master609 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czesc wszystkim. Od pol roku interesuje sie auto detailingiem a teraz przyeszdl czas sprobowac wlasnych sil. Mam nadzieje dowiedziec sie tutaj wielu przydatnych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azi Takata Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam. Zarejestrowałem sie na tym forum,żeby poznać szczegóły auto detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamop Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witajcie! Samochód to moja pasja, poświęcam mu sporo uwagi (nie jest to tylko co sobotnie mycie ) uważam że jest ono moją wizytówką, dlatego kosmetyka jest dla mnie tak ważna. Mam nadzieje że na forum znajdę sporo interesujących mnie tematów, jak również dodam coś od siebie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s6peres Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Cześć, jestem Adrian, samochody sa moja pasja, teraz jeżdżę audi s6c5 4.2 v8 avant, audi a4 b7 avant sline 1.8t i polo 6n2. lobię porządnie wyczyszczony samochód. detailingiem zajmuje się amatorsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqza Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 hej wszystkim! na imię mam Darek. samochody to moja pasja może nie tyle co ich kosmetyka, ale mam nadzieję, ze znajdę tutaj coś przydatnego. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azreus Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam Sebastian z tej strony, na forum zajrzałem by dowiedzieć się jak naprawić błędy i zaniedbania poprzedniego właściciela mojego nowego bolidu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnusmas Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Cześć. Kupiłem nowy, używany samochód to pomyślałem, że zabezpieczę go woskiem i zakonserwuje podwozie. No i jestem z Wami Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny_vw Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam wszystkich Od łebka przy samochodach, zawsze woskowane, czyszczone, pielegnowane cokolwiek by to nie było. Tak zostało do dzis, aktualnie przeszedłem kilka szkoleń w pewnej firmie detailingowej i temat zaczął sie rozwijać. kręci mnie to strasznie, nie pracuje w zawodzie detailingu ale działam po godzinach w garażu ze swoimi samochodami i znajomych Jest troche sprzętu, możliwości, czasem tylko brakuje sił i czasu ale i tak chce sie uczyć i dążyc do doskonałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz.p Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnopersE36 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam wszystkich detailerow i dbaczy samochodowych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozenaer Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsikaM3 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simat Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melka Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spokojny_K Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisss Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brauzinho Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam wszystkich forumowiczów, maniaków swoich 4 kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terex Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThinkPad Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matro Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Witam wszystkich Nazywam się Mateusz i całkiem niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem swojego pierwszego samochodu o który zamierzam dbać Pozdrawiam ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
so32 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipen Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitara OFF ROAD Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Hej witam wszystkich Jestem Bartek i zaczynam dbać o auteczko z waszą pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colabo Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi