Mareckyy Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał10 Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Witam. Pacjent Toyota Avensis 1.8 benzyna.Lakier czarny. Jestem na początku przygody detailing owej,i od razu ciężki start. Auto parkowanie przy stoczni.Farba która niesie się z wiatrem osiada na wszystkich samochodach +szlaka od piaskowania. Jestem zmuszony codziennie nakładać pokrowiec,co wiąże się z rysami przy jego nakładaniu. Zostaje mi przygotowanie samochodu pod wosk w korekty nie ma sensu się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeepCut_Detailing_WorkShop Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Cześć, dziękujemy za przyjęcie do licznego grona entuzjastów oraz profesorów detailingu. Jako że od kilku lat zajmujemy się tematem zarówno od strony usługowej jak również sprzedażowej, mamy nadzieję że nasze testy i porady przyczynią się do sukcesu innych i wniesiemy sporo ciekawych rzeczy o których nie wszyscy wiedzą. Pozdrawiamy serdecznie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanKrzysztof Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukwoj8712 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Cześć wszystkim zaczynam zabawę z detailing super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenTypMax Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Siema, Pozdrowienia z Gliwic :) , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozlowskibart Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Witam wszystkich użytkowników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Cześć wszystkim Użytkownikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumpelstiltskin Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Witam, jestem lakiernikiem również z Lubonia, jak Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi701 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Cześć. Dzięki za przyjęcie do grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4r3k Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael 85 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Cześć wszystkim. Właśnie zaczynam przygodę z kosmetyką samochodową, co prawda na początek polerka ale mam zamiar iść we wszystko. Mam nadzieję że te forum mi pomoże . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuKR Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presik Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotroosh Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Witam wszystkich! Na forum trafiłem przypadkiem, jakoś początkiem kwietnia br., szukając jakiegoś specyfiku który podbije look mojego samochodu - temat byl o fusso. Zarejestrowalem się, po czym zacząłem czytac wątki wlasnie o fusso, później zaczęło wchodzić juz wszystko. Na dzień dzisiejszy uważam, że dbanie o samochód stało sie moim hobby. Wielką frajdę sprawia mi testowanie różnych siuwaxow, aczkolwiek z racji pracy za granicą, nie mam możliwości zajmować sie tym regularnie, gdyż już nie "biorę" samochodu ze sobą, a więc robie to średnio raz w miesiącu. Mam nadzieję, że uda mi się przeprowadzać jakieś istotne i pomocne testy. Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew-mks Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Cześć, Forum przeglądam od kilku lat a teraz nadszedł czas na własne projekty - niedługo relacja z prac nad Seatem Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpina_B3 Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Cześć, Od dłuższego czasu tylko czytałem, najwyższa pora by dołożyć swoją cegiełkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaeod Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Witam z wielkopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutownica Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam serdecznie całe towarzystwo Od 1,5 roku zajmuje sie auto kosmetyką (prowadzę działalność teoretycznie myjnia "parowa" ) kompleksowe ogarnięcie auta środek oraz zewnątrz. Dlatego nie określam sie jako detailingi studio a w ostatnim czasie mam wrażenie że dużo jest fachowców co robią szkolenie i zaraz otwierają działalność baner detailing na plot a doświadczenia 0. Większość doświadczenia zdobyłem sam metodą prób i błędów głównie błędów gdybym mógł zrobił bym pare rzeczy inaczej ale mimo wszystko praca daje mi dużą satysfakcje Działam w małej miejscowości 50km od Poznania pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz87 Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam ze Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspikubi Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 3miasto wita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerRoberto Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Witam. Jestem nowym na forum i mam nadzieję iż pogłębię wiedzę odnośnie pielęgnacji swojego samochodu i detailingu. Pozdrawiam Witam. Jestem nowym na forum i mam nadzieję iż pogłębię wiedzę odnośnie pielęgnacji swojego samochodu i detailingu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafson Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Witam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basterb Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Siema jestem Seba chciałbym zacząć swoją przygodę z detailingiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi