Skocz do zawartości

WĄTEK PRZYWITAŃ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich 😀

Pasjonat techniki lat 80-90, elektroniki i kilku pokrewnych dziedzin.

Jako ,że zajmuję się maszynami WAP/KEW myślę, że przyda się wiedza z zakresu detergentów 🙂 i również oferuję swoją pomoc użytkownikom tego sprzętu.

Witajcie

Niedawno odkryłem, że do mycia samochodu można używać coś więcej, jak wodę z ludwikiem 😉

Teraz jestem na dobrej drodze, żeby zupełnie ześwirować na punkcie detailingu!

W ubiegłą sobotę wydałem ponad 200PLN na podstawowe kosmetyki, a już wokół głowy krążą mi zakupy za co najmniej 1000PLN.

W dniu 22.02.2021 o 17:00, Saczi napisał:

Witajcie

Niedawno odkryłem, że do mycia samochodu można używać coś więcej, jak wodę z ludwikiem 😉

Teraz jestem na dobrej drodze, żeby zupełnie ześwirować na punkcie detailingu!

W ubiegłą sobotę wydałem ponad 200PLN na podstawowe kosmetyki, a już wokół głowy krążą mi zakupy za co najmniej 1000PLN.

Witam wszystkich!

chyba jednak wolałbym zostać przy wodzie z ludwikiem ;p 

Cześć wszystkim 🙂

Na forum jestem już parę lat - ale zwyczajnie oglądałem posty niezalogowany

Teraz mam zamiar trochę aktywniej uczesniczyć w życiu forum - zwyczajnie mam teraz warunki oraz na czym testować 🙂

Oprócz tego prowadzę kanał na yt: 

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich ! Chciałbym jak najlepiej zająć się swoim autem. . Mam je caaałe czarne, więc wymaga uwagi 🙂  Mam nadzieję, że z pomocą wiedzy jaką tutaj zdobędę będę mógł chwalić się efektami. 

Witam wszystkich. Moja przygoda z detailingiem zaczęła się mniej więcej rok temu. Kolega zaraził mnie tym i teraz pochłania mnie w pełni a co najgorsza mój portfel też :P. Wydaje na kosmetyki i na sprzęt praktycznie każdą wolną gotówkę i mam nadzieje bardzo dużo się o Was nauczyć. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam 

Witajcie,

jestem wielkim pasjonatom motoryzacji i mojego Golfa GTD. Od początku chucham i dmucham na niego jak tylko mogę. Konsekwencją tego wszystkiego jest oczywiście chęć zadbania właściwie o auto. Na forum wiele rzeczy się dowiedziałem, wiele osób publikuje tutaj wiele cennych uwag. Mam nadzieję, że też będę miał okazję dodać coś od siebie, żeby pomóc innym.