Pike Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Cześć wszystkim, Wraz z kupnem nowszego auta powiedziałem sobie, że o tego będę dbał jak trzeba. Dzięki, że jesteście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TontaV8 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Witam wszystkich. Kompletuje powoli swój kącik detailerski w garażu i liczę że na tym forum podszkolę się w teorii detailingu, oraz liczę że sam będę mógł w jakiś sposób pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moleee Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Witam serdecznie, Z tej strony Damian, mieszkam w Rzeszowie, od małego interesowałem się motoryzacją, z wykształcenia Inżynier, od dłuższego czasu interesuję się detailingiem, więc w końcu postanowiłem założyć konto na znanym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleblei Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Cześć, Od jakiegoś czasu zacząłem się interesować detailingiem i mam zamiar odgruzować i swój samochód. Mam na dzieję, że dzięki wsparciu forum dowiem się więcej o tym czym i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powertokeny Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy69 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Krystian, amator-hobbysta taki tam weekendowy wojownik . Uzależniony od kupowania chemii wielbiciel quick detailerów, pian i szamponów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulpit Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Hej, czytam od kilku lat a się nawet nie przywitałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszych1 Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Cześć wszystkim. Nie dawno zacząłem interesować się na poważnie kosmetyką samochodową, stąd moja obecność tutaj. Pozdrawiam z trómiasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzik92 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Witam gorąco wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba96 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Witam, Na forum trafiłem jakoś na zimę 2018, poszukując dobrego płynu zimowego. Do dzisiaj przeglądałem forum jako "cichociemny", jednak w końcu postanowiłem się zarejestrować, żeby czasem o coś podpytać, coś napisać, i takie tam Prywatnie użytkuję Polski wynalazek- Poloneza caro 1.6GLI, i Seata Leon 1.6 16v pozdrawiam, Kuba96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiDR Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Cześć, autodetailingiem interesuje się od niedawna, właśnie jestem przed pierwszym polerowaniem swojego samochodu, po długich godzinach kompletowania sprzętu i czytania/oglądania poradników. Miało być skromnie, jedynie najpotrzebniejsze rzeczy, a jestem w trakcie przerabiania garażu pod detailing (białe ściany, lampy na ścianach itp). pozdrawiam was i dzięki za wszystkie rzeczy których się dowiedziałem. Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja Wor Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Witam wszystkich. Łukasz z Torunia. Trochę czasu spędziłem już na forum czytając posty. Teraz zakupiłem polerkę DA yato 82200 plus dysk 125 mm. Zamierzam się zająć dla potrzeb rodzinnych korektą lakieru. i zabezpieczeniem go. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granwork Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Witam wszystkich po długiej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adin007 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 Witam, Lubie prace przy lakierze, próbuje swoich sił jako lakiernik. pochwale się swoimi efektami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzysta95 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Cześć wszystkim ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miluss Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bravo220s Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
23061988PAWEL Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam wszystkich;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bladerf Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Witam, wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_nr1 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Witam użytkowników serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_max Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 witam serdecznie Mariusz Wawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Witajcie młodzi adepci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulan Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Witam wszystkich Postanowiłem kupić sobie myjkę ciśnieniową i mam nadzieje ze mi w tym pomożecie ,a po kupnie podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Witam wszystkich Postanowiłem kupić sobie myjkę ciśnieniową i mam nadzieje ze mi w tym pomożecie ,a po kupnie podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami Siema. Mamy tu dość obszerny temat o wyborze myjek przeszukaj go pod kątem interesujących cię modeli (użyj opcji "szukaj"). Jeżeli nic nie znajdziesz to wrzuć tam swoje pytanie, a może ktoś coś doradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik24 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam. Mam nadzieję nauczyć się z pomocą forum detailingu i oduczyć złych nawyków dbania o auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi