artur_saab Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam. Chce trochę zadbać o mojego prezesa (Saab 9-5). Czas na lekturę na tym forum. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Witam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perzon Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globus74 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Witam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gallosy Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Serwus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruchytk15 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Witam od dobrego pol roku obserwuje wasze forum ale dopiero teraz się witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkapasik Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Witam wszystkich serdecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinkovskyyy Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Dzień dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audimen Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbs911 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam. Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thyforhtian Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW X3 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwagiel Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Dzień dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koxu Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam wszystkich serdecznie ! Rozpoczynam naukę na temat aut detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek2609 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-klimat Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Witam zboczeńców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertW89 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Witam szanowne grono pedagogiczne Z racji nabycia samochodu i większego zainteresowania, zaczynam przygodę z detailingiem już od poprzedniego auta. Liczę na dużą dawkę wiedzy, która zastosuje na nowym aucie. Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groser Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Siemanko. Chciałbym na wstępie pozdrowić wszystkich forumowiczów, bardzo zacne forum z bardzo dużym zakresem informacji. Jestem całkiem nowy (jeszcze zielony) w sprawach pielęgnacji aut, chciałbym się nauczyć m.in. od Was "starych wyg" podstaw cardetailingu, stopniowo brnąć i zgłębiać tajniki pielęgnacji aut. Życzę wszystkim powodzenia, Adrian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYomek Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Cześć ;) mam starego mercedesa a w środku zniszczona skóra, mam nadzieję że z waszą pomocą uda mi się to zregenerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kus Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Cześć wszystkim !:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanyel Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Witam wszystkich. Nowicjusz z chęcią pogłębiania wiedzy, wymiany doświadczeń i sporą ilością pytań, melduje się na forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass88 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Cześć! Jestem Michał z Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golbens Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Siema wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Cześć, tutaj Michał z Wrocławia. pod opieką dwa auta moje i żony. od dłuższego czasu na forum, ale dziś dopiero zalogowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyotrazz Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Siema z tej strony Piotrek. Od jakiegoś czasu przeglądam posty tutaj jednak dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Od kiedy pamiętam lubiłem dbać o samochody jednak dopiero od nie dawna robię to dobrze a przynajmniej ciągle się uczę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi