi zakupy za co najmniej 1000PLN. Witam wszystkich! chyba jednak wolałbym zostać przy wodzie z ludwikiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartlomiejosika Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Cześć wszystkim Na forum jestem już parę lat - ale zwyczajnie oglądałem posty niezalogowany Teraz mam zamiar trochę aktywniej uczesniczyć w życiu forum - zwyczajnie mam teraz warunki oraz na czym testować Oprócz tego prowadzę kanał na yt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas123 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam serdecznie wszystkich miłośników detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_wachowiak84 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Witam wszystkich ! Chciałbym jak najlepiej zająć się swoim autem. . Mam je caaałe czarne, więc wymaga uwagi Mam nadzieję, że z pomocą wiedzy jaką tutaj zdobędę będę mógł chwalić się efektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike6_6 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Witam wszystkich. Moja przygoda z detailingiem zaczęła się mniej więcej rok temu. Kolega zaraził mnie tym i teraz pochłania mnie w pełni a co najgorsza mój portfel też :P. Wydaje na kosmetyki i na sprzęt praktycznie każdą wolną gotówkę i mam nadzieje bardzo dużo się o Was nauczyć. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda3BM Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Witam serdecznie wszystkich! Moje auto do Mazda 3 BM i dzieki temu forum udało mi się po raz pierwszy położyć własnoręcznie wosk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszo88 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Witajcie, jestem wielkim pasjonatom motoryzacji i mojego Golfa GTD. Od początku chucham i dmucham na niego jak tylko mogę. Konsekwencją tego wszystkiego jest oczywiście chęć zadbania właściwie o auto. Na forum wiele rzeczy się dowiedziałem, wiele osób publikuje tutaj wiele cennych uwag. Mam nadzieję, że też będę miał okazję dodać coś od siebie, żeby pomóc innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi