eko Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Witam serdecznie, Po prostu lubię jak mi się błyszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChmieLu822 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrel Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3k1n Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Witam wszystkich. Godziny spedzone na forum i dzis pierwszy one step. Co prawda nie skonczony, bo braklo czasu na 5 elementow, ale efekt i tak jest mega. Przyznaje ze forum to naprawde swietne zrodlo informacji, dlatego dzieki za wasz wklad. Jedyna rzecz o ktorej nie doczytalem, to ze tyle z tym schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnoberS Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-1111 Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witam wszystkich serdecznie. Przedstawiam wam civica, projekt w moim posiadaniu od czerwca 2012, del sol daily w moich rekach od kwietnia 2019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19bart83 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wigga Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prolife Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Co tam, w końcu już tu jestem od tygodnia.. Witam wszystkich, doświadczonych, i z góry dziękuję za pomoc Pro Ps. Jako, że nabyłem nowy środek transportu , i nie wiem jak wciągnął mnie "autodetailing", więc wujek G. zaprowadził mnie do was... Dziękuję Bo co, jak co, o nowe trzeba też dbać Ps. 2. Już na drugi dzień od odbioru uczyniłem "Urszulce" dekontaminację (krwawiła), mycie na dwa w. Przygotowanie do zimy : fusso 99 (zeszło parę godzin) , impregnacja tapicerki i siedzisk, dywaników, NW GLACO ROLL, zabezpieczenie reflektorów ceramiką Sonax'a, serwis uszczelek.. Ps.3. Po dwóch tygodniach, powtórne mycie ~ zaraziłem się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vladi Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Czołem! W październiku odebrałem z salonu moją czerwoną ślicznotkę (Proceed) i przez Was okazało się, że mycie furki stanie się kolejnym moim kosztownym hobby 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannowak Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobuzzz Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Witam. Sledze was od paru ładnych lat i nie miałem potrzeby rejestracji ale mam parę zagwozdek i liczę na wasza pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidss0209 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziondziu98 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Cześć wszystkim za niedługo zabieram się za mojego mini r55 na pierwszy ogień idą plastiki z zewnątrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Siemka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorSab Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Witam Wszystkich. Po długim czasie samego czytania i przeglądania Forum, w końcu rejestracja :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 15 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 Czesc, jestem Zbyszek i od w lat sie biore za wypucowanie swojego auta, ale ciagle nie bylo motywacji :) dlatego na wiosne sie biore za niego a zakupy materialow zaczynam od dzis by sie dobrze przygotowac. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haos Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Witam witam na codzień handel samochodami oraz motocyklami, a w nie dalekiej przyszłości planuje otworzenie studia, wiec Wasza wiedza jak najbardziej mi się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel.k Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Witam wszystkich serdecznie, Po roku "aktywnego" udziału w formie obserwatora - setkach godzin spędzonych na oglądaniu recenzji, ocen i dyskusji sam chciałbym zacząć brać w nich udział stąd dołączam już w formie użytkownika forum. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSR Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam wszystkich! Od niedawna jestem czytelnikiem forum. Temat amatorskiego detailingu zaczął być dla mnie bardzo interesujący w związku z czym postanowiłem aktywnie dołączyć do dyskusji. Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mojo1990 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Witam wszystkich. Wszedłem tutaj bo szukałem informacji o odkurzaczu pioracym. Przeczytałem 15 stron i jestem w szoku. Jak narazie ZERO hejtu. Z przyjemnością będę korzystał z tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGert Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko021 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam wszystkich serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bocian Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Dobry Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wifi944 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi