motos Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Witam wszystkich forumowiczów Jako mechanik amator mam nadzieję na cenne porady i wskazówki forumowiczów. pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimberek101 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję że dzięki wam uda mi się zakupić odpowiedni odkurzacz do zadań profesjonalnych i domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koral1980 Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Witam wszystkich. Przy okazji również wszystkiego najlepszego na Święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J63 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Miło wrócić po kilku latach przerwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIONEER1990 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior101 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczyk701 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz1992 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vittali Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam ze stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulmanik Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Cześć Wszystkim. Wszystkiego dobrego z nowym rokiem 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oliwierrr Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybik w Machinie Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dzień dobry! Dopiero nasiąkam tematyką detailingową, gdyż jakiś czas temu zakupiłem salonowe auto - o poprzednie już nie było sensu tak dbać :D Wygląda na to, że znajdę tutaj masę informacji na temat dbania o wygląd mojej białej Korsy ;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Hejka Wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteksw Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam serdecznie forumowiczów Wszystkiego dobrego w 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ter Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 siema. Jestem Czarek, forum czytam regularnie od dluzszego czasu a dzis nudzac sie w pracy postanowilem sie zarejestrowac. Moja przygoda z detailingiem nie trwa zbyt dlugo i jest niestety mocno ograniczona brakiem wlasnego garazu, ale nie przeszkadza mi to podjechac czasem wieczorem na myjnie bezdotykowa i spedzic chwile czyszczac autko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duboos Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Follow Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryy Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Powitać wszystkich, zamęczę was pytaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duboos Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planetoid Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Cześć Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Cześć wszystkim. od dłuższego czasu przeglądam forum i myślę, że wiele cennych informacji zdołam z niego wynieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grelix5 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich po długiej nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomasindaclub Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Sie ma chłopaki amator zapaleniec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lose226 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi