Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Wraz z kupnem nowszego auta powiedziałem sobie, że o tego będę dbał jak trzeba. 

Dzięki, że jesteście ;)

Opublikowano

Witam wszystkich. Kompletuje powoli swój kącik detailerski w garażu i liczę że na tym forum podszkolę się w teorii detailingu, oraz liczę że sam będę mógł w jakiś sposób pomóc.

Opublikowano

Witam serdecznie,

Z tej strony Damian, mieszkam w Rzeszowie, od małego interesowałem się motoryzacją, z wykształcenia Inżynier, od dłuższego czasu interesuję się detailingiem, więc w końcu postanowiłem założyć konto na znanym forum :)

Opublikowano

Cześć,

Od jakiegoś czasu zacząłem się interesować detailingiem i mam zamiar odgruzować i swój samochód. Mam na dzieję, że dzięki wsparciu forum dowiem się więcej o tym czym i jak.

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Krystian, amator-hobbysta taki tam weekendowy wojownik 🤪. Uzależniony od kupowania chemii 🤣 wielbiciel quick detailerów, pian i szamponów 🤣🤣

Opublikowano

Cześć wszystkim. Nie dawno zacząłem interesować się na poważnie kosmetyką samochodową, stąd moja obecność tutaj. Pozdrawiam z trómiasta 😀

Opublikowano

Witam,

Na forum trafiłem jakoś na zimę 2018, poszukując dobrego płynu zimowego. Do dzisiaj przeglądałem forum jako "cichociemny", jednak w końcu postanowiłem się zarejestrować, żeby czasem o coś podpytać, coś napisać, i takie tam 🙂

Prywatnie użytkuję Polski wynalazek- Poloneza caro 1.6GLI, i Seata Leon 1.6 16v

pozdrawiam,

Kuba96

Opublikowano

Cześć, autodetailingiem interesuje się od niedawna, właśnie jestem przed pierwszym polerowaniem swojego samochodu, po długich godzinach kompletowania sprzętu i czytania/oglądania poradników. Miało być skromnie, jedynie najpotrzebniejsze rzeczy, a jestem w trakcie przerabiania garażu pod detailing (białe ściany, lampy na ścianach itp). 😛 pozdrawiam was i dzięki za wszystkie rzeczy których się dowiedziałem. 

Mateusz. 

Opublikowano

Witam wszystkich. Łukasz z Torunia. Trochę czasu spędziłem już na forum czytając posty. Teraz zakupiłem polerkę DA yato 82200 plus dysk 125 mm.  Zamierzam się zająć dla potrzeb rodzinnych korektą lakieru. i zabezpieczeniem go.

Pozdraiwam

Opublikowano

Witam,

Lubie prace przy lakierze, próbuje swoich sił jako lakiernik. pochwale się swoimi efektami

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich

Postanowiłem kupić   sobie myjkę ciśnieniową i mam nadzieje ze mi w tym pomożecie ,a po kupnie podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami 

Opublikowano
Witam wszystkich

Postanowiłem kupić   sobie myjkę ciśnieniową i mam nadzieje ze mi w tym pomożecie ,a po kupnie podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami 
Siema. Mamy tu dość obszerny temat o wyborze myjek przeszukaj go pod kątem interesujących cię modeli (użyj opcji "szukaj"). Jeżeli nic nie znajdziesz to wrzuć tam swoje pytanie, a może ktoś coś doradzi.