jopi Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Jopi wita wszystkich czyściochów , będę dużo czytał i postaram się nie zadawać "dziwnych" pytań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grise Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yKawa Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam wszystkich! Z tej strony Mateusz. Jestem z okolic Świebodzina. Autkami jak i ich dopieszczaniem interesuje się od roku. Do tej pory dbałem tylko o swojego mesia ale chciałbym się rozwijać i nabrać fachu. Świetne forum, skarbnica wiedzy. Ciesze się, że mogę dołączyć do Waszego grona. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harylog Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam. Pojawiłem się na forum poszukując porad dotyczących przeróbki pianownicy Karcher z zestawu z K7, a stanęło jak na razie na chęci zakupu Marolexa3k i jego modyfikacji Jestem posiadaczem Skoda Octavia I RS. Nie jestem może napaleńcem detailingu, bo auto używam do codziennych dojazdów do pracy, ale czasem warto byłoby się odwdzięczyć samochodowi za dobre prowadzenie Pozdrawiam, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laku81 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam wszystkich z Opolszczyzny. Czytam czytam i powoli uczę się z czym się to je a mówiąc poważnie kupiłem auto i chciałbym przywrócić mu młodość. Pozdrawiam. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blanczi1 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prochu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam wszystkich czyścicieli Zaczynam czyszczenie swojego Saaba 9-3 Aero. Pewnie z waszymi poradami doprowadzę go do znośnego stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew0047 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam wszystkich forumowiczów ;-) Mam na imię Mateusz i autodetailingiem zajmuję się od niedawna w miarę możliwości i czasu, mam nadzieję że nauczę się wielu nowych rzeczy dzięki forum i ich użytkownikom oraz poszerzę swoją wiedzę o nowe doświadczenia :-) Pozdrowienia z Kielc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbysiuuu Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam. Mam na imie Zbyszek i jestem z Elbląga. Mam nadzieje ze z Wami odswieze moj samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrezur Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam, jestem z okolic Wrocławia. Fanem detailingu nie jestem, ale chciałbym jednak zadbać o auto by porządnie wyglądało. Na razie głównie chłonę wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo12 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dracopl Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam Wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SvenZV Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam wszystkich i pozdrawiam z Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AFT Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam. Forum obserwuję od jakiegoś czasu ale dopiero niedawno zdecydowałem się zagłębić w tajniki detailingu i skompletować swój zestaw startowy Jestem ze Szczecina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam, w drodze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eniu12394 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam i pozdrawiam. Andrzej z Chorzowa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiloooo91 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam. Miło dołączyć do grupy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simoooon97 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk30192 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsmaniek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Witam, mam na imię Mariusz. Od jakiegoś czasu zaczynam bawić się różnymi markami produktów, lubię "bawić się" pielęgnacją samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justynka1 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danon861 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cougarr84 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam i pozdrawiam. Bielsk Podlaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullitt1 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam i pytam - jestem slepy czy nie widze nigdzie przycisku DODAJ TEMAT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Witam i pytam - jestem slepy czy nie widze nigdzie przycisku DODAJ TEMAT ? Ze wzorkiem wszystko w jak najlepszym porządku Akceptowałeś to przy rejestracji Rejestracja: 51 min temu 4. Każdy nowy użytkownik po zarejestrowaniu jest zobowiązany do przedstawienia się w dziale PRZYWITAJ SIĘ (po wejściu do działu klikamy na NOWY TEMAT) oraz do zapoznania się z FAQ Portalu. Początkowo będziesz mógł jedynie odpowiadać w istniejących tematach na forum, dopiero po przekroczeniu 10 postów otrzymasz dostęp zakładania nowych tematów, dostępu do działu giełda posiadają jedynie użytkownicy z 30 dniowym stażem na forum Kosmetyka Aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi